Stäng

”Utan invandring har vi inga som jobbar i välfärden”.

INVANDRING. Rubriken kommer från Helle Klein, för närvarande chefredaktör på tidningen arbetet, tidigare ledarskribent på Aftonbladet, aktiv socialdemokratisk politiker, Palestinavän och utbildad präst i Svenska kyrkan för att nämna något. 

Helt klart är det många invandrare som jobbar i vården men jag antar att de flesta av dem är finnar och från övriga grannländer, liksom thailändskor och en och annan från Mellanöstern.

Stockholms och Södermanlands Landsting har båda skrutit över alla invandrare som är anställda och påstått att utan invandrare så stannar vården.

Jag har skrivit till båda landstingen och frågat hur stor andel av patienterna som är invandrare och då kan eller vill de inte svara och påstår att de inte för statistik över detta, men tydligen för de statistik över de anställdas bakgrund eller också ljuger de. Det borde vara tjänstefel att inte föra statistik över människors bakgrund, hur ska vården annars kunna arbeta förebyggande med exempelvis D-vitaminbrist? 

Det borde ju rimligtvis vara så att om det 20 procent av de anställda som har invandrarbakgrund så måste patientandelen var mindre annars har vi knappast gjort någon vinst…men det är troligen samma anledning till att inte föra statistik i sjukvården som det är att kriminalvården är förbjudna att föra statistik över etnicitet.

Men, men, eftersom Helle Klein är välutbildad och envisas så är det troligen de unga ljugande männen från Afghanistan, Eritrea, Somalia och övriga Mena-länder som bär upp välfärden.

-Bra att Pettersson får klarhet och konstaterar att innan asyltsunamin fanns det ingen välfärd i Sverige…

44 reaktioner på “”Utan invandring har vi inga som jobbar i välfärden”.

 1. Haha! Ja, se där fick den gode Birger Henman, vars vederhäftiga inpass man med största nöje tar del av, något rejält att bita i!

  Fruntimret Klein spelar som bekant i samma liga som den subversivt sinnade varelse vilken embarkerat den ärkebiskopliga tronen och den uppsaliensiska predikstolen för att därifrån utöva globalismens svartkonst med sin svängande kräkla och orena tal.

  De med bockfötter och pannhorn beskaffade demonprelaterna åtnjuter nämligen en mycket hög status inom såväl våra erbarmligt infekterade pressorgan som den sakrala sfär inom vilken de kristofobiska och skrevkrackelerade profetissorna verkar.
  Fy dong, mitt herrskap!
  Andreas 🙂

   1. Haha! Ingen fara.
    För det första är jag icke disponerad för den kulturmarxistiska indoktrineringspedagogiken, och för det andra är jag alldeles för gammal.
    Andreas, 60 🙂

 2. Helle Klein är en av dom värsta hycklarna inom Svenska Kyrkan idag, och det säger inte lite ty dom är många!

 3. Okontrollerad invandring har fört in ökat våld, tidigare utrotatade sjukdomar (TBC etc.), samt stort antal t.ex. tandvårdskrävande patienter – allt kräver stora vårdresurser. Så på sätt och vis stämmer det att med mindre invandring skulle färre invandrare jobba inom vård och välfärd.

 4. ”Helle Klein föddes i Enskede i södra Stockholm som dotter till Jan Viktor och Ulla Mariann Klein.

  Hennes farfarsfar var Stockholms överrabbin Gottlieb Klein, hennes farfar var den teoretiska fysikern Oskar Klein och hennes farbror är journalisten Ernst Klein.” (Wikipedia)

  Det doftar inte angenämt att man tycker att det är OK för en republik som består av ens gelikar försöker behålla sin särart medan det inte är det för det konungarike man bor i. Det kallas hyckleri och dubbelmoral och Klein och hennes gelikar borde om några har förståelse för att svenska folket vill fortleva som ett folk i sitt eget land.

  1. Argus:
   Tack för din breda information kring denna förräderska.
   Alltså född med judeblod i ådrorna,och uppväxt med/i kristen tro.
   På ålderns höst svikit sitt prästlöfte,istället fattat tycke för Islam och deras terrorism !
   Judendomen största fiende….M.a.o. en häderska av rang.
   Nog borde vår Herre varit nådig mot denna f.d. prästvigda,och hämtat hem henne innan demens och senilitet,fått sådana katastrofala följder !

   1. Låt mig först säga en sak; Jag har inget emot att världens judar har ett eget hemland även om det finns de som påstår att bara ungefär hälften av dem har ett genetiskt samband med Kanaans land. Världens araber har oerhört större områden som de kan göra som de vill med så de behöver inte också detta område även om Muhammed tjuvläste både Tanakh och Nya testamentet.

    Sedan vet vi som läst Nya testamentet att Jesus förkastade de judiska skrifterna och reglerna utom Guds bud. Det är därför ytterst märkligt att en med judisk uppväxt väljer att lämna judendomen och bli protestantisk präst och muslimsk apologet.

    Jag tycker också att det är ytterst märkligt att människor av judisk tro och ursprung som kanske är de som lidit mest i historien alltför ofta förespråkar lösningar som är till men för värdnationen. Engelskspråkiga Wikipedia redovisar i motsats till svenska ursprung på kända personer. Nu är det bara ett fåtal individer som förstör ryktet för en hel folkgrupp och hade jag tillhört den folkgruppen hade jag åkt hem till dem med en rejäl påk och med min lenaste stämma bett dem hålla käften. (”Speak softly and carry a big stick” Theodore Roosevelt)

 5. De med svagt utvecklad förmåga till konsekvensanalys och till framtidsinsikt, ”87:orna” kommer att fatta vad de orsakat, först när de drabbas helt av katastrofen; att islam tar över vårt fosterland!
  — och då är det för sent!

  Vår enda chans är att vi försvarar oss själva: = ”Grannsamverkan”!
  Vi måste ”hjälpa” sekten att få en intensiv hemlängtan!
  Håll Sverige rent!
  En svensk tiger — INTE!
  Var snäll mot dem som konverterar till svensk kultur!

 6. För mig är det här en fråga som berör. Den vådcentral jag tillhör är det ungefär 50-50. ”Min” doktor är kardiolog och medicinare (alltså två examen) han är packis. När jag fick diabetes ringde han hem till mig och sa ”var inte orolig, vi ska ta hand om dig”. Säg mig den helvesnka VC där en läkare skulle göra en sådan sak?Så jag har samma doktor för både hjärta och diabetes. Så nog finns det några invandrare som jobbar i välfärden

  1. Jag hade en underbar svensk läkare som gjorde samma sak. De fungerar utmärkt de också. Dessutom har de inte problem med att vårda män, kvinnor, invandrare och svenskar. Det är lite si och så med vår importerade så kallade ”kompetens”.

  2. En eller annan läkare gör inte ”vården”.
   Hur många av sjuksköterskorna, undersköterskorna, sjukgymnasterna etc är invandrare? Dessutom har alltid propagandan formulerats på sådant sätt, att folket inser att med ”vård” avses eg ”omsorgerna”. Jag vet att en del invandrare jobbar där, men i huvudsak kom de som småbarn för 25-30 år sedan. Det dröjer 15-20 år ytterligare innan vi får se om invällarngrupperna väljer att jobba inom vården eller inom omsorgerna?
   Vad vi vet är att ca 30% av sistnämnda ALDRIG kommer att jobba någonstans.

 7. Nej om äldrevården,och dessa privata företag,som driver dem varit olönsamma,utan ”de stackars baaarnen” från invasionstruppen,är en svår gåta att lösa .
  Vad jag kan bidraga med när det gäller positiva företagare, likt Bert Karlsson,Jan Emanuel m.fl. är ju de rikedomar dessa lyckats bygga upp..
  Vidare har vi sedan denna katastrof drabbades oss,behov av än fler poliser,säkerhetsfirmor,brandsoldater,fängelsevakter,ohyrebekämpare,glasmästare,renhållningskrafter och 10.000-tals tjänster inom byråkratin.
  Då har jag likväl avstått från läkare,tandläkare,sköterskor och all annan personal inom sjukvården !
  Tja som ”svittsaren” säger,det lär vara först på sikt som beduiner/kannibaler/zigenare m,fl.grupper lönar sig….

  1. När det gäller kulturberikningen från dessa exoter av muslimskt slag,figurerar just nu en Video på nätet,där dessa ”barn” leker med en katt i Höganäs.
   Åldern uppges i lokalblaskan HD till 17-18-åriga, vilket enligt vår nordiska ålders-bedömning,torde innebära att de är 20-25 år gamla !! Minns att jag vid den åldern,arbetat 6-10 år och undrar nu varför dessa,inte har något arbete att gå till ?
   Vidare kan jag inte minnas,att man i den åldern roade sig med att plåga katter,eller andra djur ! 🙁
   https://hds.imgix.net/JZ0NFuB1WMYRsvLLQZ-c3eaBosA.jpg?w=1280&rect=571%2C462%2C1359%2C744&h=&crop=faces%2Centropy&auto=format&q=40

 8. Det är försent nu, vi hade en möjlighet för några decennier sedan att verkligen ha byggt upp den mest fina äldrevård som man kan tänka.
  Om vi hade satsat på personalen då, både arbetsmässigt och lönemässigt, dock så valde de giriga en annan väg, de ville vara med och dela på skattepengarna och så blev det.
  Mer invandring, lägre löner, mindre kompetens och ett splittrat samhälle. detta passar många kategorier i samhället utom de som önskar att våra traditioner och vår kultur att leva vidare.
  Vilka invällare hade kommit till Sverige om landet varit i kaos……svar inga.
  Nu fortsätter de att komma för de förstår att svenskarna skall utarmas på bekostnad av de ockupanterna.
  Vilken misär till samhälle !

 9. Otroligt korkat ! Ingen har väl något emot ARBETSKRAFTSINVANDRING, om det finns brist på arbetskrfat t.ex. sjuksköterskor från Estland eller Filippinerna som jobbar en tid och sedan åker de hem efter några år eller jobbar till sin pensionering (sällsynt).

  ASYLINVANDRING är ju något helt annat – dessa personer får inte lätt jobb, lever istället på bidrag och de åker inte hem…

  1. Dessutom måste ju någon vårda alla dessa invandrare etc etc så det blir bara fler att ta hand om på en mindre ekonomi. Det är ett rent nationalekonomiskt vanvett som dessa fanatiker sätter oss i. Stora summor försvinner ur Sverige varje år, det kallar politikerna för riktad u-hjälp. De har gett sig f.. på att plundra landet, dvs svenskar, in på benen.

   Jag orkar knappt kommentera allt rubbat som händer, tappar livmoder ibland faktiskt.

  2. ”finlandssvenskan”!
   Jag hoppas verkligen att du känner dig så uppskattad som du och alla dina, fantastiskt duktiga och fina ”landsmän” är och alltid har varit!
   Jag har jobbat ett arbetsliv med många vänner med ursprung i vårt kära grannland, Finland. Finare människor finner man inte.

   För mig har ordet, invandrare, betydelsen att det är människor som kommer från länder utanför europa.
   Norden, Skandinavien är väl ett land med olika regeringar, bara!
   Vi trivs tillsammans!
   //age

 10. Om rättsväsendets trygghetsskapande verksamheter (polis, domstolar, kriminalvård mm) kan räknas in i välfärden … Ja, då skulle ju tryggheten i Sverige öka enormt om den destruktiva yrkeskriminella invandringen stoppades.

  Så jag är benägen att ge Helle Klein ett halvt rätt på den punkten när hon mycket osakligt och högt överdrivet påstår …

  ”Skitsnack. Utan invandring har vi inga som jobbar i välfärden”

  Rättsväsendets behov av personal mm skulle kanske kunna reduceras till c:a hälften och ändå ha tillräcklig kapacitet över för att skapa mycket god trygghet i hela landet för alla medborgarna + övriga t ex turister m fl som tillfälligt vistas här.

 11. Om invandrarna inte kommit i de enorma antal som de gjort, hade vi kunnat avlöna de svenska sjuksköterskorna med den lön de är värda.och lite till.
  De kommer i så stort antal, att även om en del (ganska få) godkännes och får svensk legitimation som läkare eller sköterska sjunker antalet per capita i dessa yrkesgrupper.
  Helle Klein må vara bokligt bildad, men att dra nytta av den bildningen klarar hon inte.
  Sverige klappar inte ihop om invandrarna åker hem. Tvärt om. Många svenskar kommer att frigöras från sina nuvarande jobb med att passa upp vår nya adel. Polisstyrkorna kan säker minskas med hälften och ända räcka till. Kriminalvården behöver inte bygga ut och kan minska sin personalstyrka. Skolan hade kanske fått en möjlighet att resa sig ur spillrorna. Så någon kris blir det inte.
  Sammanfattningen blir att Helle Klein som vanligt pratar skit men har inte en susning..

 12. Jag tycker inte Helle Klein ska blanda ihop arbetskraftsinvadring och asylinvanding och försöka få det till något positivt.
  Arbetskraftsinvandring kan vi ha. Då får vi hit utbildade människor som kan bidra till det svenska samhället. Dessa ska ej jämställas med de tiggare vi hittar utanför butiker eller hos migrationsverket.

 13. Är hon dum i huvudet? Problemet är väl inte invandrare som jobbar i vården? Problemet är invandrare som INTE jobbar alls, men ändå kräver att få del av välfärdskakan…

 14. Är Helle Kleins prästerskap i den s k kristna Svenska kyrkan bara ett kamouflage för att hon de facto redan verkar ha konverterat till islam och därmed är i sin fulla rätt att ständigt blåljuga enormt mycket för alla oss ”otrogna svenska kuffar”?

 15. Jag har hört det till leda i över 30 år. Utan invandring hade vi haft en jättebra välfärd, bra skola och vård, som räckt till alla. Jag tror väldigt mycket på det och ingenting har någonsin bevisat något annat för mej. Vi hade en bra invandring på 1950- och 1960-talet, men då låg de lediga jobben i industrin och bara väntade och de som flyttade in var motiverade att börja jobba. De var flest Européer och enkelt för dem att smälta in i samhället. Kan någon ansvarig visa lite klokhet att styra utvecklingen mot ett bättre fungerande samhälle tack.

  1. En annan sak är, att man skär på sånt som är bra för oss äktsvenskar, och som vi har gäldje och nytta av, för att ge till invandringen, och dem själva. Det har man i alla fall hitills gjort. SÅ INVANDRARNA UTARMAR VÄLFÄRDEN 《FÖR OSS》. Så när VI inte har nån glädje av deras s k välfärdsarbete, varför ska VI då bry oss om, att någon jobbar inom DERAS s k välfärd i så fall, som ändå inte är till för oss på ett positivt sätt, längre mer.

 16. Näe….och?????

  För det mesta av den s k välfärden är fejk, eller till för invandrarna, själva invandrarna, eller kontroll av oss, så vi inte gör nåt icke-PK-fuffens. Åtminstone idag.

  Det mesta som var bra, som gav nånting för OSS, och skapade kittet i samhället, har tagits bort.

  SÅ VAD BEHÖVER VI VÄLFÄRD FÖR EGENTLIGEN IDAG, ANNAT ÄN FÖR VÄNSTERMAKTENS SJUKA POLITIK!!! Bekosta PRIDE-parader exempelvis!

  Så: ”ÄN SEN DÅ”, svarar jag på hennes citat. …och, ”TACK OCH LOV FÖR DET!!!”

 17. Snacka om grundlurad. Det som hände var följande: invandrarna bosatte sig i horder i förorterna, smackade upp en massa paraboler och satte på sig offerkoftorna och därmed gjorde sig själva oanställbara medans dom samtidigt lyfter en massa bidrag.

  1. På tal om parabolantenner: dit vågar inte Radiotjänst ta sig till och fråga varför dom inte betalar licens.

 18. Sjukvården är GRATIS i Sverige och detta vet naturligtvis de som söker asyl i Costa Gratis!
  S + Miljödårarna + V tycker det är bra att vi utser skithålsländer till asylländer. De kommer utan pass och ID och välkomnas. De kommer aldrig att bidra med någonting utom att ingå i någon kriminell klan.
  Att skilja på denna grupp och riktig arbetskraftsinvandring är viktigt. Att skithålsländer utses till asylländer beror på att Socialdemokraterna vet att de röstar vänster mot bidragen.
  Det är en röstimport! Att det kostar pengar fattar inte 87:an, en dag faller detta ihop som ett korthus, kanske med början med Malmö som skulle gå i konkurs utan 5,5-6 miljarder kronor i statsbidrag per år!
  OM man tycker detta är bra är man en idiot!

  1. De tar även hit sjuka anhöriga och handikappade, såklart att det blir långa vårdköer!!!
   Sedan 2014 har vårdköerna ökat oerhört och hederliga människor hinner inte få vård, de avlider i väntan på behandling.
   Tom ”papperslösa” får tandvård och sjukhusvård till GIGANTISKA kostnader.
   Att vården är GRATIS för patienterna betyder INTE att den inte kostar något, alla kostnader debiteras på staten och förlängningen betalar vi alla via skattsedeln!

 19. Denna vidriga hen har förpestat tillvaron i vårt land i åratal. Orkar varken se eller höra aset…

 20. Med nuvarande invandring så har vi ingen välfärd kvar, F ö är Helle Klein bland det vidrigaste som finns lägg därtill att hon är så ful att sågbocken går ut när hon går in i vedbon.

 21. Det är tack vare Helle o hennes svans av PK som det gåt fullständigt åt h-vete med Sverige och jag som trodde att kyrkan inte gillade helvetet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: