Stäng

Nike, Adidas och palestinsk flagga i Malmö

ISLAM. Emmaus Björkå är en del av den internationella Emmausrörelsen. De kämpar för en bättre värld och dem som har det svårast i världen påstår dom på sin hemsida

Den är möjligt, men när man tittar på hemsidan och i skyltfönstret så verkar det vara en rörelse för araberna från Palestina och man kan säga mycket om palestinierna men de tillhör inte den grupp som har det svårast i världen.

Från Nima Gholam Ali Pour Twitter kommer bilden med texten: ”Nike, Adidas och en palestinsk flagga självklart. Så här kan det se ut i centrala Malmö”

Lägg märke till affischerna inne i butiken, de verkar massproducerade och inte vara något begagnat som butiken påstår sig sälja. Där står på flera ställen ”Stand with Palestina” och ”Your Walls cannot kill our love for Freedom”.

Några kommentarer under inlägget:

”Sätt in en Israelisk flagga bredvid så har vi en ”bättre värld”.

”Sätt in en israelisk flagga där så har vi ett krossat skyltfönster”

-Pettersson undrar om det är sant? Är skåningarna så jävliga att de skulle krossa ett skyltfönster på grund av en Israelisk flagga?

7 reaktioner på “Nike, Adidas och palestinsk flagga i Malmö

 1. Skulle vilja föreslå att detta lämnas in till Emmaus för hantering på lämpligt sätt. Riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) med tillbehören 1 palestinsk flagga + ett diplom i form av en karta över ett Stor-Palestina där den nuvarande demokratiska staten Israel visas som annekterad (= utplånad) och alla judarna har drivits ut i Medelhavet att drunkna.

  Det är palestiniernas (= terroristerna i Hamas och Fatah-partierna) krav och allra högsta önskan, vilket de ständigt driver med våld (raketbeskjutningar, terrorattentat mm) mot Israeliskt territorium och drabbar oftast den civila judiska befolkningen som bor där.

  https://i1.wp.com/2.bp.blogspot.com/-0JsFJQm7a9Y/ViYXNuE2cjI/AAAAAAAAArk/9mn2LoOe0I4/s1600/hl2.JPG

  Riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) är också en genomfalsk hycklerska eftersom hon ena stunden stödjer palestina-terroristerna i Gaza och på Västbanken. I nästa stund deltar hon i kippavandringen på gatorna i Malmö till stöd för de utsatta judarna som bor där.

  https://tommyhansson.files.wordpress.com/2017/12/drpgujcxkaa92a4.jpg

  Det vore därför jätteskönt om vi kunde bli av med terroristkramaren och hycklerskan Hillevi Larsson (S), palestinaflaggan och Palestina-diplomet en gång för alla.

 2. Jag har känt obehag inför alla dessa insamlingslådor av gamla kläder, skor och tyger.
  Endast till svenska bekanta med yngre barn än mina skänker jag barnens urvuxna kläder.
  Det verkar vara mycket hokus pokus och annat i samtliga organisationer som vill ha våra gamla kläder/tyger.
  Så mycket hokus pokus att jag hellre väljer att kasta våra gamla kläder än att ge till sjuka organisationer som verkar önska ännu mera samhällsförstöring.

 3. Tack för tipset, jag brukar växla mellan Emmaus och Humanas insamlingslådor eftersom jag lämnar in urvuxna barnkläder ofta, nu stryker vi Emmaus eftersom vi inte gillar terrorism här eller i Palestina!

 4. De har en affär i Göteborg också, där skrev de i sitt skyltfönster för ett tag sedan om hur bra de tyckte det var med socialism.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: