Sandlådan

Centerpartiet gjorde det förra helgen, Vänsterpartiet gjorde det igår.

Tidigare har Liberalerna sagt att de inte tänker och både Moderaterna och Kristdemokraterna håller med.

Miljöpartiet behöver vi inte nämna i sammanhanget, då de är ett litet extremparti med unkna åsikter. Fast deras regeringspartners i Socialdemokraterna har sagt att inte heller de vill.

Det handlar naturligtvis om att markera ett avståndstagande mot Sverigedemokraterna. Därför har partierna visat att valrörelsen 2018 kommer att bli samma floskelparad som 2010 och 2014.

Oavsett valutgång kommer vi m.a.o. att tvingas genomleva ytterligare en mandatperiod där 7 vuxna partiledare sitter och jollrar i samma sandlåda där den åttonde och mest vuxna inte är välkommen.

Det är verkligen vad Sverige behöver just nu och vad landets skattebetalare längtar efter.

18 thoughts on “Sandlådan

 1. När man inte respekterar demokratin, faller de styrandes hela berättigande, liksom skatteuttaget. För behandlas inte alla folkrepresentanter rättvist lika, är man en DIKTATUR. Och varför skulle vi betala skatt till en sån, som bara ser till sitt, trots att många andra invalda röster finns, men som utesluts från inflytande. ALDRIG I LIVET!!! Nej, en regim som inte utgår från folket, SKA HELLER INTE UTGÅ SKATT FRÅN DETTA!!! SKATTEUPPROR …säger jag bara!!!

 2. När orden är starkare än tänkandet då är det illa. 7-klövern vill inte erkänna att de har haft fel därför talar de inte med SD men skyller sin oförmåga på att de inte vill tala med nationalister, fascister eller rasister.
  Vi, en mycket stor del av den arbetande befolkningens åsikter ignorerar de fullständigt. Mitt hopp är att 2018 blir året då vi inser att nu är måttet mer än rågat och säger ifrån vid valurnorna.

 3. Ja det är ju väldigt framtidsinriktat att låta samma partier som är grovt ansvariga för det haveri som landet står inför, fortsätta att slutföra sitt
  verk. Vi ska heller inte glömma Moderaterna som har det största ansvaret av Härdsmältorna i hjärnkontoret som Sju klöverns politiker
  drabbats av.
  Deras jidder om rasism o värdegrund som dom älter om i både tid och
  otid är bara avledningstjafs, dom vet förbannat väl att SD har rätt i
  nästan allt, och det är det som gör SD till hatobjekt, och är därför
  skiträdda. Det syns idag när dom snor deras politik och gör den till sin egen. Det blir inte så lite patetiskt när Sju klövern, som grovt ansvariga för Sveriges tillstånd försöker frysa ut det enda parti som inte deltagit i förstörelsen!
  Det borde få varje Svensk att vända sig bort från dessa landsförstörare, men tyvärr Svensken gör ofta om samma misstag igen!

  • Svensken är tyvärr det mest lättlurade folk som finns, dom går på vilken lögn som helst. Skulle löven säga att 3+3= 7 då skulle 75% av Sveriges befolkning tro detta och vilja göra om hela det matematiska systemet.

 4. Hur mång av pennalistpartierna orkar hålla näsan över 4% spärren, tanken svindlar 1, 2 eller 3 skitpartier som åker ut efter valet 9/9 HEJA JIMMIE.

 5. Det är den vänsterextrema media-cirkusen med SVT och SR i fokus som ständigt pumpar ut frågan ”TÄNKER DU S-A-M-A-R-B-E-T-A ,med Sverigedemokraterna”. Och när den vettskrämde politikern säger *hmm, öhh, nej…” så haglar följdfrågorna och media har fått den rubrik de redan skrivit på förhand.

 6. Vi har lika mycket demokrati i Sverige nu, tack vare sjuklövern, som alla älskar en böld på arslet.

  – Dessutom ÄR SD Sveriges 3dje Största Parti (dock tror jag SD är STÖRST alt näst STÖRST dock vågar ingen visa det)

  mp, kd och fi är ute, l är nära.
  c borde ligga nära 4% – med en sån ledare, att inte väljarna genomskådar henne??
  v är gamla kommunister

 7. Varför får dom aldrig frågan om det är demokrati att utesluta 20% av befolkningen i deras så kallade riksdag. Enligt mitt tycke rena diktaturfasoner.

  • Svensken är tyvärr det mest lättlurade folk som finns, dom går på vilken lögn som helst. Skulle löven säga att 3+3= 7 då skulle 75% av Sveriges befolkning tro detta och vilja göra om hela det matematiska systemet.

  • Det är ju så att den samlade Svenska journalistkåren vet inte hur man ställer rätt frågor.
   Dom frågar aldrig sådana frågor som är viktiga för gemene man att få svar på t.ex. Hur många miljarder kostar invandringen ? När skall Sverige skaffa sig gränsbevakning? När skall Sverige skaffa sig gränsbevakning?

 8. Nej, då får väl valmanskåren visa det på valdagen om de tycker att det här landet fungerar väl och skall fortsätta på den inslagna muslimska vägen.

 9. Detta mina damer och herrar är totalt obegripligt för en som har hela hjärnan funktionsduglig. Samtliga partier har snott SD partiprogram men ingen vill erkänna det och mobbar istället SD å det grövsta. Fakta är att 7-klövern inte har en aning om varför dom är så avogt inställda mot SD.
  Jag är 100& säker på att dom är livrädda för att SD skall göra Sverige Svenskt igen.

 10. Sjuklövern anklagar SD för att ”sitta på läktaren” och inte vara med.
  Fast, det är ju inte så lätt att vara med när de andra utestänger SD…

  Sjuklövern verkar inte vara intresserade av demokrati, och vill inte respektera vad var 5 väljare tycker.

  Det är fanimej sämre än det sämsta barnkalas!

 11. I den ”politiska sandlådan”, så gräver man och bygger med odemokratiska verktyg.

  Respekten för alla svenska medborgares rättigheter, får inte plats där.

  Skrämmande.

Kommentera