Det kommer att bli mycket värre men det är det ingen som berättar

INVANDRING. Hanif Bali, moderat riksdagsledamot talar klarspråk. Men lita inte för mycket på herr Bali. Han har varit riksdagsledamot sedan 2010 och jag hörde honom aldrig kritisera invandringspolitiken. Däremot har han kritiserat Vellinge kommun för att de inte ville ta emot asylsökande. 

https://twitter.com/daccraft/status/955572744808214529

10 thoughts on “Det kommer att bli mycket värre men det är det ingen som berättar

 1. Hanif Bali moderat som säger vad han tycker – han vet ju att framtiden kommer ge honom rätt så ”modig” tycker jag inte men antaglligen kommande partiledare om SD fortsätter växa.

 2. Jag gillar Hanif, han verkar modig och inte speciellt PK. Frågan är bara om han är ett lockbete för att ta väljare från SD? Är det därför och bara därför övriga moderater (partitoppen) låter honom ”hållas”? Om han gick över till SD blev han mycket mer trovärdig. I vilket fall kommer jag aldrig, aldrig rösta vare sig på M,C,V,S,MP,L eller KD. Samma skit alltihop!

  • Samma här! Man får otäcka vibbar, det är inte ett mode, det är ett rättroget, muslimskt skägg. Får vibbar av taqyyia, tyvärr.

   Pluggade statsvetenskap, om EU, ihop med ett skägg från Balkan. Det visade sig när vi fikade en gång ihop ett gäng, han var så mycket muslim som det bara gick. Och gaggade om hur snälla de var mot sina fruar eftersom de var rädda för dem. Fjantiga karlar finns det gott om!

 3. Tänk att någon vågar säga sanningen!
  Tänk om några av ”87%-arna” vågade lyssna på sanningen!
  Tänk om vi skulle agera utifrån sanningen?

  ”Grannsamverkan” kanske?

  • Hanif Bali hade inte gått ut och uttalat det han gjort, om han inte hade Moderata partiet bakom sig.
   Det finns ingen tvekan utan Hanif Bali är en kunnig person och han framför sanningen om hela den här asylinvandringen, som blivit ett hett ämne.
   Han kommer att ta röster från invandrare därför de får förtroende för honom när han framför att alla kommer att drabbas med en minskad välfärd, med den här asyl och anhörighetsinvandringen som bedrivits och fortfarande bedrivs.
   2010 hade Moderaterna ca 30 % av väljarna, när partiledningen beslutade att de skulle ställa sig positiv till asylinvandringen för att vinna röster, de låg på samma nivå som socialdemokraterna men räknade med att öka och bli det största partiet.
   Moderaterna blev i någon allians med Miljöpartiet som proklamerade för öppna gränser, som det också blev med katastrofala följder.
   Reinfeldt ville naturligtvis bli statsminister som han också blev och proklamerade för fri invandring, han var helt enkelt inte kunnig i ämnet.
   När valet 2014 var kom facit, som visade att Moderaterna hade tappat till 23% med sin asylinvandrings politik med öppna gränser.
   Reinfeldt blev tvungen att avgå och ersattes av Batra som hade ingen karisma, som gjorde att hon nu ersatts med Kristensson.
   Moderata partiledningen framför en helt annan politik än vad som var fallet 2010, de är tvungna att föra fram SD politik gällande asylinvandringen.
   Om det skall bli en regimförändring måste Moderaterna bli starka, SD har en bra politik, men det har skett en sådan stor hjärntvätt av svenska folket genom att socialdemokraterna styr media, som gör att SD kommer uppnå 20-25% men knappast mer.
   Det finns ingen fri media i landet och debatterna är också styrda, med utvalda personer.
   Man kan påstå TV och radiokanalerna är ett propaganda verktyg för regeringens asylinvandrings politik.

Kommentera