Mer problem med exploderande mohammedaner i Kabul


Minst 40 personer har dödats och ytterligare 70 skadades i en attack i den afghanska huvudstaden, nu på lördagsförmiddagen, i  Kabul, enligt  Waheed Majrooh, hälsodepartementets talesman.

 De mordlystna muslimerna i gruppen talibanerna antages vara utförare. Vittnen nära stadens centrum sade att de hade hört minst tre explosioner.

En polis berkräftar att en självmordsbombare utförde attacken nära starkt bevakade kontrollposter. Mer än 100 skadade personer har förts till sjukhus.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktörens kommentar: Ytterligare en islamiot som gått på ljuget om paradiset och de 72 sexdockorna!


2 responses to “Mer problem med exploderande mohammedaner i Kabul

 • Stenbock

  Detta faller de vänsterextrema PK-organen och Batikhäxorna i smaken, när man nu på överdrivet sätt dagligen kan fylla sina blaskor,med dessa islamisters/talibaners dåd.Vad de inte gärna informerar om är,Kabuls enorma yta och att dess folkmängd uppskattas till 7 miljoner !
  Tanken från PK`s sida är att ständigt påpeka för folk,hur barbariska vi är,som återsänder de lyckosökande ”barnen” till sitt hemland.
  Slutligen kan jag informera om,att andra EU-länder dagligen,sänder tillbaka dessa ”iranska Afghaner” med direktflyg till Kabul.

  Gilla

 • Rolf

  I vanlig ordning med andra ord. Totalförbjud Islam så blir det fred på jorden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: