Här finns den borttagna filmen där Jimmie Åkesson jämställs med nazister

STATLIG PROPAGANDA. Nedan finns filmen från MSB, som raderades igår och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap tog bort för de ansåg inte det var något för allmänheten.

Det gör det hela ännu värre.En statlig myndighet framställer en  demokratiskt vald partiledare för Sveriges tredje största parti som nazist, men det ska vara i hemlighet…  

TIDIGARE 2018-02-09. Jimmie Åkesson jämställs med nazister i myndighetsfilm

INRIKES. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB – som inom kort ska ledas av den avgående rikspolischefen Dan Eliasson – har publicerat en övningsfilm där SD-ledaren Jimmie Åkesson jämställs med nazister från Nordiska motståndsrörelsen.

Den drygt fem minuter långa filmen publicerades på MSB:s Youtubekonto den 15 januari i år och används under myndighetens samverkansövning SAMÖ 2018.

Representanter från bland annat regeringskansliet, riksdagen, försvarsmakten, försvarshögskolan, SOS Alarm AB och Lantmäteriet deltar i övningen som genomförs vid fem tillfällen under våren. Enligt projektledaren Torbjörn Jonsson har övningen – som pågår under tre vardagar vid varje tillfälle – syftet att ”öka kunskapen om och förståelsen för regelverk, samlade lägesbilder, informationsdelning samt larm och uppstart”.

Filmen, som på Youtube försetts med texten ”OBS! Innehållet är inte på riktigt. Detta är en övningsfilm”, inleds med att en berättarröst konstaterar:

”Sverige – ett neutralt land utan internationell hotbild. Den beskrivningen stämmer inte längre.”

Enligt berättarrösten i filmen utsattes svenska folket 2014, via olika medier, för desinformation och vilseledande fakta – påverkanskampanjer som indirekt kan spåras till ”den potentiella motståndaren”, enligt MSB:

”Som en konsekvens av desinformationskampanjen polariseras den politiska arenan, och populistiska politiska krafter stärks”, uppger MSB – samtidigt som det visas bilder på SD-ledaren Jimmie Åkesson, hämtade från en debatt i SVT, och nazister från organisationen Nordiska motståndsrörelsen.

Jimmie Åkesson reagerar: – Det är helt skandalöst, men tyvärr ännu ett tecken på att debatten om ”påverkan” och så kallade ”fake news” har udden riktad mot riksdagens oppositionsparti. Det är en obehaglig utveckling inför valet.

– Ska vi tolka detta som att MSB ser som sin uppgift att motarbeta SD i valrörelsen? Det är djupt obehagligt.

Den avgående rikspolischefen Dan Eliasson tar inom kort över som chef på MSB. För snart fyra år sedan skrev han på twitter att han ”kräks” på SD-ledaren Jimmie Åkesson.

– Man kan tro att Dan Eliasson redan har tillträtt som chef för MSB, säger Åkesson syrligt efter uppgifterna om övningsfilmen.

Från Expressen

-Pettersson antar att de som ansvarar för filmen får andra arbetsuppgifter på måndag, myndigheter ska vara neutrala…

Videofilmen fanns för en timme sedan, men nu…

34 thoughts on “Här finns den borttagna filmen där Jimmie Åkesson jämställs med nazister

  1. Sveriges samarbete med Nato och utrikesministerns uttalanden är alltså orsaken enligt MSB?
    Alltså, är det våra folkvaldas fel vi är i den sits man här beskriver?
    Jaja.

  2. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    SVT vill inte vara sämre, de ska göra eget ”satirprogram” enligt mogulen Jan Helin. Storartat.

    Kan tänka mig att de planerat ha med Özz och Soran, men båda har gjort sig omöjliga så de har lite problem med att komma med nya namn.

    ”SVT kommer göra ett eget satirprogram inför det kommande riksdagsvalet i höst. De som kommer stå för skämten är bland annat några från humorgruppen Grotesco, samt andra kända komiker, meddelar SVT:s programdirektör Jan Helin i dag.
    Ett nytt politiskt satirprogram är under utveckling på SVT. Det kommer ha premiär någon gång innan sommaren och tanken är att det även kommer sändas under, och efter, valet i september.”

    https://www.svt.se/kultur/svt-gor-eget-satirprogram-infor-valet

  3. Kan någon berätta för mig när vårt samhälle har varit hotat av högerkrafter de senaste 50 åren? Det man verkligen behöver träna sig emot är vänster/muslimer. Har det undgått någon att det är de som ligger bakom en stor mängd attentat de senaste 50 åren?
    Hoppas få se Åkesson som Statsminister i år, så vi får slut på denna galenskap som håller på nu.

  4. Notera i slutet på videon syns både tillsammans sittandes dan eliasson och hans efterträdare för polisen i Sverige.

    Det betyder att allt var klappat och klart redan långt innan videon gjordes att Dan Eliasson blir chef för MSB.

    För övrigt är jag förundrad att de inte lyckades uttala ”motståndarens” namn med tanke på ca 50 referenser till Ryssland under 5 minuter.

    Äckligt att se MSB följa Hillar Clintons agenda i något som nu ser ut att bli motbevisat och riksrätt i USA.

    Detta är väl ett typiskt sätt att pressa SD till att underordna sig USA och USAs diktat över Sverige, som i sig har gett oss hundratusentals afghaner araber afrikaner tillsammans med den kriminalitet som kommit

  5. Wow! Här har vi något son Goebbels skulle ha gett tummen upp till.
    Smutskasta och demonisera din motståndare… Problemet är bara den lilla detaljen ”Verkligheten” som de aldrig kan sopa under mattan…

    ”The truth will set you free”

  6. Det här kan bli underhållande….nu väntar vi bara på att den skall bli viral 🙂

    BTW: hann någon se det antal visningar den hade på MSB:s youtubekanal innan de tog bort den?

  7. Kära nån… Denna saga för vuxna,kommer inte att sälja i många exemplar ! Dock ett nedplitat bevis för,att landets IQ närmar sig 68-sträcket !!! Den uttalade FI på 50/60-talets värnplikt,låg ju på
    akademisk nivå jämfört med denna smörja.

  8. Hur ska vi kunna lita på MSB och andra myndigheter?
    Exempelvis, vilka bevis finns, förutom hans egen bekännelse, att en ”Akilov” genomförda lastbilsdådet i Sthlm förra våren?

    Intressant nog så slutade MSB:s generaldirektör Helena Lindberg den 14:e mars 2017 efter åtta år och var dessutom den som byggde upp den nya myndigheten. ”Med vemod” var hennes slutord. Tre veckor senare skedde händelsen i Sthlm och nu har Dan Eliasson ersatt henne med 160.000:- i månadslön!

  9. Kommunisterna över hela Europa börjar andas morgonluft,när nu de s.k.
    ”demokratiska partierna”,allt mer agerar för deras mörkröda politiska mål..
    All heder är som bortblåst,från de tidigare Socialdemokraterna…
    De övriga skall vi inte ens tala om.
    Hittade en bild i PI,som är talande just kring detta förfall.En bild av två frimärken t.v. Waler Ulbricht DDR,och t.h. Genosse Schultz,Sossarnas ledare i dagens Tyskland:
    http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/02/schulzulbricht-324×235.jpg

  10. Man bestämmer sig således att beskriva den osminkade och extremt obekväma realism som tillhandahålls inom den fjärde statsmaktens alternativa nyhetsplattformar som ”desinformationskampanj”, då förhållandet är det absolut motsatta.

    En logisk följdfråga blir den om varför de fria och ocensurerade förmedlingarna ses som ett hot vilket med alla till buds stående medel måste bekämpas i syfte att förhindra allmänheten från att ta del av vad som de facto utspelas – icke minst bakom MSM:s, MSB:s och det statskontrollerade nyhetsmaskineriets kulisser, om det inte vore för det faktum att sanningen måste döljas.

    MSB har genom sina kontraproduktiva bemödanden bevisat att det finns all anledning att ifrågasätta det svenska ministeriella skräckkabinettet och dess modus operandi i den proglobalistiska perversionens och det amerikanska underrättelseväsendets och militärens tjänst.
    Andreas.

  11. MSB – tydligen en pinsam propagandamegafon för partipolitik. Jag trodde inte att de som ska skydda oss i händelse av krig kunde agera så här! Tydligen är det inte bara SVT, Sv Kyrkan, universiteten och polisledningen som partipolitiserats. Fattas bara att även försvaret drivs av hat mot det parti som står upp för Sverige!

    • MSB borde publicera en offentlig ursäkt till de, som anklagas i filmen – nämligen JÅ, president Trump och den ryska statsledningen i Moskva.
      Samtidigt kan ju Morgan Johansson sända en ursäkt till president Trump då han kallat denne (dagen före presidentvalet i USA november 2016) för en av ”hatarna”.

  12. Läs gärna min kommentar i en tidigare tråd i samma ämne här på Petterssons blogg om MSB och varför inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) var så angelägen att utnämna Dan Eliasson (S) till generaldirektör för MSB.

    Det luktar odemokratisk mörkläggning av en mycket viktig fråga nämligen försök att manövrera undan / förhala publicering av en känslig utredning till efter valet 9 sept. 2018 om bl annat den delikata frågan hur stort dolt inflytande det Muslimska Brödraskapet har över de svenska politiska partierna, civilsamhället mm.

    https://petterssonsblogg.se/2018/02/09/jimmie-akesson-jamstalls-med-nazister-i-myndighetsfilm/#comment-486979

  13. MSB uppgift är att se till att samhället överlever kris och krig. Ett nytt namn på gamla Civilförsvarsstyrelsen.

    Vad har nu MSB blivit berömt för? Jo, man satsade miljoner på genusforskning och nu på att håna SD i en video, som man i efterhand säger att det var fel att allmänheten fick se den.

    Denna ”myndighet” ska vi således lita på om det blir krig. Det blir ju inte mer trovärdigt och tillitsfullt med den nyutnämnde generaldirektören som har tappat allt förtroende i tidigare jobb.

  14. Hur någon kan få den här filmen till att Åkesson jämförs med nazister är fullkomligt obegripligt. För att se något sådant måste man ha en väldigt livlig fantasi och oanad talang för konspirationsteorier…Debatten om den här filmen är fullkomligt obegriplig.

  15. Om ni tittar på filmen, ca 3:36 så stämmer filmen med verkligheten till hundra procent. Där har vi 2st angripare med på bild, den ena värre än den andra.

KommenteraAvbryt svar