Lärarinnan Ulrika från Malmö förföljd av politisk terrorgrupp


VÄNSTEREXTREMISM OCH HATMEDIA. Krossade fönster i lägenheten, sönderskurna däck på bilen och rökbomb inkastad i vardagsrummet. Lärarinnan Ulrika Hugoson har blivit måltavla för en politisk terrorgrupp som kallar sig ”Antifascistisk aktion” (AFA), gruppen som tar till våld mot alla som inte tycker som dem. Attackerna började efter att Ulrika bjudits in av några vänner till en läsecirkel som anordnats av Nordiska motståndsrörelsen, ett nationalsocialistiskt svenskt parti. Hon fick ordet ”nazist” sprejat på fasaden, trots att hon varken är eller vill bli medlem i partiet.

Läs hela artikeln på Nya Tider innan hattidningen Sydsvenskan publicerar sin vinklade dynga…

Ulrika Hugoson har mejlat Sydsvenskan och avböjt medverkan:

”Hej Marcus Svensson och Olle Lönnaeus!

Ni två och Sydsvenskan känns inte hederliga i hur ni beskriver liknande ämnen, så jag avböjer att medverka. Här är är ett totalt ovinklat reportage om de händelser som drabbat mig som Perra Winberg på Nya Tider skrivit. Det går bra att ta uttalanden från mig därifrån”


16 responses to “Lärarinnan Ulrika från Malmö förföljd av politisk terrorgrupp

 • Hatmedia vittrar blod, DN har fått vittring, tror dom | Petterssons gör skillnad!

  […] minns ni drevet för ett år sedan mot lärarinnan från Malmö som hade ”fräckheten” att gå på ett möte hos en förening/parti som inte är […]

  Gilla

 • Nynazistiska hattidningen Sydsvenskan driver kampanj mot lärare | Petterssons gör skillnad!

  […] Igår skrev vi om Lärarinnan Ulrika från Malmö som förföljdes av en politisk terrorgrupp, och att ni skulle läsa hela artikeln på Nya Tider innan hattidningen Sydsvenskan publicerar sin […]

  Gilla

 • compulsoryunion

  Aerosvensken Reinfelt känner för dem som hotar, eldar och kastar sten, när syftet är att straffknulla RASISTER som en jägarutbildad stridshingst, liksom Jacki Arklöv.

  Gilla

 • ɱØяñιηg$ʇðя ©™ (@Ravyn_Strange)

  Jag känner mig vit och priviligierad som har haft förmånen att följa hennes historia på det alternativa sociala communityt Oopih flera veckor innan det kom ut i media. Dags att ta i med hårdhandskarna med det våldsbejakande extremvänster-slöddret.

  Gilla

 • Amanda

  Det gjorde hon riktigt jävla bra! 👌🏻

  Gilla

 • Fredde

  Jag gillar särskilt hur hon avfärdar Sydsvenskans s.k. journalister!

  Bra där, Ulrika!

  Gilla

 • Kajsa

  Vilken stark kvinna! All heder till henne!

  Men dessa AFA…borde de inte rökbomba de imaner som dömer ut homosexuella, som tar avstånd från svensk lag och uppmanar muslimer att det är bara sharialagarna som gäller?

  Gilla

 • Ingemar

  Såvitt jag vet är det SÄPOS uppgift att ta itu med den våldsbejakande tokvänsterextremismen !!!! men tvärtom finns det signaler om att de istället ger dem ett passivt stöd !!!! dessutom misstanke om läckor av uppgifter direkt till AFA m fl.

  Gilla

 • Lena

  Lärare oj hon har det inte lätt, de flesta är de värsta mobbare riktigt otäckt, så har det varit sedan 70-talet ! ( inte konstigt att mobbade elever blir flyttade till andra skolor medan mobbarna får stanna kvar )
  Byt skola eller ännu hellre byt land, de kommer att knäcka dig annars !

  Gilla

 • MartinA

  Ulrika Hugoson har skött det här exemplariskt. Hon har gått ut i vänligt sinnade medier och gett sin version. Och låter sedan bli att låta sig utnyttjas av gammelmedia.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  AFA är en samling fegisar och ynkryggar.

  Man skäms över hur de beter sig. Tuffa typer som ger sig på en kvinna på detta sätt.

  Researchgruppens Mathias Wåg och Martin Fredriksson har även varit mycket aktiva inom AFA. Researchgruppen som nu, bl.a. samarbetar med Expressen.

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461

  Gilla

 • Ullabella

  Kan inte låta bli att undra vad som hänt om hon verkligen varit medlem i Motståndsrörelsen. Hade hon fått behålla sitt arbete då? Hade hon blivit vräkt från sin bostad? Vem definierar Värdegrunden? Finns åsiksfrihet med i Värdegrunden..?

  Gilla

 • ossie

  PK pressen hejar på dylika fasoner.

  Gilla

 • gamgubben

  Även om hon skulle varit medlem av Nordiska M. så ska hon inte beläggas med skuld.

  Ingen som är medlem i någon förening men inte bryter någon svensk lag ska bestraffas. Om så sker är vi ingen fri demokratisk stat utan liknar det muslimska Turkland.
  Varför exploderar inte PK-lägret när sånt här inträffar? Svaret är, de är hypokriter!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: