Stäng

Nüjen under press

Nu börjar också etablerad media granska Özz Nüjens familj och deras strategi att använda svart arbetskraft.

Nu gråter han ut, känner sig orättvist anklagad och menar att granskningen kan vara lömsk och livsfarlig. Jag tror inte en sekund på att familjen Nüjen finansierade Akilovs terrordåd med vilja, men de möjliggjorde denna genom att betala hela 85 000 kronor under bordet, så att han kunde stanna i Sverige och smida sina planer.

Det är kanske inte där man sätta in resurserna, utan där som Hanif Bali så förtjänstfullt pekar.

Frågan media och myndigheter bör gräva i, är om familjen Nüjen satt detta med svart arbetskraft i system, hur många fler än Akilov som anställts med hjälp av pengar under bordet och om fler av dessa uppehåller sig illegalt i landet och kanske också utgör en fara för allmänheten?

Jag ser fram mot en intressant uppföljning. Under tiden hoppas jag att Nüjen fråntas alla välavlönade uppdrag.

Omni

12 reaktioner på “Nüjen under press

 1. Jo nu vet vi anlita inte svart utlänningar o liknande skräp om du inte vill bidra till nästa terrordåd.
  Verkar som även denna sida är pk granskad går inte att skriva

 2. Jo nu vet vi anlita inte svart utlänningar o liknande skräp om du inte vill bidra till nästa terrordåd

 3. Ökar vi trycket på denne skattesmitare, blir polisen TVUNGEN att utreda om ekonomiskt brott skett. Så låt iss jobba för att öka trycket tills polisen ger efter 🙂

 4. Det kan ju hända att inte familjens Nujens pengar till Akilov medvetet var ett sätt att finansiera terror. Men å andra sidan, med tanke på systerns jobb, kanske de ändå blundade för vissa moraliska aspekter i sammanhanget. Hon som asyladvokat bör ju ha en hel del kunskaper om åsikter och förhållanden i olika länder. De kanske visste ungefär vad för typer sådana som Akilov i grund och botten är. Att han inte var en riktig flykting måste de ju t.ex. vetat. Lite som att välja att köpa sina tjänster av Hells Angels istället för ett seriöst företag. Blodspengar kan vi kalla det.

 5. Bergs Turken tycker precis som många andra av hans sort att regler är inte till för dem ,bara för Svenskar, dom ska kunna göra lite som dom behagar?
  Sen Förstår jag inte varför han kallas komiker, komiker brukar väl
  vara roliga? Har aldrig hört något roligt från honom?

 6. Hanif Bali ställer den rätta och självklara frågan.

  Kommer vi få ett sanningsenligt svar från Özz?

  Det är frågan det…………

Kommentera

%d bloggare gillar detta: