Stäng

Kommunister och kapitalister

Det gick inte många timmar efter Ingvar Kamprads bortgång innan vänstern satte igång att håna och smäda.

En av dessa är Ung Vänsters nya ordförande, Henrik Malmrot, som själv uppträder som en sann kapitalist.

Ni vet alla att vänsterpartister och andra kommunister avskyr allt vad kapitalism heter, men när det verkligen kommer till kritan är de inte ett dugg bättre själva. Så här anser Henrik Malmrot (V), bara timmarna innan Kamprads död utannonserades.

Vad har Ingvar Kamprad stulit från de 150 000 personer som fått ett jobb tack vare att han startade ett företag i Älmhult 1943, endast 17 år gammal. Fler av Kamprads sort och arbetslösheten i Sverige och andra delar av världen hade sjunkit rejält.

Det stämmer att Ingvar Kamprad bott utomlands i många år, bortjagad av det svenska skattesystemet. Det stämmer att han också var medlem i en fascistisk organisation under några år på 40 och 50-talet. Två givna skäl för vänstern att håna och smäda. Samma vänster glömmer snabbt namnet George Soros, ungraren som påverkat världsekonomin genom spekulationer och tagit ställning i politiska rörelser runt om i världen. Fast visst är det lättare att glömma när någon står på samma sida.

Åter till Ingvar Kamprad och Henrik Malmrots uttalande.

2015 flyttade Ingvar Kamprad hem till Sverige och Småland igen. Samma år betalade han 6 miljoner till vår gemensamma välfärd. Förmodligen mer än Henrik Malmrot kommer upp i under sitt yrkesverksamma liv.

2016 skänker han 5 miljoner till Älmhults kommun i syfte att skapa en mötesplats för kommunens äldre.

2017 skänker Kamprad 4,5 miljoner till Ljungby lasarett för inköp av avancerad utrustning. Även om detta var den enskilt största donationen, har han skänkt pengar till lasarettet sedan 80-talet.

Samma år skänker han 5 miljoner till bl.a. äldre människors välbefinnande. 2011 startade familjen Kamprad en stiftelse som fram till nu delat ut över 400 miljoner till forskning och utbildning.

Till den f.d. IKEA-anställde Malmrot, kan vi också peka på att Ingvar Kamprad gav samtliga anställda en julbonus på 13 000 kronor i december. Säg den svenske arbetsgivare som visar den uppskattningen för sina anställda.

Fast Henrik Malmrot, vänsterpartist som han är, nöjer sig inte med detta. Han vill ha mer, för när det kommer till kritan besitter vänstern en dubbelmoral som luktar unket, minst sagt.

Läs mer om Henrik Malmrot så förstår ni.

Henrik Malmrot har även varit med på bloggen…

Henrik_Malmrot_Twitter_hat

38 reaktioner på “Kommunister och kapitalister

 1. Läste just att slaskpressen sökt Sjöstedt för en kommentar men han har avböjt. Kan bara tolka det som att han passivt sympatiserar med vad hans partikamrater vräker ur sig. Hade han haft nån ryggrad hade han tagit avstånd från dessa vidrigheter men som sagt han har ingen ryggrad.

 2. Nu saknar Malmrot och hans gelikar självinsikt, annars skulle de förstå att kommunismen knappast är varesig human eller framgångsrik.

  Vem har orsakat mest lidande, Kamprad som byggt upp ett jätteföretag där mängder av folk får sin försörjning eller kommunismen som mördat 200 miljoner människor?

 3. Man skall absolut inte uttala sig om personer som jobbat och slitit i hela sitt liv och betalat skyhöga skatter när man själv aldrig åstadkommit något som kan likna arbete i hela sitt liv utan bara levat på andra.

  1. Han lär ha jobbat på Ikeas lager en sommar, läste jag någonstans. Det är knappast kvalificerade för ett miljardarv.

   Hur tänker dessa typer. Detta var verkligen droppen, Vänsterpartiet är totalt urspårat.

   1. Man undrar nästan om han blev tvingad att jobba där så hatisk som han verkar.

    Det är ju naturligtvis för mycket att kräva sunt förnuft av en kommunist.

 4. György Schwartz AKA George Soros är lika mycket ungrare, engelsman och amerikan som jag. Visserligen född i Kungariket Ungern, utbildad i Storbritannien och boendes i USA. Ungern klarade sig länge från ockupation men 1944 tog Hitlers tålamod slut med den nazistvänliga regimen och judeutrotningen tog fart. Györgys far var välbeställd och ordnade falska ID-handlingar tack vare kontakter i marionettregimen vilket räddade familjen.

  Soros har senare fortsatt med falskspelet och raidat företag och länder, inklusive Sverige, och på så sätt skapat sig en enorm förmögenhet som han använder till att skapa kaos i västliga länder. En obehaglig typ både på in- och utsidan och finns det ett helvete så är det sådana som Soros som håller temperaturen uppe där.

 5. Ingvar Kamprad har bett om ursäkt ett otal gg för att han
  som 17 åring angagerade sig politiskt, då en gång samtliga
  Svenskar (undantaget de få villrådiga) dyrkade Tyskland

  …när skall sossar, kommunister m.fl. krypa till korset för att
  botgöra att de hade Adolf Hitler som idol?…kommunister
  finns ännu som får härja och smäda hursomhelst, speciellt
  i Sverige och Europa…vad gjorde Josef Stalins brott mera
  rättfärdiga, än de brott Adolf Hitler åstadkom?

 6. Ett litet kommunistkräk som bara skulle ta och täppa igen truten och försvinna från landet tillsammans med en massa annat pack!

 7. Avundsjukan förpestar den otillräcklige. Henrik Malmrot har förstått vilken hopplös nolla han är och hur hans mentala förmågor begränsar honom att hitta på något eget. Därför vände han sig till kommunismen.

  1. De som är ”mentalt handikappade”, som Henrik Malmrot, är kommunister, speciellt de som inte vill jobba. Man skäms för en sådan lymmel som kränker en man som Kamprad, fy faaan !!!!
   Vad har du, Malmrot, åstadkommit i livet ? Vilken bedrift att vara ordförande för Unga kommunister, skäms !

 8. Om sådana ärthjärnor som han finge råda skulle Sverige fortfarande befinna på en stenåldersnivå, med ett kaos och anarki värre än idag.
  Han verkar allvarligt tro att framgångsrika företag, liksom svampar, bara pluppar upp av sig själv…
  Gud bevare oss mot våra efterblivna politiker!

 9. Ungkommunister som Henrik Malmrot m.fl. äcklar mig i flera avseenden.
  Jag kan inte respektera eller se upp till en sådan person.
  Den enda känsla jag kan mobilisera är förakt. Tack för ordet.

 10. Ser just på det SUBJEKTIVA Svt, som tar fram Kinna Söderlund från ”vistårinteut” vilka är i detta fall OBJEKTIVA och när gör Rättsmedisinska sina undersökningar de ska vara TVUGNA !!!
  Vi som har ögon och se med vi som inte är beroende av inkomst från dessa utan lever utan att gå ner på knä och förnedra oss !!!

 11. Det enda kommunisterna är bra på är att sko sig själva och att dela ut pengar till dem utan asylskäl. Länge sedan jag hörde nån omtanke om de svenska grupper som har det svårt i Sverige.
  Hitintills har kommunister inte lyckats skapa ett fungerande samhälle som kan försörja befolkningen med både mat och deomkrati. Ta Kina som exempel, där använder man kapitalistiska metoder för att driva företagandet och kommunism för att kväsa befolkningen.

 12. Dessa jävla kommunister visar vad dom går för.
  Tack och lov att Vänsterpartiet är på väg att ruttna bort i Sverige .
  Dessa människor som aldrig gjort annat än gnällt på folk som
  Tjänat egna pengar, men själv levt på bidrag.
  Utvandra till Nordkorea där tror jag ni passar in bättre.
  Här Dalarna är vi också belastad av en gnällspik vid namn
  Daniel Riazat ( V )
  Har aldrig gjort annat än gnällt på andra, och ställt krav.
  Vänster människorna är ju så jävla fel ute så t.o.m sossarna
  Har tröttnat på dom.
  Skäms på er kommunister ang. Kamprads bortgång.
  Han har gett arbete och trygghet till många familjer världen över.
  Men det fattar inte ni era otacksamma slöa bidragstagare.

 13. Märkligt att en sådan person som Henrik Malmrot klarar sig från drevet med sitt att och hot om beväpning.

  Men journalisterna står väl på våldets sida likt Henrik.

 14. Dessa kommunistmuppar har en IQ-nivå så att de precis kan gå upprätt utan att slå knogarna i marken.

 15. Ni vet väl om europen som besökte N Korea och ringde hem till sitt land och sa…………..alla har det lika här …………då svarade de i hans europeiska hemland…………VEM BETALAR DÅ ?!

 16. Vänstern i svenska skolan lärde sig i många fall matematik med ”Hej Matematik”.

  Jordens befolkning ökade 2017 med 83 miljoner, vi är nu 7,6 miljarder om 10 år cirka 8,5 miljarder och så vidare !
  Vakna !!!

 17. IKEA är helt otroligt! Det är en framgångssaga hur en smålänning kan bygga upp detta utan mer än sig själv som startkapital. Träffade en chef som berättade. Jag och Ingvar åkte till ett land där ett nytt IKEA skulle starta. Jag hade hört rykten om hur det var att resa med chefen. Det var sant, vi delade ett enkelrum, vi åt på IKEA. Det kallas att leva som man lär!
  IKEA är samlingspunkten för svenskar i utlandet, vi är stolta! Mannen äter köttbullar med potatismos och lingon, jag tar räkmacka på rågbröd, vi köper lingon och knäckebröd. Man tar brickorna själva till brickstället. Att pressa ihop spillvirke till spånskivor och exportera möblerna till hela världen! Fler Ingvar, behövs flera Leif Östling. Skiftnyckeln telefonerna Volvo Scania har gjort Sverige till ett rikt land med justa affärsmetoder och miljötänk. Det behövs flera då landet nu dessutom ska försörja 300 000 män med fruar och barn som inte kommer i arbete, någonsin!
  Das Kapital av Karl Marx sätter inte bröd på bordet

  1. Marx klarade inte ens av att försörja sig själv utan parasiterade hela sitt liv på andra. Med tanke på hans arbetsskygghet så är det inte konstigt att just arbetsskygghet och oduglighet är en röd linje i kommunismen.

 18. Till den där konstiga saken som heter Henrik Malmrot. Till att börja med, vilket är värst egentligen utnyttja levande eller döda ? Och vilket företag utnyttjar inte billig arbetskraft egentligen, nu räknar jag inte regeringen och höga tjänstemän inom staten som arbetskraft. För det är väl allt utom arbetskraft, det är ryggdunkarklubben nr1.
  Och jag instämmer med ”Realist”. Du vart nog avskedad med omedelbar verkan, när du har en sådan syn på så stor personlighet som Ingvar ?

  1. Haha, bra kommentar! Det lär han inte göra!
   Och hans tal mär han valdes som ordförande är väldigt obehagligt. Vänstern är totalt felgängad, ruggigt!

  2. Jobbar ??? Det ordet har han hört någon gång men vet inte innebörden av det, han snyltar på andra.
   Ja det kanske var därför han fick sparken, han skulle jobba men visste inte hur man gjorde.

 19. Dessa kommunister ska bara ha och ha utav andra , har dom någonsin producerat någonting som andra än dom själva kan ha nytta av .I grund och botten så beror det bara på att dom är väldigt avundsjuka på att andra kan komma upp sig här i livet . , och då genast gapa om att dom minsann ska ha del i det som andra har skapat . När han sedan påstår att IKEA har stulit ifrån arbetarna säger ju en hel del om den personens intellektuella status . Man måste inte annat än tycka synd om V när de har berikats med en sån stjärna som Henrik vad månde det bliva av en sådan figur ?

 20. Ytterligare en dum jävla vänsteridiot som utan repressalier får yttra sig fritt. Skicka alla jävla kommunistsvin till nordkorea, så får vi se hur glada de blir..

 21. Dela på arvet? En som hållit Sverige under armarna med skatter i högvis. Jag blir så ledsen när jag ser denna stöddighet. Kommunister är ett otyg!

  1. Ser flera alternativ:

   1. Han lider av latmask och blev påkommen allt för många gånger …
   2. Han försökte på eget bevåg skapa en reallöneökning, genom att flytta på varor till något ställe utanför byggnaden.
   3. En kombination av 1 och 2.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: