15-20 pappor kastade ut rektor och lärare vid muslimsk friskola

BROTTSLIGHET. Köpenpolisen fick rycka ut till den muslimska friskolan,  DIA Privat skola, vid i Nørrebro under fredagen.

Det berodde på att en grupp fäder till tidigare studenter tillsammans med andra vuxna, en del i uniform, hade gått in på skolan och skulle kasta ut rektor Michael Gravesen och en lärare, enligt skolans hemsida.

På grund av deras hotande beteende valde Michael Gravesen att göra, som de sagt och smet ut genom ett fönster tillsammans med en lärare.

”De berättade för mig att vi antingen kunde göra det på det enkla sättet eller på det hårda sättet”, har rektorn senare skrivit om händelsen på skolans hemsida.

Enligt rektorn beror föräldrarnas reaktion på att några av föräldrarnas barn har blivit avvisade från skolan, eftersom föräldrarna inte var tillräckligt samarbetsvilliga.

”De har fått en chans som de borde ha. Men de motsätter sig skolan och skolans regler”  

För Jyllands Posten bekräftade biträdande polisinspektören vid Köpenhamns polis, Jakob Vilner, att polisen varit närvarande vid skolan.

 

DIA Privat skolan utreds för närvarande av Skolstyrelsen på grund av att skolans styrelse utses av en islamisk förening.

Bland annat har det tidigare beslutats att flickor inte får ha åtsittande kläder. Samtidigt fick skolans elever i genomsnitt 11,4 i sport, vilket är ovanligt högt.

-Pettersson säger att där det finns muslimer är det bråk…

10 thoughts on “15-20 pappor kastade ut rektor och lärare vid muslimsk friskola

  1. Säga vad man vill, men det var rejäla tag ha ha ha. Det borde vi göra mera, med vår arma flumskola. Gå samman 15-20 svenska föräldrar, och kräva förändring på ort och ställa. VI ÄR ALLDELES FÖR BESKEDLIGA NÄR DET GÄLLER VÅRT! Muslimerna hade ALDRIG funnit sig i att få SITT samhälle fördärvat och övertaget. Eller, tänk på bönderna i Paris. O s v. o s v. Åtminstone handlingskraft, kan vi lära av andra kulturer. MEN, och det ÄR MYCKET VIKTIGT: FYLLA DENNA HANDLINGSKRAFT MED VÅRT! Vi behöver lite SISU, som finnarna säger. VI OCKSÅ!!!

  2. Varför tilläts mohammedanska skolar? Varför tolereras Islam? Varför spelar (jag antar) den etniskt danska Gravesen som rektor med i detta vansinne?

  3. Då var det dags för ännu ett steg i islamiseringen av Europa. Att inte folk fattar att det blir som ett menaland här också, där också, I Danmark.

    • Och leds skolan av en dansk konvertit? För vem vill leda en muslimsk friskola, det låter väldigt besynnerligt.

  4. Ja, där det finns muslimer uppstår gärna ovänskap, fiendeskap och våld. Det verkar ligga i dess kulturs natur. Men alla övertydliga signaler och bevis om detta runt om i världen tycks inte nå våra politikers förstånd. Insikten saknas att vi bör begränsa importen och utbredningen av Islam med sitt klantänkande och s.k. hedersvåld. Det passar inte in i vår tid. Oförståelsen från ansvariga politiker kallas av vissa för faktaresistans. Jag tror det är enfaldig dumhet och envishet.

  5. Detta visar ju med all tydlighet att muslimer inte hör hemma i ett civiliserat land. Släng ut skiten dit dom hör hemma.

Kommentera