Sanningen skall göra er fria


VÅLDTÄKTER. Sanningen skall göra er fria skriver Ann Heberlein (M) på Ledarsidorna.se och fortsätter med: ”Ingenting skrämmer den populistiska vänstern mer än sanningen. Det är därför miljöpartiets språkrör Isabella Lövin står i partiledardebatten och varnar för att tala ”för mycket” om skjutningar och våldtäkter. Det är därför Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg avfärdarmänniskors oro för den ökade brottsligheten som en konsekvens av alarmism.  

Det är därför Gudrun Schyman i ett decennium förnekat förekomsten av hedersvåld – trots att hon påstår sig vara feminist   Det är därför kriminologer som Sven Granath och Jerzy Sarnecki förnekar att det pågår gängkrig i Sveriges förorter. Det är därför Politism utmålar mig och ett antal andra högerdebattörer som ”fearmongers”, alarmister som lever på och göder människors rädsla.”

Läs gärna hela inlägget på Ledarsidorna.se…

Nu ska Ann Heberlein (M) ta reda på problemet med de ökande våldtäkterna, vilka som ligger bakom osv.

Heberlein tänker ta att kartlägga samtliga gruppvåldtäkter där dom fallit mellan 2012 och 2017: Förövarnas ålder, etnicitet och värderingar så som de uttrycks i domslutet analyseras. Det är hennes bidrag till sanningen – och för att gå i land med det behöver hon stöd genom så kallad crowdfunding för att finansiera projektet ”Våldtäkt och kultur – En kartläggning av gruppvåldtäkter i Sverige 2012-2017”.

Crowdfunding är gräsrotsfinansiering, folkfinansiering eller massfinansiering och är en modern metod för att finansiera projekt eller idéer. Det sker genom att söka förskottsbetalning från intresserade/konsumenter, ofta via internetbaserade system.

-Pettersson tycker det är bra att Ann Heberlein ska undersöka vilka som ligger bakom gruppvåldtäkterna men är misstänksam.

 • Ann Heberlein är moderat – kan inte partiet finansiera hennes undersökning.
 • Heberlein ska presentera undersökningen på Almedalsvecka 2018, alltså straxt innan valet.
 • Heberlein är en roddare, damen har tidigare varit PK och Heberlein har tidigare  kallat dem som kritiserat islam för människor utan moral och koncentrationslägervakter. Ann Heberlein anser också att vänsterextremt våld är lite finare än annat våld.
 • Heberlein är stammis på bloggen. Det mesta hon skrivit är bra, men hon är moderat och kan man lita på att hon menar allvar eller är det taktik?

Till sist utredningen som Ann Heberlein tänker göra finns redan i stora delar. Men den är gjort av en Sverigedemokrat och kanske inte passar. Den utredningen är också baserat på fakta, alltså domar. Där står att 90 procent a gruppvåldtäkterna begås av utomeuropeiska män och att 25 % av dem är afghaner. Den behandlar dessutom samma år som Ann tänkts sig. Du tänker väl inte ta betalt för att kopiera Joakim P Jonassons utredning Ann?

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

 

 


14 responses to “Sanningen skall göra er fria

 • kurteda

  Den arabiska våldtäkten av vårt land fortsätter och de senaste dagarna har Lollipop i Åsa rånats 2 gånger, butik i Hede försök till rån, samt butik på Tingberget försök till grovt rån av 2 maskerade män + en i flyktbilen.. Detta i lilla Kungsbacka.

  Gilla

 • Ann Heberlein: Våldtäktsboken, Crowdfunding stoppad | Petterssons gör skillnad!

  […] Heberlein planerar att skriva en bok om kopplingen mellan invandringen och de ökade våldtäkterna i Sverige vilket jag mycket välkomnar. Vi skrev tidigare om det HÄR.  […]

  Gilla

 • white lady

  Om Ann Heberlein seriöst vill jobba för att stoppa Sveriges förfall då borde hon gå in i SD, inte Moderaterna som är ledda av en av Reinfeldts skola. Man kan lita på M lika mycket som på MP och C.

  Gilla

 • bjornwiklund

  ”Heberlein är en roddare”
  Inte säkert faktiskt för det finns får få båtar och för många roddare…
  så vad gör man då?
  Tränar kanalsim förstås….. om man är moderat
  Socialdemokrater tillämpar lappkast…..

  Gilla

 • bjornwiklund

  Första gången jag ser detta, ja att någon skall göra om samma utredning en gång till…. varför inte låta etablisse,manget göra detta i stället typ BRÅ…. att en nymoderat tar tag i något är ”by design” false flag varning…. för en klipsk person hade det kunnat göras för ett decennium sedan…. finns debattörer som sedan flera decennier larmat . . dock har inga fungerande lösningar lagts fram… ja utom en ”men så kan vi ju inte göra” Mitt svar på detta är Inte än! MEN någon gång under nästa mandatperiod behöver en riktig lösning tillämpas….

  Gilla

 • gamgubben

  W. Churchill säges ha sagt ”Att våga ändra åsikt visar att man är klokare idag än igår”
  Det har Ann H. tydligen gjort.
  Många väljare bör göra detsamma vid höstens val.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Källan till all organiserad grovt kriminell brottslighet som etablerat sig från utanför Europa, är ju lagstiftaren, t.ex. via UtlänningsLagen, SocialtjänstLagen med alla gratis pengar och gratis bostäder för kriminella aliens. Det betyder att det är felaktigt när sockaldemokrater vill sätta in militär mot civilbefolkningen, eftersom vore väl mer skäligt om militär sätts in mot lagstiftarna Regering, Riksdag och Mig-domstolar i så fall?

  Gilla

 • Kurt

  Jag tycker att Ann verkar seriös och det hon skriver nu för tiden verkar vettigt. Man kan inte heller lasta någon för saker som ligger långt bak i tiden men att hon fortfarande är Moderat stör mig. Valet av ny partiledare för M stör mig också. Jag var också Moderat förut men efter alla svek mot folket kan jag inte längre tillhöra detta parti och takhöjden med den nya M ledaren lär inte öka. Så det skaver fortfarand i mig att hon är Moderat. Kanske ett klargörande varför hon fortfarande är med i M och till och med vill kandidera för dem skulle vara på sin plats innan man kan dra några slutsatser.
  När det häller utredningen så undrar jag varför hon inte kontaktat Joakim och erbjudit ett sammarbete, det hade underlättat och blivit enklare och billigare?

  Gilla

 • assad

  1. Initiativet är bra
  2. Pettersson har gjort en utmärkt kritisk analys
  3. Alla (med en IQ-kvot över 85 och lite råg i ryggen) vet redan vem som ligger bakom, det är babbarna.
  4. Alltså, undersökning behövs ej
  5. Ann, upprätta en Crowdfunding för att skicka hem babbar istället, den kommer att bli mycket framgångsrik

  Gilla

  • Kurt

   Den undersökningen som är gjord av Joakim kommer dessvärre aldrig att accepteras av någon inom 7 klövern då Joakim är med i SD.
   Därför är initiativet bra och hon skulle kunna använda sig av de fakta han letat upp.

   Gilla

 • etnisksvensk

  Inte någon vettig person kan lita på vad och hur politiker inom sjuklövern tänker, skriver, proklamerar och informerar. Detta tåget har gått efter Reinfeldts totala inkompetens visat under åren 2006 till 2014.
  Hoppet är ute för Sverige om inte ansvariga sätter in det ”grova artilleriet” och diverse meningslösa debatter, utredningar, armband, korvgrillningar och hand_”hjärteri_fnatteri” hjälper inte längre.
  Trump har rätt om ”skithålsländer” men glömde bort i farten ett av länderna, nämligen Sverige, hoppla!

  Gilla

  • age

   ”etnisksvensk”!
   ”Hoppet är ute för Sverige …”

   Med darrande fingrar måste jag skriva att jag är rädd att du har rätt!

   När högste polischefen frågar muslimerna hur de vill ha sveriges poliskår känns det SOM ALLT HOPP ÄR UTE !

   Det är med en klump i halsen och tårar i ögonen jag ser framför mig skändningen av våra HJÄLTAR, poliserna, de som ägnar sitt liv och sitt arbetsliv åt att hjälpa och skydda oss (som inte vågar bli poliser).

   Muslimerna invaderar vårt fosterland – med våld (enligt koranens direktiv). Våra hjältar, poliserna gör vad de kan för att skydda oss.

   => och så kommer polischefen och frågar – muslimerna – hur de vill ha polikåren i Sverige !
   —– Jag fattar inte! – Vad är bakgrunden?

   Kan vi komma närmare en islamisering av vårt fosterland än att
   byta ut svenska poliser mot MUSLIMER? Otroligt!

   Vi närmar oss medborgargarden, eller, jag menar ”Grannsamverkan”!
   Har vi i gen polis så har vi inget skydd!
   Ska SÄPO också bemannas av muslimer?
   Ska muslimer kallas in som värnpliktiga?
   Ska hemvärnet bemannas av muslimer?

   => Då är Sverige nästa Syrien!

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Stå på dig Ann! Du jag respekterar dig fullt ut. Mest för att DU kan psykisk sjukdom. Jag skämdes när Lotta Back angrep dig för din sjukdom. Har själv lidit av psykisk ohälsa. Jag har gjort mig själv helt frisk. Det ogillar vänstern i vårt landsting. Sanningen Ann fortsätt förmedla den. Då är vi TVÅ!

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Håller med dig, Roland.

   Gillar Anns skarpsinne, oavsett vad hon nu har sagt för några år sedan. Aktiv moderat har hon ju nyligen blivit.

   Förstår inte att en del SD-människor klandrar ner på andra människor, som nu tar upp och blottlägger de allvarliga samhällsproblemen, som Sverige dras med och lider av.

   Det borde välkomnas på ett hövligare sätt.

   Nu måste vi rätta till en hel del brister i detta land, Så då behövs alla goda krafter till det. I högsta grad även Ann.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: