Stäng

Våldsvänstern = fascism

Jag fick rysningar, jag fick en släng av betingad reflex när jag såg frågan som dök upp om den svarta fanan. Rysningarna kom sig av att jag på senare år vet att maskerade svenskar med svarta fanor är masspsykostiska med likasinnade om att skada de av sina medmänniskor som gillar olika mot vad dom gör 

Med medföljande förkovring i vitt spridda ämnen ser jag nöje i att quizza med några vänner, det hör till saken att jag har vinnarskalle, men jag valde att klicka på alternativ fascism. Jag visste att speladministratören skulle ge mig fel och att det ”rätta” skulle vara ”anarki”, men så fick det bli.

Som ni kan utläsa av bilden nedan motiverade jag även min klagan, och då tänker jag på AFA och andra vänsterextrema som hotar, vandaliserar och misshandlar meningsmotståndare för att tysta folk i gemen att engagera sig mot det svenska politiska vanstyret av vårt land.

Ja jäklar vad det finns mycket att fundera över och att reagera mot.

Detta bildspel kräver JavaScript.

vänner, det hör till saken att jag har vinnarskalle, men jag valde att klicka på alternativ fascism. Jag visste att speladministratören skulle ge mig fel och att det ”rätta” skulle vara ”anarki”, men så fick det bli.

Som ni kan utläsa av bilden motiverade jag även min klagan, och då tänker jag på AFA och andra vänsterextrema som hotar, vandaliserar och misshandlar meningsmotståndare för att tysta folk i gemen att engagera sig mot det svenska politiska vanstyret av vårt land.

Ja jäklar vad det finns mycket att fundera över och att reagera mot.

2 reaktioner på “Våldsvänstern = fascism

Kommentera

%d bloggare gillar detta: