Stäng

Fatemeh Khavari är otrolig, nu har ”barnen” arbetat hela sitt liv

INVANDRING. Vår vän Fatemeh Khavari Twittrar på, nyss var var de afghanska ”barnen” riktiga barn. Nu är de unga män som har jobbat hela sitt liv i byggbranschen. Det säger alltså en ung dam, som påstår att hon är 17 år och varken går i skola eller arbetar…

Om Fatemeh Khavari på bloggen…

Förresten tror jag Afghanistan behöver dessa ”duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sitt liv” till att bygga upp sitt eget land…

38 reaktioner på “Fatemeh Khavari är otrolig, nu har ”barnen” arbetat hela sitt liv

 1. Ambitionen uttalad tidigare av ”afghaninnan” Fatemeh Khavari:

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/09/vi-bygger-landet.png

  Ett smakprov nedan på afghan-”barnens” hett eftertraktade byggnadsverk uppfört vid trappan utanför entrén till Medborgarhuset, Stockholm.

  http://hotpot.se/politik/wp-content/uploads/2017/08/medborgarplatsen_demonstration.jpg

  ”Duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sitt liv” påstås alltså ha tillgodogjort sig mycket lång erfarenhet från den afghanska / iranska byggsvängen och nu uppnått detta smått fantastiska resultat.

  1. Det är då engelska språket kommer fram….. Oh shit. Eller om Muhammed har lagt en kabel, holy shit

  2. Den bilden skall vara i alla lycksökares mobiler.
   Obligatorisk vid all kommunikation till deras hemländer !

  3. Att göra sin batikhäxa gravid kommer snart att bli lösningen för alla ”barn”. Genom att bli far åt ett svenskfött barn, tillika svensk medborgare, ger dem anknytning till Sverige och ett livslångt uppehållstillstånd.

 2. Nu har hon snart pladdrar klart. Det finns ingen som vill ta i henne om hon ljuger för mycket. Men låt henne babbla, hon visar verkligen vilken typ av människor de är, afghaner, hazarer, mongoler eller vad de är.

 3. Kanske dags att rannsaka svenskarna, den figurens beteende i Sverige är till största delen svenskarnas fel.
  Figuren upptäckte snabbt att vi svenskar var under klacken på vänsternomenklaturan hade kanske även blivit utsänd av samma organisation för att bevisa detta.
  Vi bevisar vår okunnighet konstant.

 4. Rätt Fredde! Denna hen har inte alla getter i hagen. -”Jobbat hela sitt inom bygg och installationer”. Hallå! Hon får alldeles för mkt plats! Men Okay är det sådana här inlägg så är det ju bara bra…..

 5. Denna afghanska kvinna får alldeles för mycket utrymme i det offentliga rummet vilket är skumt och detta väcker många frågor och misstänksamhet vem är hon egentligen,på vems uppdrag är hon i Sverige och vad exakt är hennes uppdrag här i Sverige? Denna afghanska kvinna måste synas noga i sömmarna så här behövs grävas på för att sanningen skall fram i ljuset och upp på bordet.

  1. Håller helt med. Ignorera henne och hennes dåraktiga uttalanden. Nu får hon gå på som om hon sutte inne med all levnadsvisdom.

 6. Att man burit tegel och kört en skottkärra i Iran betyder inte att man duger på en svensk byggarbetsplats. För nu är det ju från Iran de flesta av dessa afghaner kommer. I Iran anses afghaner f.ö endast duga till kroppsarbete eftersom de betraktas som svagbegåvade och outbildade.

  1. Förmodligen ett riktigt konstaterande av iranierna som ju i allmänhet är begåvade och välutbildade. (trots sin religion).

 7. Hon/HAN vet ingenting om byggbranschen, VET att inget vettigt byggbolag ser dessa som anställningsbara, ex Skanska…..
  De som pratar för att kriminella utan papper ska få stanna i vårt land saknar arbets-och livserfarenhet. Att dessa ex skulle duga till byggnadsarbetare är otroligt löjligt och barnsligt, en snickare, elektriker, betongarbetare har flera års utbildning bakom sig annars vill inte något seriöst företag ha dem….
  Jag tror inte detta är svårt att förstå utom möjligen för journalister….!
  Inte många arbetar på byggen efter 50 år och dessa ”barn” börjar närma sig men platsar inte där! Det är heller inga jobb att stå efter, tidiga morrnar, i regn och kyla, tunga lyft….
  Afghanistan är ökända för sina knarkodlingar och många som kommer är analfabeter, vi vet ingenting om dem då de tillåtits söka asyl i vårt land utan pass och ID. De hade de när de lämnade Afghanistan/Iran men konstigt nog inte när de kommer till vår gräns….
  Våra politiker har gett fel signaler….!

 8. Inte många hjärnceller där inte, vad gjorde människan där hon/han kom ifrån, är hon/han utsläppt från någon asylinrättning

 9. Den där individen har många lögner på sitt samvete. Förmodligen därför hon är vänsterns nya affischnamn.

  1. Denna Fatemeh Khavari-varelse hålles om ryggen av V-partiet. Är det möjligtvis så att hon kommer att ersätta R.Dinamarca i Riksdagen ? Nej, förresten, hon lovade att bli statsminister !!!

 10. Deras stenhårda kompetens duger säkert i länder där hus byggs av halmstrån och skit. Ingen som nämner varför det behövs byggarbetare: för att bygga hus åt alla som väller in i landet. Som att torka röven med skit.

 11. Ja, hela det här ”landet” har på några årtionden förvandlats till en fars med ett olyckligt slut där huvudpersonen skjuter sig själv i huvudet följt av ”The End”.

 12. Hur går ekvationen ihop?

  De är ”barn” som flytt från kriget. De vet inte hur gamla de är, inte vad de heter, och inte från vilket land de kommer. Möjligen Afghanistan, fast familjen bor kvar i Iran…

  De uppges vara 16 år, men har redan fru och två barn?!

  De uppges vara oerhört kompetenta, och ändå så är arbetslösheten över 50% på samma orter som svenskfödda har 4% arbetslöshet.

  Trots att de är så kompetenta, så förstår inte vad ”nej” betyder när de utför övergrepp på barn, tjejer, killar, pojkar och män.

  De kan inte åka tillbaka, för då ”blir de dödade”. Men, ingen har rapporterats bli dödad där nere, men däremot gång på gång i Sverige.
  Det mest humana är alltså att skicka tillbaka dem.

  Att somliga av dem åker hem på semester säger ju också hur liten risken är att bli dödad i hemlandet….

 13. Den kompetens dessa s.k ”barn” besitter klarar vi oss utan. Sedan är barn arbete förbjudet i detta land. Kompetensen passar mer i Afghanistan varför de bör skyndsamt återvända. Om inte jag miss minner mig hade detta ”barn” en slogan, vi bygger Sverige. Byt ut Sverige mot Afghanistan.
  Detta land behöver verkligen deras kompetens

Kommentera

%d bloggare gillar detta: