Palestinska ledare: Återta erkännandet av Israel

MELLANÖSTERN. Palestinska ledare uppmanar den palestinska paraplyorganisationen PLO att dra tillbaka sitt erkännande av Israel, rapporterar AFP. Kravet kommer i spåren av USA:s president Donald Trumps beslut att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad.

Enligt ett uttalande uppmanas PLO:s verkställande utskott att dra tillbaka erkännandet av Israel till dess landet erkänner staten Palestina, återtar beslutet att annektera östra Jerusalem och stoppar bosättaraktiviteter.

Beslutet togs av Palestinska centralrådet, ett framstående organ inom PLO, med 74 röster för och två emot. Det är oklart om det är bindande. Ett tidigare beslut i rådet 2015 om att avbryta säkerhetssamordningen med Israel genomfördes aldrig.

-Pettersson menar att ovanstående är falska nyheter. De palestinska araberna har aldrig erkänt Israels rätt att existera.

Varken Fatah, som är Sveriges och utrikesminister Wallströms biståndsfavoriter eller Hamas som kontrollerar Gaza.

Den stat som har antisemitismen närmast inpå knutarna är Israel. Västbanken och Gaza styrs av militanta muslimska organisationer, Fatah (Palestinska myndigheten) på Västbanken och Hamas i Gaza. Deras uttalade målsättning är att utplåna Israel med hjälp av jihad och att införa kalifatet och sharialagstiftning. Att förhandlingsvägen införa en palestinsk stat är sålunda ingen lösning men bara ett steg mot staten Israels utplåning. Wikipedia redovisar följande om dessa organisationer:

”Fatah (Palestinas nationella befrielserörelse) är ett politiskt parti och en del i den palestinska nationalistiska befrielserörelsen och är den största gruppen inom PLO … Fath betyder ”erövring” eller ”seger” … Fatah bildades i slutet av 1950-talet av ett antal unga palestinier, däribland Yassir Arafat, med målet att bilda en palestinsk stat. Organisationen ansågs tidigare av vissa, främst Israel, vara en terrororganisation. Partiet har status som konsultativ medlem i Socialistinternationalen. Har legat i konflikt med Hamas under 2007, bl.a i Gaza.”

”Hamas (Islamiska Motståndsrörelsen) är ett palestinskt politiskt parti. Hamas är det folkvalda regeringspartiet i Palestina med säte i Gaza. Organisationen grundades i Nablus av personer från Muslimska brödraskapet … Hamas har vid sidan av den politiska organisationen och sitt välgörenhetsarbete en väpnad militär gren känd som Izz al-Din al-Qassam-brigaderna, eller helt enkelt Qassam-brigaderna. Dess styrka har uppskattats till cirka 25 000 man.”

Båda strävar alltså efter utplånandet av staten Israel och dödandet av judar står inskrivet i deras stagar, där dödandet av judar f ö är helt i enlighet med koranen och sira. Deras stadgar, Fatah Constitution och Hamas stadga på svenska eller Hamas Charter på engelska förtjänar att läsas för att förstå situationen. Med sådana stadgar borde varje sunt tänkande människa förstå att alla förhandlingslösningar med Israel är helt utsiktslösa. Att så är fallet finns mycket klart uttryckt i artikel 22 i Fatahs stadga och i artikel 13 i Hamas stadga. Efter att ha läst dessa stadgar förstår var och en att det inte finns några som helst förhandlingslösningar i den så kallade konflikten.

Ledande muslimer har varit nära allierade med nazisterna före och under 2:a världskriget och inom nazismen förekom som bekant en omfattande antisemitism. Muslimernas klassfientlighet och rasism karakteriseras så här av den tyske statsvetaren Matthias Küntzel: ”Islam har ersatt nazismens biologiska rasism med en form av teokratisk rasism som inte beror på överlägsenheten hos en ras och ett program för dödshjälp, trots att det syftar till att förinta judarna som den förmodade roten till allt ont i världen.”

I Ihsanoglus hemland Turkiet, låg Mein Kampf år 2005 som nummer två på böckernas bästsäljarlista, där nummer ett var en bok om en turkisk nationalhjälte som detonerade en atombomb i Washington DC. Turkiet är den nation som bland andra Sverige i varje fall tidigare önskat att få som medlem i EU.

Den nederländske professor emeritus i islamologi, Hans Jansen, en av västvärldens mest framstående och lärda inom islam, jämför Koranen med Mein Kampf av Adolf Hitler och har uttalat: ”det finns fler antisemitiska passager i Koranen än i Mein Kampf” som för övrigt kan laddas ner hos Radio Islam. Radio Islam förnekar Förintelsen. Kan detta tolkas på annat sätt än att RI med stöd av bland annat Mein Kampf, förespråkar en fortsättning på judeutrotningen? RI var tidigare ansedd som den grövsta antisemitiska radiostationen i Europa efter andra världskriget. Numera utgör RI en websida som sägs stödja det palestinska folkets befrielsekamp gentemot Israel. EUMC, en organisation inom EU som numera ersatts av EUAFR, har klassificerat websidan som den mest radikala antisemitiska websidan på internet. Det i högsta grad anmärkningsvärt att antisemitism får spridas i Sverige med skydd av våra grundlagar.

Enligt artikeln i DN redovisar Ihsanoglu, islams långa historia av relativ tolerans mot judar och hur dessa ofta har levt i fred i muslimska länder. Lägg märke till användandet av orden ”relativ” och ”ofta”. Detta påstående kan klassificeras som den andra av islams lögner – kitman. Kitman består i att berätta bara en del av sanningen med ”mentalt förbehåll” som motiverar utelämnandet av resten, vilket innebär modifieringar, halvsanningar m m, d v s allt utom en ren lögn.

Den enda period sedan islams tillkomst på 600-talet som judar och muslimer levt i fred var under Muhammeds första tid i Mecka och då islam ännu var svag. När islam senare växte sig stark under Muhammed och under tiden fram till i dag har judar i huvudsak levt som andra klassens medborgare i muslimska länder och tvingats betala en speciell skatt till muslimerna (jizhya), jagats ut ur länderna, förföljts eller dödats. Att så sker har stöd i många verser i koranen och i berättelserna i haditherna.

Islam är ingen religion – det är en dödskult

5 thoughts on “Palestinska ledare: Återta erkännandet av Israel

  1. Det är där kärnan till alltet i hela världen är. Det är så den är uppdelad. Antingen -eller. Därför är det så viktigt att ta ställning FÖR Israel och deras verkliga huvudstad Jerusalem. Det är när vi ger efter för vänstern och islam, som vi förlorar. För de ger sig ALDRIG. Hur mycket de än får, ska de ALLTID ha mer. De har girigetens ondska inbyggda i sina gener. Se bara på idag. Är vänstern och muslimerna nöjda, efter allt de fått. NEJ, de har aldrig varit mer missnöjda. Och vi har förlorat allt. Vi sunda människor, som alltid värnat det goda, som idag helt frätts sönder av vänsterislamusmens ettergift. Därför: STÅ PÅ DIG TRUMP! STÅ PÅ DIG TILL DIN MAXIMALA GJUTENHET I FULL KRAFT!!! För ingen någonsin tackar dig om du ger något till drägget, och de drar bara ner dig i dyn, och kräver mer ändå, och ännu mer, och mer, mer, mer, mer!

  2. Kanske kan Wallström et consortes övertalas att ta tillbaka sit erkännande av Palestina…………………….OK, jag är på skämthumör så här dags på morgonen

  3. Och i eftermiddag lär terroristernas marionettdocka Wallström lär – som första land – kalla till presskonferens för att meddela att Sverige nu återkallar Sveriges erkännande av Israel. Precis som Sverige var det första landet att erkänna Palestina.

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      Sverige var det första EU land som erkände P. men endast det 135 av alla som erkänt P.
      Men du kan vara övertygad om att MW snart kommer att återigen betyga P. och dess ledare sin absoluta tillgivenhet.

      • Att man bara kunde erkänna Palestina som stat, om man nu verkligen är för mångkulturalism. Men det visar bara på falskheten i det hela. Att man använder mångkulturalismen ideologiskt som täckmantel för att förgöra vårt land och folk. Precis som Hitler gjorde på sin tid. Det är inte mångkultur man vill ha (som dessutom är en praktisk omäjlighet). Nej, man vill ha bort VÅR KULTUR, och inympa det arabiskt/muslimska, för att det tilltalar dem, då det liknar det fördärvliga socialistnazistiska man eftersträvar. Så målet är inte MÅNGKULTUR, utan KULTURBYTE.

        I Palestina däremot är det den kultur man vill ha. Och då har man inga invändningar mot en etnisk homogen stat. Man är i själva verket för det, och t o m diktatur, bara det är rätt människor som är i makten. D v s som vänsterpacket själva, eller deras likar. Så man är inte för ett pluralistiskt samhälle, utan ett helt enkelriktat dito. Därför erkände man palestina, liksom Stalin var den gode och högern var ond förr.

KommenteraAvbryt svar