Vänstern mobiliserar mot musik i Mellanösterns enda demokrati


ISRAEL. A-ha är ett norskt rock/electronicaband, bildad i Oslo 1982. A-ha slog igenom 1985 med den världsomspännande hitsingeln ”Take on Me”. Låten blev etta i USA och nådde Englandslistans andraplats i november 1985. Låten blev också etta i Tyskland, Nederländerna, Sverige och Italien.

De har även spelat ledmotivet i James Bond-filmen Iskallt uppdrag och framförde den officiella låten för Paralympiska vinterspelen 1994 i Lillehammer.

Fredag och lördag spelar a-ha i Oslo och där är de samlade vänstertrupperna, bojkotta Israel, Palestina-rörelsen osv och protesterar mot att a-ha ska uppträda i Israel.

Vänstern ska vara på plats under a-ha konserterna i London, Cantebury, Yeovil, Cambridge, Cork, Doncaster, Blackpool och Darlington, innan trion den 21 juni kommer att spela i Tel Aviv.

A-ha svarar att de inte bojkottar något land, stad eller människor någonstans i världen. A-ha har turnerat runt om i världen sedan 1985, men har aldrig tidigare spelat i Israel.

Att a-ha ska spela i Mellanösterns enda demokrati, där muslimska araber har det bättre än i något annat land i världen gillar inte den muslimkramade vänster.

Mer på VG.no…

-Pettersson säger att ni kan passa på och uppleva Mellanösterns enda demokrati och samtidigt lyssna på konserten. Pris konsert c:a 1.000:- och flygbiljetter 2.500:-

A-HA Take On Me 1984 Version


5 responses to “Vänstern mobiliserar mot musik i Mellanösterns enda demokrati

 • Johan

  Stöd Israel

  Sveriges politiska elit utvecklar mer och mer nazistiska drag och förutom att nationalsocialisterna och de svenska socialisterna är syskonpartier i mångt och mycket och att vänsteranhängarna står för 25% av våldet mot judar i vårat land ( muslimer 51%) så har invandringen från mellanöstern till Sverige blivit dödsstöten för den svenska judiska kulturen.

  En utmärkt föreläsning från Vassar university varför ni som fortfarande tvekar ska stödja den enda demokratin i mellanöstern.

  Gilla

 • Thomas

  Konserten går på 1000:-. Flygbiljetten från 2500:-

  Tel Aviv är OK. Men Ta en tur till Juresalem. Het är fantastiskt.

  (Och själv drar jag dit 11 mars)

  Gilla

 • Billy Boy

  Flygbiljetter för 2.500:- till Tel-Aviv för att få njuta av en A-Ha-koncert live är nog inget som jag tror de ”miljövänliga vänsterextremistiska antisemisterna” skulle vilja sänka sig till.

  Därför vill jag gärna tipsa de ”miljövänliga vänsterextremistiska antisemiterna” att i stället gå ombord på sitt älskade fartyg ”Ship to Gaza” och styra båten mot östra Medelhavet.

  Längst t v på fotot ovan ser vi riksdagsledamoten Hillevi Larsson (S), som medverkat i ”Ship to Gaza”

  Ovan: Mattias Gardell och Dror Feiler, två av initiativtagarna till ”Ship to Gaza”

  Jag garanterar att militärer från den Israeliska marinen skulle möta upp redan ute till havs och vänligen men bestämt lotsa ”Ship to Gaza” med hela dess besättning och alla passagerarna till närmaste israeliska hamn … Ja, varför inte till Tel-Aviv.

  Väl framme i Tel-Aviv skulle jag t o m kunna tänka mig att Israeliska staten gärna ville erbjuda de ”miljövänliga vänsterextremistiska antisemiterna” att få uppleva A-Ha-koncerten live där med gratis-biljetter betalda av israelernas skattemedel. Som en bonus är jag också övertygad om att den israeliska militären skulle gärna ställa upp som ”body-guards” så att de udda ”Ship to Gaza”-besökarna kunde känna sig fullkomligt trygga under hela A-Ha-koncerten.

  Efter att ”Ship to Gaza”-båten genomsökts av israeliska experter och medförda ofarliga förnödenheter tryggt levererats vidare landvägen från Israel till Hamas-terroristerna i Gaza … Ja, då kunde ju ”Ship to Gaza”-fartyget återlämnas till de ”miljövänliga vänsterextremistiska antisemiterna” så att de utan problem kunde segla hem till Skandinavien igen … och alla parter kunde känna sig mycket glada och lyckliga över att hela eventet slutade odramatiskt och fredligt.

  Gilla

 • Truthfighter

  Det är bara för att vänsterpacket är nazister, hela högen. Som jag hela tiden tidigare har sagt.

  Palme, var den största och vidrigaste nazist, vi någonsin har haft. Varför for han annars som en eldloppa och flirtade med diktatorerna i mellanöstern m f l totalitära vidriga regimdespoter.????? Och varför införde han den folkutrotande mångkulturnazismen som dogm i vårt land????? FÖR ATT HAN VAR EN VIDRIG FULLBLODSNAZIST FÖRSTÅSS!!!

  Gilla

 • Mike E

  Detta är ett oomtvistligt exempel på vänsterns vidriga antisemitism.
  Socialister, dvs. International & National-Socialister, har praktiskt taget utrotat alla judar i Europa så nu är de igång med att förgöra Israel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: