Stäng

Händerna på ratten…

ISLAM. Idag den 1 februari införs det en ny lag i Sverige där det nu blir förbjudet att rattsurfa. Lagen innebär att det blir olagligt att använda mobilen när du kör ett motordrivet fordon, om du håller mobilen i handen. Förbudet gäller även annan kommunikationsutrustning.

Växjö kommun uppmärksammar detta genom en helsidesannons i lokalpress och i annonsen används en muslimsk kvinna i slöja.

-Pettersson konstaterar att de som påstår att det pågår en islamisering av vårt samhälle inget har begripit. Det är redan islam som styr över livrädda PK-ister och att grönt, islams färg, används är ingen tillfällighet…

Dissidenter

15 reaktioner på “Händerna på ratten…

 1. Händerna på ratten nu muslimer…
  I Växjö kommun anser man tydligen att muslimer har svårt att låta bli mobilen, och vill att de ska sluta surfa när de kör bil…

  Ja, tänka sig….

  Det var väl det sista jag kunde tro om den kommunen… att de skulle vara såna fullblodsrasister att de pekar ut just muslimer som dåliga bilförare som surfar när de kör bil. Men de vet väl något som vi övriga inte vet…

 2. Jasså, inför de samma förbud i Iran, samtidigt????? Eller finns vi äktsvenskar inte längte????? Är det VI som är utlänningarna nu????? Jaha, så SINK, gäller nu för oss? Kolla upp detta gott folk. Är svenskar IS-krigare, med slöjiga våldtagna tjejer av vårt folk, är också vi utlänningar med bra mycket mindre skyldigheter och skatteuttag, än de svensktagande islamisterna. De som idag ockuperar vårt land, på vår bekostnad. Kolla upp SINK, får ni se.

  Men det kanske också är så, att mobilförbudet under körning, BARA gäller muslimer, p g a terrorism. Så att de inte kan ha direktkontakt vid genomförande av attentat. Eller då få inspiration och vägledning av Allah-djävulen via och från IS eller Al-Quaida. Och i så fall, ska vi bara vara glada och tacksamna, för den ensidigt riktade reklamen, som vi härifrånkommande, därför helt kan nonchalera, och bortse ifrån. Eftersom den inte gäller oss. SÅ BRA!!! (…i så fall).

 3. Slöjan är ju bara ett exempel på utstyrsel. Kan med lätthet kompletteras med både nicab, burka, tält och sopsäck. Med detta i åtanke, så kanske den mobila snuttetrasan känns ganska harmlös.

 4. Usch Usch!!
  Är det bara syltryggar i kommunerna i dag?
  Borde vara straffbart att använda sig av religiösa symboler av kommuner. Personligt ansvar skulle också utkrävs.

 5. Mycket skall den gamle Galten uppleva….och lida.
  Detta mitt i (frikyrkliga) kristna Smålands Domstad Växjo

 6. Slöjor hindrar vidvinkelseendet och dämpar hörseln. Inte så bra i trafiken, även om det finns backspeglar.

 7. Förbjud muslimer att köra bil i Sverige,
  Det finns kameler på Kolmården, där gäller deras körkort.
  Prova att köra bil och prata i mobiltelefon alt. Dra en svart säck
  Över huvudet och kör. Vilket verkar säkrast.
  Förresten hur fan kan det lukta så fruktansvärt illa om
  Burkakärringarna ?
  Kupolen i Borlänge bör tänka över ventilationen framöver,
  Börjar bli rätt inpyrt där.
  Lägg märke till att 80% av besökarna där bär svart säck.
  Nej, det är inte mycket som är sej likt där längre.
  Döp om kupolen till Dalkurdmosken.

 8. Den där bilden är säkert straffbar nere i arabländerna.

  En kvinna, ensam utan sin ägare och man, med en ratt i händerna, leende mot en okänd person – hon blir stenad. Kvinnor har inte bakom en ratt att göra.

  Dessutom har hon inte säkerhetsbältet på, men det är kanske ett okänt föremål nere i raketforskarländerna…

  1. Hos Växjö kommun också, tydligen! Viktigast var att få med en muslimsk kvinna, i full islam mundering!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: