8 thoughts on “En våldsammare kultur

  1. Libanon var ett blomstrande land innan det destabiliserades av människor som fördrivits från Israel. Och av Israels invasion. Så när fjärranösternredaktionen postar sånt här kastar den sten i glashus.

  2. Jag tror att de jobbar på att uppgradera sina CW:n för att få förtur som kvotflyktingar till Sverige. Gratis flyg, limousinservice, märkeskläder, paradvåningar möblerade med nyköpta Ikea-möbler, månadsapanage och valfri sysselsättning eller utbildning, samt statlig assistans från Migrationsverket med tolkar, sekreterare och advokater. Eller hur var det nu? Blir man inte blasé på ett sånt bekymmersfritt liv när man uppfostrats i klankulturer, där störst våldskapital räknas högst, och börjar längta efter att t.ex. bränna bilar och kasta sten igen? Sveriges myndigheter har jag för mej, håller på med världshistoriens största bedrägeri mot sin egna befolkning. Det är alltför lång tid till kommande val.

  3. Jag har i 10 år nu sagt att det enda dessa inavlada idioter förstår, är vold. Vold är det enda dom kan. Så ge dom vold. Det är det dom vill ha, det är det dom förstår och det är det dom bör få. Ge dom helvetes mycket våld. Det nyttar inte forsöka tala med någon som kun förstår våld. Då gir dom dej en på kjeften och går leende derifrån, varje gong.

  4. Visst ”Mike. E”!
    Vi börjar se samma mönster i vårt fosterland.
    – Och då har vi ännu inte organiserat landets, och vårt försvar och skydd
    i form av små grupper i ”Grannsamverkan”.

    Vi kommer att hantera den hjärntvättade sekten utifrån det värde den har i vårt land!

    (får vi möjligen informellt stöd av SÄPO?)

  5. Precis. Förhållandena i Sverige liknar mer och mer Libanons och Beiruts. Det kunde alla som inte är idioter och/eller förblindade av känslor och ideologi räkna ut.

KommenteraAvbryt svar