Stäng

Väljarnas viktigaste fråga är den asylinvandring som allt beror på

VALET 2018. Lag och ordning är den viktigaste frågan inför valet enligt väljarna, före invandringen och sjukvården. Det visar en ny undersökning som Demoskop har gjort på uppdrag av Expressen.

-Pettersson har listat och förklarat de olika områdena i fallande ordning.

 1. Lag och ordning: 19 %, beror till stor del på invandringen. Svensk polis och rättsväsende är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellanösterns och Nordafrikas.
 2. Invandring: 18 %, beror på nuvarande och förra regeringens slappa och flata politik med näst intill öppna gränser och en felaktig signalpolitik. Samt ovilja att följa FN:s flyktingkonvention.
 3. Sjukvård: 15 %, bristerna beror delvis på för stor invandring. PK säger att utan invandring stannar vården men de vägrar tala om hur stor andel av patienterna som är invandrare.
 4. Integration: 14 %, problemen beror på för stor invandring av människor från dysfunktionella kulturer och brist på krav.
 5. Sveriges ekonomi: 8 %, skulle vara mycket bättre utan asylinvandringen. Norska undersökningar visar att varje asylinvandrare netto, med de duktiga borträknade, kostar 4,3 miljoner per syrier, 5,1 miljoner per pakistanier och 9 miljoner per somalier. Gäller per person och beräknad livslängd.
 6. Skola och barnomsorg: 7 %, lärarbrist och kaos beror till stor del på alldeles för stor asylinvandring.
 7. Miljö: 7 %, här får vi ta det lite lugnt men en somalier i Sverige släpper ut ungefär 50 gånger mer koldioxid i Sverige än i Somalia.
 8. Äldreomsorg: 4 %, se sjukvården och tänk på att asylinvandrarna också blir gamla och att många av dem aldrig kommer att lära sig svenska. Där har vi ett jätteproblem.
 9. Jobb: 3 %, titta på Arbetsförmedlingen som kostar 80 miljarder om året men inte kan ordna några arbeten. Däremot slås många riktiga anställningar ut av lönesubventionerade där staten betalar 80 % av lönen till oanställbara asylinvandrare.
 10. Försvar: 3 %, äntligen, här ska jag inte skylla på invandrarna utan det gäller att hålla dem så långt borta från vapen och vapenutbildning som möjligt och att försvaret förbereder sig på inbördeskrig.

Sammanfattning. Allt beror på asylinvandringen, inte bara, men mer eller mindre…

12 reaktioner på “Väljarnas viktigaste fråga är den asylinvandring som allt beror på

 1. Svennebanan har inte besökt fängelse där syns att tokiga nyadelsmän gör tokiga brott mot gamlingar och kvinnor

 2. Jag noterar att SD vill omvandla Migrationsverket till Repatrieringsverket. Bra så, men jag vill gå ännu längre. Jag vill att detta statliga verk åläggs fullt ansvar för alla de släppt in i landet. De ska hålla vård, skola, omsorg och allt annat som våra välfärdssystem plundrats på och detta får tillsammans med vårt utrikesbistånd inte överstiga 0,7% av BNI som är den rekommenderade normen.

  Med andra ord så befrias kommunerna från ansvaret och kan använda den kommunala budgeten för sina skattebetalare. Svenska folket får också tillbaka sin vård, skola och omsorg då främlingarna inte längre är berättigade att nyttja den utan endast den som är avsedd för dem. Repatrieringsverket kommer naturligtvis att få budgetproblem då de ska gå från över 70 miljarder till under 30 miljarder och dessutom ta notan på ett par hundra miljarder. Detta får de lösa genom att anställa de myriader av hjärnkirurger och lektorer som kommit till oss samt inteckna framtida biståndsbudgetar. Det bli också ett incitament för främmande stater att återta sina medborgare om de vill ha bistånd under detta århundrade.

  Vidare kan de inte förväntas hyra bostäder på den öppnamarknaden utan för ordna enklare inkvarteringar. Här kan alla dessa ingenjörer och byggnadsarbetare som sjuenigheten hävdar har förbarmat sig över oss väl komma till pass.

 3. Miljödårarna och Socialdemokraterna utser muslimska skithålsländer till asylländer och de är välkomna att söka asyl utan identitetshandlingar. Afghanistan och Iran m.fl. TÖMMER SINA LÄNDER PÅ KRIMINELLA OCH MENTALSJUKA….
  Stefan Löven ljuger och säger att de ”flyr för sina liv”….HUMANITÄR SUPERSTORMAKT = ”öppna gränser” för dessa….
  87:an borde börja oroa sig över den ”feministiska” humanitära superstormakten, de kommer att få betala dyrt….

 4. Politikerna bygger sina vallöften på vad folket tycker är viktigt. Lögnarna föraktar sin egna befolkning när dom påpekar problemen i samhället och när valet är nära så låtsas dom ta problemen på allvar. Rösta bort 7 klövern så vi slipper höra på deras förakt mot de Svenska folket.

 5. Invandringen är den absolut största frågan som någonsin debatterats i Sverige sedan tidernas begynnelse. Får vi bukt med den så löser sig samtliga andra frågor automatiskt.
  Jag har ingenting emot att hjälpa de som behöver hjälp, men här i Sverige hjälper vi inte någon. För varje invandrare som får gratis bostad så står två Svenskar som betalar för den utan. För varje jobb som staten ( skattebetalarna ) betalar för så står två Svenskar som betalar allt själv utan. Listan kan bli lång

  1. Förlåt men jag var inte klar där. Här kommer slutet. men det spelar ingen roll för regeringsmedlemmarna är ändå inte läskunniga. Tack för mig..

 6. Lag och ordning går hand i hand med invandring tyvärr förstod inte 87% det i senaste valet.
  Så en ännu större fråga till nästa val är om 87:an lärt sig nått sen förra valet.

 7. 7. Det är på sätt och vis bra, då koldioxid är bra för miljön (den enda bevisade egenskapen) och en av grundförutsättningarna för liv.

  (Beskattning av koldioxid är krasst sett beskattning av syre och liv!)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: