Skickar hem dom


Över 76 400 afghanska flyktingar har återvänt eller avvisats från grannländerna Pakistan och Iran hittills i år enligt FN: s migrationsbyrå (IOM).

Återvändande Afghaner

”Det totala antalet ofokumenterade afghanska återvändande från Pakistan den 1 januari 2018 är nu 3 032. Under samma tidsperiod återvände 73 300 personer eller deporterades från Iran”, säger IOM i ett uttalande.

Enligt myndighetens officiella siffror, under den senaste veckan, från den 11 till 17 februari, återvände cirka 299 ofokumenterade afghaner från Pakistan och 11.236 återvände från Iran.

IOrganisationen har också hjälpt återvändande i kategorier som inkluderade ”78 specialfall, 49 medicinska fall och två ensamstående kvinnor” under den senaste veckan.

LÄNK 

FjärranÖsternRedaktören undrar: Var det inte Maud Olofsson som påstod att det var raketforskare och hjärnkirurger som sökte sig till Sverige?  O va det inte vår statsminiminister som drog till med att han skulle skicka hem åttiotusen?


6 responses to “Skickar hem dom

 • Hönsmamman

  Före detta barn? Före detta ensamkommande?
  Föredettingar?

  Gilla

 • Skandinav

  Pakistan vill skicka hem samtliga afghaner i landet 2018 vilket är 1 miljon+ individer. Pakistan vet att det är lungt i grannlandet därför skickas de hem.
  FNs flyktingkommissarie+UHNCR+NGOs som röda korset mfl ljuger ständigt om flyktingar som i själva verket är migranter i de flesta fall.
  läs mer här:
  https://www.google.ca/search?q=pakistan+sends+back+afghan&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=aeCNWoGnLceDX5Whh6AN

  Gilla

 • Lyckholms Bryggeri

  Jag kan inte hjälpa det, men vilka äckliga varelser!

  Gilla

 • Danne

  Hur kan de skicka tillbaka dessa tonåringar? Är det för att de äldre kvinnorna i Pakistan inte gillar skägg?

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Och invandrare i Mellanöstern, som palestinierna i Jordanien, hålls väl bara i läger på mark som mottagarstaten får betalt av FN för att hyra ut till dem. Palestinierna tillåts väl inte ens ta ett jobb i Jordanien, och det är ändå det mest toleranta och diplomatiska av alla länder i hela MENA? Säkert har fler afghaner migrerat till Pakistan än till Sverige, men med totalt olika villkor.

  Jag har inga tvivel om vad som händer med en afghan som med kniv attackerar en polis i Pakistan: Going home to Hell forever.

  Gilla

 • Ståfräs

  Feministregeringen , FI o Metoo bara längtar o trängtar efter dessa baaarn, enligt AL är INGEN över 16 år, PK jublar över att äntligen kan man gifta bort våra döttrar och slippa vita svin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: