”Vi kan inte längre hantera islamiska extremister i våra fängelser”


ISLAM. De tyska delstaterna Hessen och Nordrhein-Westfalen är bland de tyska staterna som fruktar konsekvenserna av fler och fler islamiska extremister i fängelser. ”De är farliga och vi kan inte hantera dem”.

Det var lite ordning på Tintins tid. Då var muslimerna  öknen och inte i Europa. 

Just nu finns det cirka 150 hårdkokta islamister i tyska fängelser, de ger fängelsepersonalen stora problem, det är tusentals som som väntar på sin dom och med risken att flera hundra, kanske tusentals extremister återvänder från Syrien.

”Vi räknar med att nästa år kommer att se en verklig våg av extremister i våra fängelser”, sade delstaten Hessens justitieminister Eva Kühne-Hörmann. Också i Nordrhein-Westfalen varnar myndigheterna.

Där finns sådana som ”Murat K” – en extremist som sitter av sex år i fängelse för att ha attackerat och sårat ett antal poliser i Bonn under en demonstration motinvandring. ”Murat K.” visade sitt vad han tyckte under rättegången genom att kasta bort åtalspapperen i förakt för rättssystemet och sade att den enda lagen han accepterar är den islamska islamiska lagen, sharia.

Murat ansåg sig ha rätt att attackera, bland annat polisen, eftersom dom skyddade demonstranterna som visade sitt förakt för Muhammed.

Mer på Berlingske…

-Pettersson hoppas att alla förstår vad Nils Öberg, generaldirektör på Kriminalvården menar när han säger att Sverige behöver fler fängelseplatser och att ”Idag har man också ett förändrat klientel”. 

Sedan kan jag naturligtvis hålla med Murat om att man inte ska visa sitt förakt för pedofilen, våldtäktsmannen, tjuven och slavägaren Muhammed, i varje fall inte mer än han förtjänar…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

 


8 responses to “”Vi kan inte längre hantera islamiska extremister i våra fängelser”

 • Kenth Andersson

  Skicka dem till de kriminellas paradis Sverige, Kriminalvårdens idag löjeväckande totalt odisciplinerade och välservade hotell (s.k fängelser) står redo och tar väl hand om dessa stackars missförstådda och förmodligen illa behandlade islamister !
  När man nu har jobbat i fångvården i 35 år så vet man hur dagens patetiska lekstuga innanför murarna fungerar där de respektlösa och hotfulla kriminella parasiterna numera får och göra som de vill med en feg och ryggradslös chefslednings goda minne, vi vakter är idag bara upppassare åt parasiterna som bara hånskrattar åt det svenska rättsväsendet.
  Sverige av idag !!!!!!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Sverige ”löser det” med att låta dem ha islamiska långskjortor i fängelset, imamer, får beställa sin gratis favoritmat o laga mat själva, 24 h permission var 14e dag där de får sova var de vill. De får ta med sig kvinnor till semester anläggning fängelser med boxningsträning (förr Gruvberget med sexiga personliga kvinnliga tränare från SATS med utmanande tajta kläder) Ramadan lyxmat fester utomhus vid sjön Aspen i Norsborg på Asptunaanstalten.

  Gilla

 • eugenecork

  ”Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på
  glöden från några koraner”
  hoppas Pettersson har ”skyddat boende på hemlig
  adress”…jag är nämligen mån om Tommys överlevnad
  och välbefinnande…du behövs här å ingen annanstans

  Gilla

 • Hönsmamman

  Skicka dem till dem som kan ta hand om dem och neutraliserar problemet?

  Gilla

 • JEX

  I tysthet hatar dessa Islamister oss och drar sig inte för att döda oss när tillfället ges . Snacka om att dessa islamisterna är rasister . För man är väl rasist och mördare när man kommer till ett europeiskt land och vill mörda och våldta landets ursprungsbefolkning . Men det tycker inte vissa av ursprungsbefolkningen utan dom tycker att man är rasist om man försöker värja sig mot islamister och försöker rädda sitt land.

  Gilla

 • BjörnLarsson

  ”-Det är bara en hägring i öknen!”, sade Dupont till Dupond. En hägring är bara vad det är, svarade Dupond till Dupont. Sen sprang de kvickt iväg från sin falska verklighetsbild, med ena handen på hatthållaren.

  Gilla

 • Sleven

  Kalla dem extremister eller inte, det spelar ingen roll eftersom samtliga har kommit för att vinna mark och makt åt sin grupp och en viss vidrig religion.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: