37 thoughts on “Olika perspektiv

  1. Veronica Palm hör inte hemma i vårt land Sverige, hon borde skickas till mellanöstern eller Gambia, hon betraktar vita som smuts s hon hör hemma bland zåzzarnas favoritfolk negrer och araber!

  2. Man vill väl inte att någon skrämmer med sånt som förnkippas med invandring, det ger röster till SD, skall man skrämma någon skall det vara klimathotet eller liknande……

  3. Det är såna som VP, som lurar in godtrogna unga tjejer in i våldtäkter. Det är såna som hon, som fördärvar för de goda krafterna som försöker bekämpa samhällsskiten, genom att belysa den.

  4. Veronica Palm!?!
    Avdankad ”yrkespolitiker”! Har inte uträttat något av mervärde för oss Riktiga Svenskar!
    Gått den ”politiska” vägen då hon inte duger till något, tyvärr så påverkar hon fler korkade människor utan egen tankeförmåga!

  5. OT.

    Häktet i Halmstad läggs ner! Så va det med alla fagra löften om satsningar på polisen!

    Här hade politikerna med små medel kunnat avlasta polisen.

    Nu skall den underbemannade och utslitna poliskåren agera taxi mellan häktet i Göteborg eller Helsingborg, en resa på 30 mil och minst 3 timmar varje gång! Fantastiskt! Skall någon omhäktas blir det 3 timmar i bil till tingsrätten i Halmstad, för en förhandling som kanske bara tar ett par minuter! Polisens utredare som är överthopade med jobb skall nu tillbringa 3 timmar i bil för ett förhör eller 6 timmar om denne skall förhöras i Halmstad!

    Polisen kommer knappt att ha tid med något annat!

    Frågan är också hur en regering som kallar sig ”grön” kan bidra till alla dessa tusentals mil som måste köras helt i onödan!

  6. Hon är väl en typisk representant för Sossarna, partibok räcker,
    kunskaper är inte så noga, det finns så många exempel så frågan
    är om inte kunskap om sakers tillstånd är förbjudet i partiet?

  7. Apropå folk och försvar i sälen.
    Evigt tjatande om Ryssland o Trumpen i msm verkar det som… väldigt tyst om islamism.
    Vem försöker dom lura?
    Islamism/kriminalitet och dessa lögnande hycklande media är det absolut största hotet mot yttrandefriheten och därmed Sverige.
    Verkar som dom försöker grundlura den dumme svensken i vanlig ordning.

    • Att ta fokus från de enorma problemen i Sverige tar landsförrädarna varje tillfälle man kan och ständigt prata om hoten från Putins Ryssland och Trump. Allt för att hålla hjärntvätten av merparten av Svenska folket intakt.

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      ”Det dånar uti rättens krater….”
      När Mia ger oss sina tips om rätt och rättvisa på typiskt veta bäst maner, sossarnas besserwisser nr ett!

      • Är det inte ganska viktigt att känna till att damerna talar om två helt olika saker innan man idiotförklarar Veronica Palm.

        Det är inget tips, det är fakta.

      • Jo, den ene talar om försiktighet. Och den andra om att skydda våldtäktsmännen, och terroristerna. Så det är klart de talar om olika saker. Detsamma talar Schyffert om (”Var inte rädd…”). Det handlar ett utlämnande till våldtäkt och misshandel, för att de VILL att våra tjejer ska fördärvas. Så enkelt är det. Det är den djuriska socialismens vidriga ABC.

    • Att skrämma upp, du ser inte ett realt problem med en skenande våldsspiral, med gängvåldtäkter-nytt ord i det svenska språket, med skjutningar varje dag? Större chans att bli skjuten i Sverige än i Afghanistan om man räknar per kapita(innevånare).

    • Hon tillsammans med de fyra andra som tror att Ryssland skall angripa Sverige lever i en drömvärld. Det ända hotet mot Sverige är ju 7-klövern och dess anhängare. Dom begriper nämligen inte att dom tillsammans tvingat Sverige att bli ett skithål som efter uträttat förvärv måste torkas.

  8. Veronica Palm var lever hon nånstans?Det är skjutningar varje dag men vissa grupper märker inte det ? VARFÖR?Dags att vakna svenskar vi måste skaka av den röd gröna terrorn som gynnar bara terror och undergång.Mvh Adolf

KommenteraAvbryt svar