Stäng

Det socialdemokratiska kalifatet Malmö har infört sharialagar

ISLAM. Malmö kommun hotar satiriker med jurister. Sharialagarna tycks alltså redan ha trätt i kraft i det socialdemokratiska kalifatet.

Tyvärr verkar det som Reklamprofessorn backar för påtryckningar trots att han har lagen på sin sida och har plockat bort bilden nedan.

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

15 reaktioner på “Det socialdemokratiska kalifatet Malmö har infört sharialagar

 1. D.v.s.: Hela Malmö är nu en ”no-go zon”!
  Dit svensk polis och svenskt rättsväsen inte har tillträde!
  Alltså: Är Malmö ockuperat av islam, av utländsk makt och ockuperat svenskt territorium!

  Vad gör SÄPO?
  Vad gör försvaret?
  Vad gör hemvärnet?
  Hur agerar polisen?
  Vad gör svenska regeringen?

  I vilken annan rättsstat som helst skulle undantagstillstånd ha utlysts omedelbart och området rensats från invaderande, främmande makt!

  Är Sverige på väg att bli en lydstat under islam (eller Saudi Arabien)?

  Känner du dig trygg?
  Vill du ha muslimer i Sverige?
  Vill du bli slav under muslimer?
  Vill du att islam ska ta över allt du levt för?

 2. Skrämmande läsning, ”The shining” av Stephen King framstår som en av de bättre godnatt sagorna. Man undrar verkligen vart vi är på väg i vårt samhälle.

 3. I dag ägnas mycket plats åt Socialdemokrater….Men finns dessa kvar ??
  I det Sverige många av oss växte upp,hade detta parti sina motståndare men fortfarande ett något så när gott rop.
  I dag är detta parti mer hatat än välkomnat.Sak samma gäller f.ö. i stora delar av Europa.Varför det blivit på det sättet,kan var och en se om de tittar sig omkring i våra länder.
  I natt har regeringslösa Tyskland, ”enats” om den s.k. GROKO.En samling av CDU/CSU/SPD.Denna nödlösning som de nu tvingats till p.g.a. deras diktator Merkel,och hennes vansinniga importverksamhet.
  I Berliner Morgenpost får i dag deras läsare ge sin syn på denna nödlösning.
  26 % är tillfreds medan hela 64 % är mot detta bygge !!
  Nu är inte sista frågan ställd,eftersom Sossarna skall ha en inbördes omröstning bland sina medlemmar,där dessa får tillfälle att säga nej.
  Att denna situation uppstått,kan vi helt tacka AfD för.Liksom med SD i Absurdistan har de andra ”partierna” nekat,att samarbeta med dem.

 4. Rent juridiskt är det inga problem för ”Reklamprofessorn”. Efter 1971 års kommunreform (tack så inihelvete mycket OP) har vi inga städer, bara kommuner. Så det finns ingen juridisk person som har något att anföra mot ett eventuellt användande av en heraldisk symbol som representerar ”Malmö stad”.

 5. Jag förstår inte svaret på twittret från Malmö stad. Att använda deras logga skulle kunna få vissa att missuppfatta det vara Malmö, som skriver detta. Varför skulle det vara negativt att Malmö meddelar det, som stämmer? Det vore väl positivt för de skötsamma kommuninvånarna att staden erkände problemen. Det är enda sättet om man vill börja åtgärda kriminaliteten. Men jag tror det kan ta decennium att laga och städa upp till en acceptabel nivå.

 6. Är det Löfvéns nya censurlagar som redan trätt i kraft?
  Den geniale Reklamprofessorn borde här istället få i uppdrag att rita ett nytt kommunvapen. Kanske en struts som sticker huvudet i sanden och med IS-flaggan som bakgrund? Eller varför inte, för enkelhetens skull, bara byta ut den mot Socialdemokraternas partisymbol. Något så rörigt som deras nuvarande har jag nog aldrig sett tidigare…
  Humorlösa politiker som inte förstår sig på satir borde för övrigt inte få gå lösa, då det vittnar om en mycket låg mental begåvning!

 7. Dessvärre har jag skrivit det tidigare och lär garanterat skriva det fler gånger här på Petterssons SanningsBlogg:

  Malmoe är en förlorad 3:dje stad i Sverige
  Den tillhör denna ”fredliga och humana ideologi islam”
  Lämna det förfallna Malmoe, ni som kan och har möjlighet
  Allt som kommer i muslimernas väg, förfaller/raseras/omgärdas av oroligheter med allt som tillhör sk*ten
  De klarar inte att upprätthålla ett enda samhälle liknande västvärlden
  Se på arabvärlden, krig, elände, fattigdom, brottslighet, sharia, huckle osv Deras egna samhällen fullständigt rasar ihop eller förlåt, har ALDRIG fungerat som i västvärlden. Vi importerar masskriminalitet

  Minimera skattebasen i Malmoe! Flytta ifrån kommunen så att inte era skattemedel bekostar detta elände, denna misär, denna oro, denna otrygghet

  När övriga Sverige öppnar ögonen, ser verkligheten, att de med hjälp av skattebidrag, < 6 miljarder kronor/år, bidrar till sk*ten så blir det uppror så att skattebidraget minimeras eller försvinner för Malmoe.

  Det kommer garanterat att bli fler och fler Svenskar som kommer att öppna sina ögonen – (valet 2018 närmar sig) och kommer att protestera

  1. .. Men då kan ju inte sossarna i Malmö inte dela ut bidrag, läkarvård och tandvård till alla illegala!?

   1. Jag har sagt, sedan gymnasiet (1980-talet) att:
    ”Det är lätt att vara generös med andras pengar” – precis som händer och sker idag med ”vår” finansiering, via sjuklöverns försorg, av massimport av masskriminalitet!
    Vi betalar helt sonika för detta! Vi massimporterar långvarig masskriminalitet och muslimska ”röster” för vänstern! Där även alliansen är skyldiga till detta ”bedrägeri” av Svenska Folkets gemensamma resurser!

 8. Malmö är i särklass Sveriges sämsta stad för framtida turism, ingen normalt funtad människa vill sätta ner foten där..

 9. S i Malmö och polisen där ska SKÄMMAS hela världen såg på när det hetsades och skreks ”död åt judarna!”
  Är ni stolta Socialdemokraterna i Malmö?
  Vad gjorde polisen ? Svar: Ingenting trots bra bildbevis på den olagliga demonstrationen och de tydliga bilder på de som skrek, OM inte detta var ”hatbrott” så undrar man vad som är det…!

  1. Dom som skrek hade Rätt värdegrund (Dom tycker att ałla människor har lika värde), och/eller Rätt etnicitet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: