Rättsövergreppet mot Stefan Vestling – SD Norberg

YTTRANDEFRIHET. Granskning Sverige kan här bevisa hur Stefan Vestling, tidigare medlem i Sverigedemokraterna har utsatts för ett grovt rättsövergrepp iscensatt av Henrik Johansson med flera på Inte Rasist Men.

  1. IRM har använt sig av en målvakt tio månader efter påstått brott för att göra en anmälan. Detta troligtvis för att göra det så svårt som möjligt för Stefan Vestling att försvara sig eller ens komma ihåg alla detaljer.
  2. Det finns ingen orginalskärmdump från SD Norbergs Facebooksida som visar vad som egentligen stod skrivet där.
  3. Texten är inte ens skriven av Stefan Vestling utan Raoul Wennström. Denna text kan sen möjligtvis ha citerats av Stefan (dock finns ej bevisning på detta) med den tillagda texten ”Snacka om sjuk religion” under. Detta är dock som sagt ren spekulation.
  4. Stefan hade ny bevisning för hovrätten och krävde utöver detta att få vara med under huvudförhandlingarna. Försvarsadvokaten Thomas Carlstedt meddelar dock raka motsatsen till Svea Hovrätt.
  5. Det framkommer vidare att Henrik ”Henko” Johansson inte är av tilltroskaraktär varvid den förfalskade bevisningen borde ha ifrågasatts av rätten. Lämpligtvis borde de ha krävt in en skärmdump som visade klart och tydligt vad som egentligen stod på SD Norberg sida och inte beblanda sig med ett ”montage” från IRM.
  6. Linda Heikkilä, fiskal på HD och expert på denna typ av frågor har dessutom meddelat Granskning Sverige att fallet utan några direkta tvivel borde ha skickats tillbaka till Svea Hovrätt för en korrekt prövning.

Högsta domstolen har dock beslutat att man får både åtala fel person och begå grova rättegångsfel i Sverige. Ja, alltså så länge du eller Sverigedemokrat eller möjligtvis har uttryckt dig som förespråkare av nationsgränser.

Denna kaotiska häxjakt på Sverigedemokrater och organiserade massanmälningar för hets mot folkgrupp i alla dessa former mot oroliga svenskar är idag så resurskrävande att rättsväsendet inte ens hinner ta in misstänkta våldtäktsmän på förhör, men den kulturmarxistiska fanan har inga problem med att vaja över skändade svenska liv för de politiska målen.

3 thoughts on “Rättsövergreppet mot Stefan Vestling – SD Norberg

  1. Svenska folket har inte klart för sig hur långt rättsrötan nått i Sverige. Finns ingen granskning av hur man bär sig åt i t ex hovrätten. Påståenden gripna rätt ur luften skrivs i domar som inte får överklagas m. m. m. m.

  2. Och detta tas naturligtsvis upp i ”oberoende” STV och SR, ett solklart fall av rättshaveri!

    Det blir samma dag som solen går upp i väster….

KommenteraAvbryt svar