Malmös s-ledning måste ta ordningsproblemen i skolan på större allvar

INSÄNDARE Malmö 13-1-2018

Till Christer Nylander (L), riksdagsledamot

Då har sydsvenskan som ju är en tummelplats för allehanda hycklare återigen upplåtit plats för dylika skribenter.

Denna gång är det bl a Christer Nylander med ett par partivänner som får bre ut sig med lösningar på i detta fallet ordningsproblemen i Malmöskolorna, ett problem som ju bl a just Liberalerna är skuld till med sin generösa invandringspolitik som tillåtit massinvandring av folk, för att använda Donald Trump,s benämning, från skithålsländer där skithålskulturer råder som i huvudsak endast producerar ungar, våld, kriminalitet och sopor.

Ni skriver att lärare i Malmö vittnar om att det blir slagna, förnedrade och får ställa in lektioner. I gårdagens sydsvenska samt i TV4 så berättade lärarstudenten Rebecka Rafael om sina underbara upplevelser när hon blev misshandlad och kallad för hora av en 11-årig grabb. Naturligtvis så nämndes det inte med ett enda ord om grabbens etniska ursprung men jag är ganska säker på att denna unge vilde och hans föräldrar härstammar från just ett s k skithålsland där det förs en skithålskultur som innefattar att en man, oavsett ålder, inte kan acceptera en tillsägelse från en kvinna.

Det är så gulligt när ni skriver att “varje förälder som lämnar sitt barn i skolan ska känna sig trygg i att barnet lär sig mycket i en lugn miljö”. Mina båda barn som är i vuxen ålder och som är föräldrar till två barn vardera flyttade för ca två år sedan från Malmö kommun just p g a att dom inte ville att barnen skulle börja sin skolgång i en Malmöskola där förhållanden som Rebecka Rafael med kollegor beskriver råder. Tyvärr så är det numera inte alls säkert att förhållandena är annorlunda i en icke Malmöskola eftersom skithålskulturerna numera är spridda över hela landet, kanske med Treriksröset som undantag.

Så ni Liberala hycklare, det hade varit klädsamt om ni åtmindstånde med några ord kunde erkänna er skuld till att Sverige också med stormsteg är på väg att bli ett s k skithålsland innefattande allehanda skithålskulturer och där det bara är en tidsfråga innan våldet har spridit sig ända ner till dagisnivå tack vare er skithålspolitik.

Sandor Herold, invandrare från ett icke skithålsland boende i den mångkulturella skithålsstaden Malmö

11 thoughts on “Malmös s-ledning måste ta ordningsproblemen i skolan på större allvar

 1. Malifatet förnekar sig inte. Läs om Toleransens paradox :

  Karl Popper skriver om Toleransens paradox :

  ”Om vi på ett obegränsat sätt tolererar intoleranta människor,

  om vi inte är beredda att försvara ett tolerant samhälle mot de intolerantas angrepp,

  då kommer de toleranta att gå under, och toleransen med dem.”

 2. Vad röstade Malmöborna på i senaste valet?
  Vad röstade lärarna på i senaste valet?

  Har de kanske fått vad de rösteda på?
  Är deras klagosång verkligen befogad?
  En ockuperad stad är redan intagen av främmande makt!

  “Om huvudet är dumt får kroppan lida”!
  När det är för sent, är det redan för sent!
  Alla i islamenklaven, Malmö får väl konvertera?
  – eller flytta?
  Det blir lättare att rensa staden om där bara finns
  det som ska rensas bort.
  Var det så här det började i Syrien?

 3. Varför deltar lärarna i detta gyckel… GÅ DÄRIFRÅN SÖK SOCIALBIDRAG, har verkligheten kommit ifatt PK gänget

 4. Ann Heberlein, “Kaos i skolan”.

  “Lärare på andra Malmöskolor berättar om att elever kallar dem ”kuksugare”, ”jävla bög” och ”idiot”.

  Elever tar sig friheten att kommentera lärares utseende – ”hängbröst” – och trakasserar lärare för påstådd dålig andedräkt – ”du luktar bajs ur munnen”.

  När en lärare protesterar mot de nedsättande kommentarerna och säger att de är kränkande replikerar eleven att ”jag pissar på kränkningen – vad ska du göra åt det?”. Den oförskämda eleven sätter fingret på den springande punkten här:

  Vad ska lärarna göra åt hot, trakasserier, förnedring när de inte har något att sätta emot, inga sanktioner att hota med, inga åtgärder att vidta?

  Lärarna har inga vapen i den kamp som pågår i en del Malmöskolor. Elevens rättigheter, till trygghet, fysisk och psykisk integritet trumfar pedagogens rättigheter till detsamma. Eleven är skyddad, pedagogen skyddslös.”

  https://ledarsidorna.se/2018/01/kaos-i-skolan/

 5. Den svenska värdegrunden består av DEMOKRATI och MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER! Ingen muslim och inget muslimskt land delar denna värdegrund! Vad gör muslimer i Sverige?

  Malifatet till Danmark. Tack för lånet!

 6. Malmoe är en förlorad stad! Inom flera områden! Tråkigt nog! Fly! Lämna staden åt sitt öde, dra in de 6 miljarder som Malmoe får i utjämningsbidrag!
  Sossarna har “ägt” staden för länge och drivit sin massförstörelse-linfje och se vad den blivit av!
  Import av kulturberikare och mångkultur har lett till en stad av kriminalitet av olika art.
  Bygg en mur och låt de dräpa varandra!

 7. Mycket bra text av Sandor Herold, att skriva förskönande omskrivningar om muslimkulturer som är precis skithålskulturer leder till INGENTING….Vi är jävligt trötta på hyckleriet och Stefan Löven vill starta upp en ny myndighet för att mörka fakta, det kommer detta nöt aldrig att lyckas med! Återigen slår Sandor huvudet på spiken och formulerar den verklighet som råder i Malmö och egentligen är det underdrifter och skithål är ett snällt ord för dessa individer och folkslag/raser!

 8. Bra beskrivet av ett bedrövligt idiotkaos. Nu är det på sin plats att få riktiga svar om omedelbara långsiktiga åtgärder från ansvariga för skolan. Hm, jag tvivlar. Sverige kan vara på väg att bli ett skithålsland. Vi får nog akta oss, snart vill inte våra grannländer veta av oss.

Kommentera