Stäng

Internationella Shialegionen

ISLAM. Kalifatets sammanbrott kommer snabbare än vad någon väntat sig. Men även om de besegrats militärt i Irak och Syrien har de uppenbarligen kvar en hel terroristkapacitet i Västerlandet.

Men den enes död.. etc
Det vi ser nu är ju hur den Iranstyrda terrorismen vaknar till nytt liv. Den har visserligen inte varit död under Kalifatets storhetstid, men levt en mycket dämpad tillvaro. Nu blommar den upp på nytt…

För några veckor sedan kunde jag avslöja att den shia-afghanska terrorgruppen Liwa al-Fatemiyoun opererar i stor skala bland de över 27.000 hazaras i värnpliktsåldern som sökt asyl som s k ”underåriga” i Sverige. Fatemiyoun finansieras och kontrolleras av det iranska
revolutionsgardet, Pasdaran…

De är en del av den s k Internationella Shialegion, som Iran håller på att bygga upp för att ta över Mellanöstern. Basen i legionen är Hizballah, som i praktiken styr Libanon.

Hazaras är mest kanonmat för mullorna i Tehran. Men de är många och utrustas nu efterhand med svenska pass, vilket gör dem mera användbara som internationella terrorister. Vi har ju sett många exempel tidigare på hur Iran haft stor nytta av de talrika libaneserna med svenska pass.

De har t ex använts vid terroroperationer på Cypern, i Thailand och i Israel. Ett svenskt pass är dessvärre alltför gångbart på de flesta håll i världen.

Hazaras har hittills mest använts vid enstaka terrordåd i Tyskland och då klassificerats som ”ensamvargar” eller kalifatterrorister. Men efterhand som de politiskt organiseras av Fatemiyoum och de Irankontrollerade moskénätverken i Sverige kan vi räkna med att de snart blir flitigare som terroroperatörer i Europa. Observatörer rapporterar om hur hazaras i Sverige det senaste året blivit alltmera (shia-)jihadistiska och integrerade i de Iranstyrda moskéerna.

Läs mer på Jihad i Malmö…

7 reaktioner på “Internationella Shialegionen

 1. Iran har deltagit med militär i Syrien för kampen mot IS och andra terrorister.
  Iran har också använt legosoldater som Afghaner från gruppen Hazaras som varit bosatta i Iran men är inte medborgare i Iran.
  När de här Afghanerna värvat sig för kriget i Syrien har de blivit lovade medborgarskap i Iran.
  De har blivit tränade för militäruppgifter en kortare tid i Iran och de anses som mycket bra soldater, orädda och beslutsamma.
  De som stupat i Syrien är 535 iranier med medborgarskap, 840 afghaner, 150 pakistanier och112 iraqier.
  Hezbollahn är en självständig enhet som blivit tränade av Iran och av dem har 1213 stupat i Syrien och man tror att de haft där ca 12.000 man.
  Att Iran skulle stödja någon terrorism i Europa är helt felaktigt, det finns inga sådana bevis att så har skett och finns inte motiv till det.
  Sannolikt är det en illvillig propaganda från USA och Israel som hatar Iran.
  Det är många Afghaner (Hazaras) bosatta i Iran som åkt till bland annat Sverige som 18 åriga baarn, men de kriminella handlingar de gjort där är deras egna och kanske blivit lejda också av kriminella gäng.
  Den här gruppen Hazaras är shia muslimer och annars är det sunni muslimer i Afghanistan, som gjort att de kunnat komma till Iran som är shia.
  De försörjer sig i Iran på enklare jobb därför de är inte medborgare i Iran.
  Man tror att de här Hazaras har mongoliskt ursprung och det finns en stor grupp i Afghanistan.

  1. Det finns väldigt många svenska pass i omlopp som har att göra med att det varit mycket lätt att få ut nytt pass med att passet blivit tappat.
   Personer med svensk pass har kunnat få ut 10-15 nya pass utan problem, med att uppge de förlorat passet.
   Naturligtvis har de här passen sålts vidare till uppköpare där mörka personer på passet varit attraktivt.
   Passen har kunnat användas för att ta sig till Sverige där datakontroll har undvikits, det skulle inte gå att komma in i ett land med sofistikerad datakontroll med de här passen.
   Människosmugglare har kunnat ta personer till svenska gränsen med de här passen och sedan har de tagit tillbaka passen för att ta in nästa grupp.
   En grupp på 7-8 personer med sådana pass försökte från Pakistan ta sig till Europa via Thailand som var transitland, men de fastnade i passkontrollen och samtliga åkte in i fängelse och blev anklagade för att illegalt försökt ta sig in i Thailand.
   Eftersom svenska myndigheter har så lättvindligt gett många nya pass till samma person, måste de ha varit medvetna om att de användes för människosmuggling.
   Det skall finnas väldigt många sådana pass i omlopp, därför kan man påstå att myndigheterna i Sverige är inblandad, som inte haft bättre kontroll på att ge ut nya pass.

   1. På Cypern fanns en libanes med svenskt pass som varit bosatt i Sverige och blev misstänkt att han planerade någon terror mot israeliska intressen enligt Mossad.
    En Afghanistan i Australien körde med bil in i en folksamling, men det var inget terrordåd utan personen var drogpåverkad och kommit till Australien helt legalt.
    I Thailand var det två iranier som planerade terrordåd mot israelisk diplomat, men sprängladdningen detonerade av misstag i deras bostad, att den ena personen fick båda benen avklippta.
    De åkte fast och den ena iraniern fick livstids fängelse och den handikappade 15 års fängelse det ansågs att han skapade själv ett straff.
    Iranska regeringen förnekade att de hade någonting med de här två männen att göra, men när man ser till helheten kan sanningen vara en annan.
    Det är ett flertal iranska kärnforskare som blivit mördade mystiskt, och Iran misstänker att det är Mossad som legat bakom morden.
    Därför är det inte omöjligt att Iran hade planer att hämnas de morden.
    Israel misstänkte att Iran skulle ta fram kärnvapen, men när de fick det här avtalet om att inte bedriva en sådan forskning, visade det sig att Iran hade aldrig haft någon sådan forskning på kärnvapen, utan allt var för civila ändamål.
    Iran har en befolkning på 80 miljoner och stora tillgångar på uran, därför finns det intresse att få energin från kärnkraftverk och kunna sälja oljan på marknaden.
    Under Shaens tid beställdes 12 kärnkraftverk från USA, men den ordern blev skrinlagd efter det som hände i Iran efter Shaens fall.

   2. Iran är hatad av Israel och USA och orsaken är bland annat att Israel ockuperade Golanhöjden 1967 som tillhör Syrien och Israel har inte velat förhandla med Syrien om ett återlämnande av Golanhöjden.
    Syrien är allierad med Iran, och Iran är allierad med Hezbollahn som Israel också är rädd för.
    Israel har upprepade gånger hotat Hezbollahn och Iran men Israel kan ingenting göra, utan måste förlita sig på USA, som är på väg att tappa sin maktposition i Mellan Östern.
    Saudi är stormakten i Mellan Östern, men den positionen är de på väg att förlora till Iran.
    Saudi och Iran har alltid varit ärkefiender, men allt tyder på att Iran blir vinnaren.
    Iran har goda relationer till Iraq, Libanon, Syrien och Afghanistan och även till kurderna, som finns i Iran, Iraq, Turkiet och Syrien.
    Sedan finns idag Ryssland som blivit mycket respekterad i MÖ och har god relation till Iran, Kina har dykt upp och skall vara med för en uppbyggnad av Syrien och starta företag där.
    Kina köper den mesta av sin olja från Iran som de en längre tid gjort och Iran är rikt på andra råvaror också.
    USA är den stora ”losern” i Mellan Östern, det började med att de gick in i Afghanistan, sannolikt för att motverka Irans inflytande i landet, men de har uppnått ingenting i Afghanistan, utan endast förlorat unga män där.
    Sedan var de med och störtade regimen i Libyen som blev ett enda stort kaos, samma sak med Iraq där USA skapade död och lidande för folket och egna förluster,men uppnådde ingenting annat.
    Kriget i Syrien är det USA som skapade och ligger bakom förödelsen.
    Det fanns en plan att bygga en gasledning från Qatar som skulle gå över Syrien till Turkiet och Europa, som skulle förse Europa med alternativ gas, och Ryssland skulle tappa stora exportinkomster, som låg i USA :s intresse.
    Syrien uttalade att de tillåter ingen gasledning över deras territorium som skulle skada deras vän Ryssland.
    Det som nu skedde var att USA planerade att fälla regimen i Syrien med Al Qaida och Saudi skulle kontrollera Syrien, som är en allierad till USA.
    Sedan kom IS in och skulle skapa ett kalifat och kärnan i IS var Saddams tidigare militär, som hade lärt sig hur terror bedrivs.
    Det finns bevis på att USA har gett stöd till både IS och Al Qaida.

   3. USA försöker skaffa sig fotfäste i Syrien genom kurderna, som kommer att misslyckas.
    Kurderna tror att genom USA kan de skapa en egen stat Kurdistan, men som inte kommer att ske.
    Turkiet går mycket starkt emot en egen stat för kurderna och USA kan inte gå emot Turkiet därför det är en Natostat med en mycket stark militär och utan Turkiet blir Nato endast en papperstiger.
    Kurderna gjorde ett misstag som allierade sig med USA, de skulle ha hållit sig till Syrien och sannolikt fått de bästa villkoren genom det.
    USA är inte populära i Syrien därför de är allierade med Israel som vägrar förhandla om Golanhöjden, som är syriskt område, och USA står helt på Israels sida.
    Nu är det USA och Israel som förlänger kriget i Syrien och tycks inte villa ha någon fred där.
    Om USA:s avsikt hade varit att slå ut IS och andra terrorister hade kriget i Syrien varit avslutat för länge sedan, men USA har istället samarbetat med terroristerna.

 2. Jag tror att pappan till den mördade flickan på Drottninggatan, får svårt att få något vettigt resultat av sin stämning mot svenska staten. Anhöriga till engelsmannen fick ju rådet av Stefan, att höra av sig till försäkringsbolaget som var kopplat till lastbilen. Däremot tycker jag att det är bra gjort, det blir alltid en viss publicitet. Andra länder kan få upp ögonen, och undra varför många dårar till terrorister har svenskt pass i bakfickan. Då kanske svenska staten drar öronen åt sig, att ”Sverigebilden” naggas i kanten, att det finns en tydlig baksida av att låtsas vara en s.k humanitär stormakt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: