Turkiet attackerar Syrien, Identitarian Action in Vienna

Det här är helt vidrigt. Det var ju kurderna som besegrade islamska staten, som besegrade terroristerna. Nu anfaller Turkiet för att de är rädda för att kurderna ska få frihet att styra sig själva. Det här är inte bara politiskt helt fel det här är också ett brott mot folkrätten och internationellt lag, säger Sjöstedt till Sveriges Radio.

Turkish embassy in Vienna – Identitarian Action:

Denna aktion genomfördes redan i Mars 2017 efter det att Erdogan sagt att turkarna är Europas framtid, att turkar ska skaffa 5 och inte 3 barn och att snart ingen europée längre går säker på gatorna. Identitärernas budskap till Erdogan den gången ”hämta hem dina turkar”. Det passar bra även denna gången.

 

7 thoughts on “Turkiet attackerar Syrien, Identitarian Action in Vienna

  1. USA använder kurderna för att försöka splittra Syrien och har med vapen stött dem och även gett dem träning.
    Kurderna finns i norra Syrien vid gränsen mot Turkiet och USA planerade att sätta in 30.000 man som en skyddszon för kurderna vid gränsen till Turkiet.
    Det gjorde att Turkiet agerade och beslutat att skapa en säkerhetszon på 30 km vid gränsen mot Syrien.
    Kurderna har sannolikt som mål att skapa en egen stat Kurdistan som inte Turkiet accepterar, det skulle medföra att Turkiet förlorar ca 25% av sitt territorium, som kurderna gör anspråk på.
    Kurderna har helt säkert gjort ett misstag som allierat sig med USA som är illegalt i Syrien och använder kurderna för att få ett fotfäste i Syrien.
    Turkiets agerande har helt säkert godkännande från Syrien och Ryssland som är ett sätt att få bort USA från Syrien, som den syriska regeringen upprepade gånger begärt.
    Kurderna har tidigare verkat i Ragga där USA stött dem med enorma bombningar av området, USA hade lagt ut bombmattor över området.
    Det är bevisat att USA evakuerade IS terrorister från Ragga till Deir el-Zor och även commanders till Afghanistan.
    USA har samarbetat med IS finns ingen tvekan om det.
    Evakueringen av IS terrorister till Deir el-Zor skulle förstärka försvaret mot SAA och dess allierade, men det som hände var att Ryssarna satte in oerhörda bombningar mot IS kontrollerat område, som gjorde att de till slut blev utraderade.
    Det är Syrien, Ryssland, Iran och Hezbollahn som vann kriget över IS terroristerna.

  2. Jag medger att det känns konstigt, men i detta fall instämmer jag med Jonas Sjöstedt, för första gången.

    • Det är förvånande att Jonas Sjöstedt stödjer USA:s agerande i Syrien, som ses som en ovälkommen inkräktare av det syriska folket och dess regering.
      USA går Israels ärenden i Syrien, därför Israel ockuperade Golan höjden 1967 och som Syrien begärt tillbaka sedan dess, men som Israel vägrar att förhandla om.
      Därför ligger det i Israels intresse att USA har kontroll på Syrien, som de nu försöker skapa genom kurderna.
      Men USA har förlorat alla krig de gett sig in i sedan andra världskriget, därför lär Syrien äventyret gå samma väg och kurderna dras med i fallet.
      USA kan inte använda militär mot Turkiet som är en mycket viktig Nato medlem.
      Risken är mycket stor att Turkiet närmar sig Ryssland och skulle Turkiet lämna Nato blir den organisationen endast en värdelös papperstiger.
      Det finns starka misstankar att det var CIA som låg bakom den misslyckade kuppen mot Erdogan och att det var den ryska säkerhetstjänsten som tipsade Erdogan att det planerades en kupp mot honom.

      • Orsaken till konflikten i Syrien är att det planerades bygga en gasledning från Qatar som har världens största gasreserv via Saudi, Jordanien, Syrien, Turkiet och till Europa.
        2010 sade den syriska regeringen att de accepterar ingen gasledning över deras territorium, som skulle bli negativt för Ryssland som sågs som en allierad.
        2011 gick Al-Qaida in i Syrien och skapade upplopp vid en demonstration i Damaskus, bland annat blev ett tiotal polismän knivskurna.
        Därefter startade kriget i Syrien med terrorister som hade stöd från Gulfstater, USA, Turkiet och Europa, där motivet var att regimen i Syrien skulle störtas och ersättas med en extrem Islam liknande i Saudi och de skulle ha kontroll på Syrien.
        Saudi kan ses som en allierad till USA och Israel gällande Syrien.
        Det fanns ett starkt EU intresse att inte vara beroende av rysk gas och USA såg en möjlighet att försvaga den ryska ekonomin och stärka inflytande i Mellan Östern där Syrien är ett mycket viktigt land.
        2015 var Syrien på väg att förlora till terroristerna och var tvungen begära hjälp från Ryssland och Iran som omedelbart ställde upp för Syrien, sannolikt var de förberedda också.
        Sedan Ryssland och Iran gick in i kriget har närapå 60.000 terrorister blivit likviderade, som gjort att kriget är förlorat för IS och andra terrorister.
        Ryssland har haft mer än 40.000 man i Syrien, som varit rådgivare och även ledd fältslag med att samordna vapenslagen.
        Men för Ryssarna har det också varit ett stort övningsfält för att utprova vapen och även specialsoldater som fått känna på verkliga förhållanden.
        USA:s roll i Syrien kriget tycks ha varit att motverka en seger för den syriska militären och dess allierade, över terroristerna.

      • Intressant analys och förklaring till kriget i Syrien. Att det planerades att byggas en gasledning via Qatar som har världens största gasreserv via Saudi, Jordanien, Syrien, Turkiet till Europa….
        SVT och hatmedia gör aldrig någon konsekvensanalys varken om detta eller den kriminella massinvandringen till Sverige. Jag tror att högst en promille av befolkningen om ens det känner till detta om gasledningen….

Kommentera