Socialdemokraten Jan Emanuel och hans bil…

INRIKES. Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson har köpt en ny ”vinterbil” för några av skattemiljonerna han fått för att inhysa ”ensamkommande flyktingbarn”, rapporterar Politikfakta. 

Bilen har han döpt till Mona – troligen för att han tycker ”det är tufft att betala skatt” – eller ja, att det är tufft att vi betalar skatt och att han köper lyxprylar för dem.

Jan Emanuel är välkänt från bloggen, bland annat för att socialdemokraten är dömd för skattebrott och för att han var ute och körde sin nya Lamborghini när han stoppades av polisen för att bilen saknade registreringsskylt fram! Det fanns nämligen ingen plats för skylt, det blev fult sa Jan Emanuel. Herr Johansson har också berättat att han i sin ungdom var kriminell och det tvivlar jag inte på.

Läs om herr Johanssons öden och äventyr på bloggen…

Jan Emanuel, som verkar i ett parti som vill begränsa vinsterna i välfärden har 21 bolagsengagemang. Ett av dem är Dandelion Specialfastigheter, som ordnar med familjehem åt ensamkommande flyktingbarn, fakturerar staten cirka 60 000 kronor per månad och barn. Av den summan går 22 800 kronor till den ensamkommande och 37 200 till Jan Emanuel Johanssons bolag, enligt Expressen.

På ett annat bolag, Norrtälje Parken Bar & Lounge AB, är konkursanmälan inlämnad. Oklart varför.

Omsorgsinstitutet i Sverige AB omsatte 30 miljoner, varav 20 miljoner är vinst.

Ni kan läsa mer HÄR. 

Tillbaka till socialdemokraten Jan Emaunels vinterbil som är en Rolls-Royce
modell Wraith. Den är inte leasad eller köpt på kredit utan betald. Växellådan är automatisk och motorn på 632 hk drivs med bensin. Vid blandad körning drar den 14.0 liter/100km.

Trevlig, sossecontainer…

Jan Emanuel och några av hans andra leksaker

17 thoughts on “Socialdemokraten Jan Emanuel och hans bil…

 1. Den bilen har Jan-Emanuel köpt med blodet från hundratals svenskar. Svenskar som fallit offer för hamns armé av ensamkommande mördare och våldtäktsmän från den muslimska världen. Hatiska analfabeter smittade med sexuellt överförbara sjukdomar dom dragit på sig bland djuren på centralasiens stäpper. Det luktar sig säkert smuts och avföring inne i Jan-Emanuels bil. En luffare utan spärrar, en person som skulle sitta på anstalt, steriliserad och permission.

 2. Hej,
  Kul att få vara med! Vill bara informera att Parken bar o Lounge alls inte är i konkurs. Du är välkommen att komma och äta hos oss i sommar! Jag bjuder.

  Och självfallet är bilen betald. Den som är satt i skuld är icke fri!

  Kämpa på mot väderkvarnarna kamrat! All lycka.

  • Olika ter sig all jordens goda gudagåvor,bli fördelade…
   I världens mest humana stat,kan en f.d. Sossetopp som Jan Emanuel,vältra sig i välstånd.
   Därtill gärna visa upp och skräppa om sina luxuösa utsvävningar.
   I Österrikiska Tirol tvingas en 61-årig lyckosökare,med okänd hemadress,livnära sig med att stjäla cyklar… Eftersom dessa stölder fick ett sådant omfång,att polisen tilldelade en speciell grupp,att bl.a. spana vid flygterminalen.
   Bingo blev det när ”61-åringen” greps,och vid husundersökningen fann polisen,hela byggnaden fylld med ädla/dyra cyklar…
   Som du ser Jan Emanuel,kan du nu bli än rikare,genom detta geniala sätt,ute vid Arlanda.
   http://imgl.krone.at/scaled/1631879/v66feae/630×356

 3. Personer som är födda och fostrade i förmögna familjer beter sig oftast mycket bra men sk nyrika beter sig ofta som kräk.

  • Mitt första besök i USA för decennier sedan så noterade jag att de största bilarna gärna cadillac kördes alltid av svarta.

 4. Men dom vinsterna från välfärden som Asyl baronerna
  leker med dom nämner vare sig Sossar eller kommunisterna
  något om, det går utmärkt att leva lyxliv med flådiga bilar som
  skattebetalarna pröjsat, men inte om man bedriver vård och omsorg?
  Men att Demonstrativt köpa Rolls Roy för skattebetalarnas pengar
  ja då håller gap vänstern truten .

  • Dom som alltid brukar att försvara allt som sossarna företar
   sig är märkbart tysta när sådana här saker kommer fram,
   man kan säga att tystnaden är talande.

 5. Han är väl den enda sossen som lever som en äkta sosse, de andra vill men vågar inte riktigt, inte förrän de har lämnat politiken på regeringsnivå, för det finns väldigt många sossar som lever som han. De ser om sitt hus på alla tänkbara vis, allt för att tjäna mer pengar än den vanliga medborgaren.

 6. Inför valet 2010 stod han och delade ut 100-lappar till folk för att de skulle kryssa i för honom på personval-listan. Själv hade jag valt att kryssa i en rejäl snyting på näsan om jag hade varit närvarande. Han var en skithög redan då…

 7. De, som föder honom och hans lyxliv sitter i riksdagen och på Migrationsverket. Indirekt har han väljarna att tacka för pengarna även om långt ifrån alla röstat på S och MP och många även lämnat S o MP, så är de med och delar på notan.

 8. Vinster i välfärden är SKAMLIGT, om man inte är sosse förstås. Och/eller har tjänat en förmögenhet inom asylindustrin.

 9. Att göra bra affärer är väl inte fult.
  Men att samtidigt utge sig för att vara sosse – det är fult!

Kommentera