6 thoughts on “Obra blandning av olika sorter

 1. Var de bruna djuren utklädda ISIS- soldater som tränade?
  De har ju visat upp samma färdigheter om och om igen.

  Cirkusträning eller muslimträning verkar vara samma sak.

  I de ”riktiga” muslimländerna stenar de kvinnor på torget
  när kvinnan blivit våldtagen. allah ackbar!
  Det har redan börjat i vissa städer i vårt fosetland?

  Vi har islam i vårt fosterland!

 2. Det är väl ingen större skillnad vilda djur på cirkus och på dessa avarter som släppts in i Sverige och får gå lösa att mörda, våldta, bränna. Tacka idiotpartiet MP, sossar, kommunister och alliansen.

 3. Tigrarna styrs av GENER av vilka vi människor delar många, djuren är programmerade att jaga och döda, det sitter i deras GENER….MÄNNISKANS DNA är helt kartlagd, även neanderthalmänniskans DNA, de dog ut för att de saknade GENEN för språklig utveckling….
  Tyvärr är denna forskning starkt beskuren annars skulle man kunna säga mycket om olika rasers avvikelser i förhållande till varandra, vi är också rovdjur från början. Att vissa folk mördar och våldtar utan samvete sitter i deras GENER och är nedärvt sedan 1000 tals år.
  Tigrarna är sannolikt drogade annars skulle de lätt kunnat döda hästen som troligen knappast överlevde angreppet.
  Att blanda så totalt olika djur är lika dumt som att blanda kristna med muslimer, det finns en orsak att kyrkor är förbjudna i muslimländer, i koranen står att de ska döda oss!
  FÖRSVARAR vi oss inte blir vi dödade!!!

 4. Försöker lejonen äta hästen ?? Fruktansvärt ! Är det ett Asiatiskt land ? I många länder finns inga som helst djurskyddslagar !! Djur kan utsättas för vilka lidanden som helst.
  Vi i dom Skandinaviska länderna skall vara stolta över vår kultur där djurplågeri inte är OK !!!

Kommentera