Invandrargänget som kapade matbutiken har häktats


INVANDRARVÅLD. Efter veckor av vapenhot och misslyckade utpressningsförsök kapade gänget parets livsmedelsbutik. Gänget slängde ut personalen och höll butiken i över ett dygn innan polisen satte stopp för dem.

– Jag har varit här i Malmö länge, men aldrig varit med om något liknande, säger Mats Attin, stationsbefäl vid Malmöpolisen till Sydsvenskan.

Gänget hade i veckor trakasserat ägarna till en butik i centrala Malmö. Med vapenhot försökte gänget pressa paret på pengar, utan att paret gav med sig. Men efter att gänget besökt dem i deras hem flydde paret till vänner i Köpenhamn och lät bekanta sköta butiken.

I onsdags kom gänget tillbaka till butiken. – De gick in i butiken, och tog över den. Alltså, de slängde ut de som jobbade där och fortsatte att driva butiken och sälja varor. De kapade en livsmedelbutik, säger Mats Attin, stationsbefäl vid Malmöpolisen.

Eftersom de inte kom åt kassan tog de betalt via betalappen Swish. Först på torsdagen stoppade polisen gängets framfart.

– De hörde av sig och vi körde dit med några civila och mycket riktigt så fanns de här fyra där inne. Det är rena Jönsson-ligan. De har fyllt på varor från lagret, och vi har det på film. Det har pågått minst ett dygn.

Fyra personer kunde gripas i butiken på torsdagskvällen. De ska vara unga män som är extremt välkända av polisen.

-Pettersson tjatar. Sverige är byggt för svenska kriminella och man kan undra varför extremt välkända män går lösa…

Nåväl, de häktade har föga förvånande namn som Mohammed, Jomaa, Mekawi och Pirdawod. En är medborgare i Irak och en i ”okänd land”. De andra två anges inte så de har troligen av misstag fått svenskt medborgarskap.

De har gått lösa trots att de på meritlistan har sådant som grov utpressning, narkotikabrott, hot  mot tjänsteman, grovt bedrägeri, mordförsök, övergrepp i rättssak, grov olovlig körning, osv.

Malmö Tingsrätt B 5919-17


15 responses to “Invandrargänget som kapade matbutiken har häktats

 • De avrättade i Malmö är… | Petterssons gör skillnad!

  […] Amir Mekawi Salim, 21 , mördades den 14 januari 2018. Lillebror Amir tillhörde Jönsson-ligans övermän. Läs HÄR. […]

  Gilla

 • Roland ram

  Maud olofssons superentreprenörer.
  Hur kunde det få försegå i ett dygn mycket märkligt.
  Varför kontaktades inte polisen direkt?
  Eller gjorde man det men polisen hade fullt upp med oliktänkande.

  Gilla

 • Muhammed Abdelrada får straff av Hovrätten | Petterssons gör skillnad!

  […] Amir Mekawi Salim, 21 , mördades den 14 januari 2018. Lillebror Amir tillhörde Jönsson-ligans övermän. Läs HÄR. […]

  Gilla

 • Arab lurade sin arabiske vän till planerad avrättning | Petterssons gör skillnad!

  […] Amir Mekawi Salim, 21 , mördades den 14 januari 2018. Lillebror Amir tillhörde Jönsson-ligans övermän. Läs HÄR. […]

  Gilla

 • Historien om tre pixelhuvud som var bröder | Petterssons gör skillnad!

  […] Amir Mekawi Salim, 21 , mördades den 14 januari 2018. Lillebror Amir tillhörde Jönsson-ligans övermän. Läs HÄR. […]

  Gilla

 • Tomas

  Pettersson blogg…du tar bort inlägg .gris.

  Gilla

 • Krister

  Det här är bara början. Sverige kommer bli bra mycket mer kriminellt. Sossarna med bihang vill ju att brott ska löna sig. För många svenskar första för denna utveckling.

  Gilla

 • Avmaskad

  Tänk på att en majoritet av svenskarna röstar på partier som vill ha det så här.
  Lär dig gilla läget.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Stämmer och därför bör i konsekvenserna namn majoriteten av svenska folket vara helt nöjda och belåtna med dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige där viss brottslighet tydligen existerar !

   Gilla

  • Ingemar

   Ja, men icke att förglömma de som även röstade ja till EU!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Ännu några stackas missförstådda samhällsparasiter som det nu ska daltas med och mysas med på något totalt odisciplinerat vilohem eller hotell som kriminalvården tillhandahåller som kostar enorma summor skattepengar men å andra sidan vad gör det i Sverige som enligt uppgift alltid är ett av världens absolut rikaste länder när det gäller vissa grupper i samhället och till denna grupp tillhör som alla vet bland annat inte våra gamla och dess personal inom åldriåldringsvården där ständiga föraktfulla besparingar från politiskt håll pågår.
  Skillnaden på brottslingar och hederliga medborgare är tydlig i Sverige 2017, kriminella ligger klart och tydligt högst i kurs ärlighet varar inte längst numera som det faktiskt gjorde förr.

  Gilla

 • ossie

  Dom är snart lösa igen med stort skadestånd på fickan.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Självklart, i Sverige ska man inte straffa s.k fint folk stackars missförstådda kriminella samhällsparasiter, politiker, journalister och övriga inom det svenska välgödda PK-etablissemanget som tydligt har ett högre människovärde än hederliga arbetande och skattebetalande medborgare som i alla tider har och bär upp samhället och försörjer alla som inte vill eller behöver dra sitt strå till stacken.
   När man som infödd svensk hittills arbetat betalat skatt i 45 år så bör man ha rätt att vara lindrigt sagt kritisk och tycka så här i dagens s.k demokratiska trygga och lyckade mångkulturella moder Svea.

   Gilla

 • Ollebulle

  Inget förvånar en längre när det gäller folk från vissa etniska grupper tyvärr. Snart anses det lika ”hett” och ”populärt” bland vanligt folk som tillhör västeuropeiska majoritets-befolkningar att vara från Mellanöstern eller Afrika som det anses att vara zigenare bland folk som tillhör östeuropeiska majoritetsbefolkningar.

  För det mesta har man tyvärr sig själv att skylla på med tanke hur många beter sig från vissa etniska grupper.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Varför häktas ?

  Dom tillämpar ju fri företagsamhet, framåt, engagerade ungdomar, med tanke på hårt arbete med mycket skatt till Sveriges skattekassa. ( Fast det behövs ju inte, då vi har pengar i överflöd. )

  Det blir en vinst för samhället lite längre fram…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: