Gå inte på den största blåsningen i Sveriges historia en gång till


VALET 2018. Det är oerhört märkligt. Inför valet den 9 september ska Bonnier och Schibsted tillsammans med public service samarbeta för att motverka ”falska” nyheter och desinformation. 

Det är den största desinformationskampanjen, för att inte säga propagandakampanjen någonsin i Sveriges historia. SVT, Sverige Radio, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet startar ett samarbete om faktagranskning under valåret 2018. Dessa medier tillsammans med övriga i samma koncerner kontrollerar en stor del av svensk mediemarknad.

Och detta gäng propagandister ligger bakom den bluff en stor del av svenska folket gått på sedan 1975 och nu ska de fortsätta.

-Pettersson ber er. Många av oss har tidigare blivit lurade av politiker, medier och PK-etablissemanget. Gå inte på lögnerna och konsekvenserna av den största lögnen av dem alla…


13 responses to “Gå inte på den största blåsningen i Sveriges historia en gång till

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: