Beröva svenska män deras sista manlighet


Ett steg i befolkningsutbytet och islamiseringen av Sverige verkar vara att göra svenska män till än mer ryggradslösa individer.

Samnytt skrev just en interessant artikel i ämnet:

https://samnytt.se/nti-gymnasiet-ville-fa-elever-att-fundera-om-maskulinitet-avbrot-vanlig-undervisning/

Min kommentar:

Tack Samnytt för artikeln.

Av det grova sexuella våldet torde runt 95% vara importerat. Detta och de män/kulturer som ligger bakom borde vara i absoluta fokus och inte svensk kultur eller svenska män (som till mycket liten grad bidrar till det grova sexuella våldet, det våld som skrämmer kvinnor från att gå ut och förstör så mångas liv).

https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/10/domar-fc3b6r-sexualbrott-2012-2017.pdf


7 responses to “Beröva svenska män deras sista manlighet

 • Suzie

  Det gäller att se roten till det onda som sker i dagens samhälle.Sedan decennier har marxisterna/socialisterna jobbat 7-24 på att splittra familjen,splittra och skapa fiendeskap mellan män och kvinnor,mellan barn och föräldrar etc.Kyrkan har marxisterna infiltrerat så stort så kristendomen är officiellt avskaffad i Sverige.Svenskarna är nog i särklass det mest mammondyrkande folket i världen,materialismen har fått oerhört stort fäste här sedan många decennier.Egoismen har vuxit till en jättedrake.Kärleken har kallnat hos de flesta,jakten på pengar,prylar,köpta upplevelser ,status ,och shoppande till vansinne har blivit svenskens husgudar,man offrar till och med sina egna barn på massinvandringens altare och betalar ett gigantiskt högt pris för dettta,det bekymrar inte svensken mycket att deras barn blir rånade,våldtagna och deras gamla blir brutalt rånade och misshandlade av främlingarna från tredje världen som svensken villigt inhyser i landet och försörjer med högre standard än deras egna barn och gamla kan ha råd med.Allt faller samman,svenska folket går mot en säker undergång med nuvarande socialistiska agendastyrd politiska ideologi,men svensken tittar bort och blundar för den tilltagande ondskan och laglösheten som brer ut sig in allt snabbare takt.

  Gilla

  • Lena

   Ja Suzie, det gällde för makten att knäcka medelklassen, för medelklassen kunde tänka själv………..”bevare oss så förfärligt” !

   Gilla

 • Tony

  Och Allmänna Arvsfonden fortsätter att spendera avlidnas tillgångar på enbart idiotiska projekt. Skriv för guds skull. över era tillgångar på nyttiga
  hjälporganisationer som Barncancer och cancerfonden,Hjärt o Lungsjuka ,MS, Parkinson där pengar kommer till nytta istället för till en hel uppsjö Mena föreningar som tycks vara A,A s mest prioriterade investeringar.
  Så ni som inte har några Arvingar skriv hellre över era tillgångar
  till någon av dom ovan nämnda organisationer som ser till att medlen
  kommer till nytta.

  Om ni vet någon som inte har några arvingar påtala att dom tänker på dessa nyttiga forskningsprojekt som pågår för att göra livet bättre för all som är utsatta för sjukdomstillstånd dom inte kan råda över. Religioner kan själva bekosta sina hjärnspöke.

  Gilla

 • motvallsblogg

  Detta är samma rädsla för att peka ut en speciell grupp som när det gällde den yrvakna reaktionen på hedersvåld som gav namnet ”mäns våld mot kvinnor”.
  Mer ängsligt än pricksäkert.

  Gilla

 • Svenska lärarutbildningen

  Anders Norrman, lärare och mentor på skolan, som var en av dem som genomförde utbildningen om könsroller, samt rektorn har gått den svenska lärarutbildningen.

  Det är en bra pseudovetenskaplig utbildning där man får lära sig mycket skit och andra grejer.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är dags att avlägsna dessa tokiga fruntimmer från platser såsom rektorer och andra yrken där de kan utöva sina stollerier.
  Skolan är inte platsen för politisk utbildning

  Gilla

 • Rolf

  Bra artikel. Hög tid för alla Svenska män att rycka upp sig. För det här mina vänner håller inte i längden. Mähän till karlar mår ingen nation bra utav.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: