Åkesson: Nu är de andra partierna på vår planhalva


VALET 20118. Sverigedemokraterna går till val på ett stopp för asylinvandringen och anhöriginvandring. Det meddelade Jimmie Åkesson på torsdagen när han presenterade partiets valplattform.

Men trots att flera partier nu konkurrerar om SD:s traditionella profilfrågor, som lag och rätt och migration, räds inte Jimmie Åkesson den ökande konkurrensen.

– Nu försöker de andra partierna att möta oss på vår planhalva, säger Jimmie Åkesson.

Moderaterna har profilerat sig allt hårdare när det kommer till en stram migrationspolitik och alla partier vill satsa mer på poliser.

Jimmie Åkesson hävdar att skillnaden mellan Moderaterna fortfarande är stor och säger att han, till skillnad mot Moderaterna, vill se ett totalt stopp när det gäller asyl- och anhöriginvandring.

-Pettersson säger att skillnaden är den att Soch M pratar, de tänkerinte genomföra det de lovar och kan inte om de inte samarbetar med SD, vilket de sagt att de vägrar göra och då finns så vitt jag begriper bara ett alternativ. Rösta så SD blir starkare eller rästa pånågot annat parti om ni vill ha fortsatt massinvandring.

Hela Sverigedemokraternas valplattform


16 responses to “Åkesson: Nu är de andra partierna på vår planhalva

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: