600.000 invandrare har inte rätt att stanna


INVANDRING. Migrationsfrågan har blivit ett hett ämne för italienska politiker inför valet i mars. Spänningarna har stigit  i landet efter att en extremist öppnat eld och skadade sex afrikaner i lördags.

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi sa i en tv-intervju i söndags att asylinvandring har blivit en social bomb färdig att explodera i Italien och att den senaste skjutningen utgjorde ett säkerhetsproblem.

Den 81-årige Berlusconi visade tydligen att han skulle utvisa 600.000 illegala invandrare från landet om hans center-högerkoalition får plats i regeringen efter parlamentsvalet den 4 mars.

”Invandringen har blivit en brådskande fråga, för efter år med vänsterregering finns det 600.000 invandrare i landet som inte har rätt att stanna,” sa Berlusconi och fortsatte, ”Vi anser att det är absolut nödvändigt att återfå kontrollen över situationen.”

Berlusconi får inte ställa upp i valet eftersom han är dömd för skattebrott, domen är överklagad och har inte vunnit laga kraft, men han kan påverka den politiska situationen i landet, särskilt om hans partikoalition får tillräckligt med stöd för att komma in i regeringen.

”När vi sitter i regeringen kommer vi att lägga mycket resurser på säkerhet och soldater kommer att patrullera på gatorna tillsammans med polisen, sa den tidigare premiärministern.

Sputnik News

-Pettersson säger att 600.000 illegala invandrare på 60 miljoner invånare är något färre per capita än Sveriges 80.000 som aldrig kommer iväg härifrån och om asylinvandringen har blivit en social bomb färdig att explodera i Italien undrar jag om den inte redan exploderat här. Frågan är hur länge det dröjer innan svenska extremister…


6 responses to “600.000 invandrare har inte rätt att stanna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: