Ett nytt parti


Endast 5 500 röster krävs för att det nya invandrarpartiet Nya koalitionssamlingen ska erhålla mandat i Malmö kommun.

Att samla in 5 500 röster i en kommun med cirka 350 000 invånare, är förstås en smal sak ifall företrädarna propagerar rätt. Inte minst med tanke på att Malmö idag inte är vad Malmö var igår. Malmö idag är en kommun där antalet invånare med utomeuropeisk bakgrund ökar i snabb takt och det är främst till dessa som Nya koalitionssamlingen vänder sig.

Jag tror inte de invandrare partiet säger sig värna om är personer med europeisk eller annan västerländsk bakgrund. Med tanke på att deras Youtube-kanal visar informationsfilmer på arabiska, är det inte svårt att gissa vilka man vänder sig.

Företrädare för partiet säger att man med detta vill hjälpa till med integrationen i det nya landet, men följer man samhällsdebatten vet vi att det är si och så med intresset för att integrera sig i det moderna västerländska samhälle vi bor i.

Det har sagts att Malmö kommer bli den första kommunen i Sverige med muslimskt styre. Mångfaldsförespråkarna och antirasisterna har hävdat att detta bara är struntprat och ryktesspridningar från ”den mörka sidan” och ”högerpopulisterna”. Nu har vi ett parti som vill ta sig in i Malmö kommunfullmäktige och visst kommer Nya koalitionssamlingen lyckas skrapa ihop de 5 500 röster som krävs.

Nästa steg är att ett renodlat muslimskt parti kommer att bildas och att de tänker slåss om väljarna lagom till 2022. Med tanke på att antalet muslimer växer snabbt i Malmö och övriga Sverige, kommer givetvis ett sådant parti att samla tillräckligt många röster för att få ett antal representanter i Malmö kommunfullmäktige och kanske ännu högre upp. Sköter ett sådant parti korten rätt och utlovar en politik som främjar islam på alla punkter, kommer Malmö att bli Sveriges första muslimskt styrda kommun och med tanke på att kommunen redan idag kryper för islam och kommunens muslimer, vet ni Malmöbor vad ni har att vänta.

Först Malmö och sedan…

Vilka förlorar då på detta, förutom alla medborgare som värnar om att leva i ett modernt, västerländskt samhälle? Otvivelaktigt ligger Socialdemokraterna illa till. Sossarna har i flera år kämpat om utomeuropeiska väljares gunst och har till stora delar lyckats. Bildas ett rent invandrarparti och gud förbjude, ett rent muslimskt parti, lär de utomeuropeiska väljarna lämna Socialdemokraterna en efter en och kvar lär bara finnas spillror av det forna arbetarpartiet.

Det har varnats för detta, men de som varnat har vänts ryggen och benämnts med olika epitet. Nu är vi där och risken är att vi bara sett början.

Frågan är förövrigt om inte NKS är ett renodlat muslimskt parti och att vi därmed har fått Sveriges första muslimska parti. Läs namnen på företrädarna och de som tagit initiativet till detta. M.a.o. kan raset för Socialdemokraterna i Malmö börja redan till 2018 års val och inte till 2022 års.

Malmö24

NKS


10 responses to “Ett nytt parti

 • Kenth Andersson

  Nu är det ett faktum det man som infödd svensk länge förstått, Sverige börjar nu på allvar vandringen mot ett byte av religion och sedan segla under en helt annan flagg !!!!
  Är väl bara att gratulera 7 klöverns väldresserade och mångkulturella 87:a deras barn och barnbarn till en ”trygg” framtid.

  Gilla

 • CARL

  Sälj Malmö!inte mitt Sverige !

  Gilla

 • Billy Boy

  Då återkommer snart muslimerna med särlagstiftning mm som redan förberetts och presenterats tidigare av Mahmoud Aldebe, Sveriges Muslimska Förbund.

  Dokumentet med omfattande krav på förändringar av svensk lag finns säkert kvar och kan lätt plockas fram ur gömmorna, dammas av och sedan när som helst presenteras på nytt för att ta beslut om snabbt genomförande …

  http://sverigesradio.se/Diverse/AppData/Isidor/files/83/2113.pdf

  Mahmoud Aldebei samarbetar också med sin muslimska fru Ebtisam Aldebe för att åstadkomma genomgripande förändringar i svensk lag. Se och lyssna gärna till videon nedan.

  Gilla

 • Nisse

  Tror inte vi behöver fler muslimska partier vi har ju redan 7 partier i Riksdagen……….

  Gilla

 • Truthfighter

  Finns redan ett islamistparti. Sök så får ni fram. Jag vill inte propagera för det, så det får ni ta reda på själva.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Och Malmös dekadenta hipsters får sig en chock,,, när tyska miljöpartister som hyllar Hitler går hand i hand med islamister så kan man se något liknande i Malmö… Malmö kommer i raketfart att gå mot sharia-liknande kommunlagar….. böneutrop, restaurangers utskänkningstillstånd dras in, systembolaget förbjuds, biografer får inte visa de flesta filmer, nattklubbar kommer att få indragna tillstånd etc etc…. sossar kommer att fly till SD som småfåglar kling en talgboll. ”Polarisering…” är något fult som det talas illa om. Men VEM har kvastat isen framför den kasande stenen?

  Gilla

 • OPete

  Framtiden ser ljus ut för detta Sverige som engång var ett fantastiskt land att leva i … Som jag sagt hela tiden ! Sossarna kommer ha mycket att stå till svars för !!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Stå till svars, inför vem ?

   Gilla

   • Hans Nilsson

    Ja INTE är det för sina Svenska väljare för dessa väljare är helt urblåsta i skallen. Både dansken och tysken har haft rätt hela tiden när de påstått att svensken är korkad.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: