Historien om tre pixelhuvud som var bröder

MEDIA OCH INVANDRING. Tre bröder i en familj har skjutits i Malmö inom loppet av ett år. I söndags mördades den yngste av dem, en 21-åring, på öppen gata.

Historien om bröderna är också berättelsen om livet i Malmös undre värld: Våldet, vänners dödssvek och försöken att ta sig ut ur kriminaliteten.

Tre bröder. Tre pixelhuvuden.

 • En 23-åring: ihjälskjuten i en bil den 4 mars 2017.
 • En 25-åring: beskjuts den 29 mars 2017 men överlever tack vare skottsäker väst och vård.
 • En 21-åring: skjuts till döds den 14 januari 2018 efter att ha stigit ur en taxi.

-Pettersson läser om de tre bröderna på Expressen/Kvällsposten och det är en tragisk historia, men grabbarna har haft sin chans att gå i skola, skaffa sig utbildning, arbete och framtid men de valde att bli kriminella.

De hade nog haft större chans att överleva hemma i Irak.

 • Akram Mekawi Salim, 23-åringen kallad i media. Mördades den 4 mars 2017.
 •  Maysem Mekawis Salim, 25, överlevde den 29 mars 2017, tack vare skottsäker väst. Kanske bäst han drar till Irak, Malmö är för farligt.
 • Amir Mekawi Salim, 21 , mördades den 14 januari 2018. Lillebror Amir tillhörde Jönsson-ligans övermän. Läs HÄR.

Det är illa när människor dör men detta var inga medborgare, de var motborgare, grovt yrkeskriminella som gått alla chanser man kan begära.

 

 

7 thoughts on “Historien om tre pixelhuvud som var bröder

 1. Medmänniskor eller motmänniskor på grund av generna? Dessa individer har mycket aggressivitet och noll impulskontroll i GENERNA. Om läkarna skulle magnetröntga deras hjärnor så skulle det klart kunna bevisas att deras känslocentrum som sitter i Amygdala (tror jag området i hjärnan heter) helt klart har stora skillnader jämfört med etniska svenskar. 1500 år av inavel och islam har satt sina spår!
  Skönt att dessa tre idioter är borta från Malmös gator!!!

  • Rättelse: 25 åringen överlevde som invalid, klanen lär säkert ta hit någon släkting som personlig assistent vilket kommer att kostaskattebetalarna öl – tacka Socialdemokraterna och Miljödårarna….

 2. Tack Pettersson. Motborgare, ett nytt beskrivande högaktuellt ord i den mångkulturella encyklopedin.

 3. Även intressant att ”faktaspäckade” KVP väljer rubriken, ”Föll offer för gängvåldet”!

Kommentera