S-minister: De kriminella värderar inte människoliv


BROTTSLIGHET. Allmänheten löper större risk att drabbas när uppgörelserna mellan gängkriminella ökar. Det säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) till Aftonbladet.

I söndags dog en man i 60-årsåldern efter att ha plockat upp en handgranat i Vårby gård. I går kväll skadades en nederländsk student i skjutningen på en pizzeria i Uppsala efter att ha kommit i skottlinjen av misstag.

– Det säger att människoliv inte värderas överhuvud taget i de här kretsarna. Man är ute efter att döda, säger Johansson till Aftonbladet.

Över 300 skjutningar inträffade i Sverige förra året, enligt polisens siffror.

-Pettersson undrar naturligtvis vad den ansvarige ministern ska göra åt de kriminella och det låter som det har gjort i många år. Vi måste sätta hårt mot hårt och ministern fortsätter: – Sedan måste vi bryta nyrekryteringen till kriminella gängen. Det handlar om sociala insatser riktade mot ungdomar på väg in i gängen, säger Johansson, som också lyfter fram kameraövervakning i utsatta områden.

Eftersom de skjutglada till 90 procent har invandrarbakgrund så har ministern som varit för massinvandringen ett stort ansvar.

Ett förslag kan vara att stänga gränsen och utvisa dem som går så har vi en bra början på att stoppa nyrekryteringen som du vill Morgan…

Vi reser mot nordisk huvudstad som skakats av 98 skottlossningar – 16 dödsskjutningar – enbart under 2017…


29 responses to “S-minister: De kriminella värderar inte människoliv

 • Realist

  Ursäkta men enkelt så är det att vi som skattebetalare bör göra ett uppror mot den politiska agendan som försöker förgöra oss så snart de kan !!!!!

  Gilla

 • Geri

  Folk, ta mod i hjärtat! Vi har Trump, Ben Shapiro, Milo Yiannopoulous, Steven Crowder, The resistance chicks, osv som kämpar emot på smittkällan USA. Vinner de, vinner vi. De ska få se vem de roat sig med.

  Bonus

  Gilla

 • centurion

  ”Refugees welcome”, brukar det stå på skyltarna. Men, när endast 2 % av de som kommer hit, betraktas som flyktingar, så måste det ju rimligtvis betyda att 98 % kan åka hem igen. Helt enl. ”de goda´s” önskemål. TACKAR SÅ MYCKET !

  Liked by 1 person

  • Realist

   Detta försöker Mina Dennert , vistårinteut göra att de är så otroligt renodlade att de redan infiltrerat kulturdepartementets minister Alice Bah Kunkhe troligtvis INTE FÖRSTÅR !!!!!!!!
   Om man tillhör bollibompa och övriga kulturattraktioner så kan man inte begära så mycket !!!

   Ja tack så mkt statsministern du har utsett många ”duktiga” ministrar och detta är bara en i ”högen” !!!

   Gilla

 • centurion

  Muslimer är inga dumskallar trots att dom är ett gäng lågpresterande idioter. I Sverige gäller följande : Döda så många svennar som möjligt, i allah´s namn, så att åtskilliga patrullerande poliser blir tvungna att istället lägga tid på att utreda mord och annan skit. Då blir det fritt fram för muhammed på gator och torg. JIHAD ! I Frankrike och Belgien gäller följande : Importera IS-terrorister och utför så pass många attentat, att den muslimska befolkningen som hjälpligt har rotat sig i samhällsstrukturen blir hatade av urbefolkningen, och därmed lättare kan rekryteras till IS. JIHAD ! I Syrien gäller följande : Utför dina bombdåd med finess. Börja med en liten bomb, för att locka till dig omgivningen. När så detta har skett, se till att utlösa den riktiga bauta-bomben, så att den ger största möjliga effekt. JIHAD ! Muhammed må vara en sorgligt, primitiv figur, men när det gäller Paria ; Kallt Beräknande.

  Liked by 1 person

 • Lena

  De unga i Europa bryr sig inte överhuvudtaget om vilka som skall betala för den ”godhet” som de önskar, den är gränslöst…………undrar om gaphalsarna själva arbetar och betalar skatt …..har de barn och har de föräldrar ?

  Vad de har är en djävulsk stor egoism !
  Alla som kan undvik att betala skatt !

  Liked by 1 person

  • Realist

   Självklart så finns det en organisation bakom alla dessa och Gud be oss inte avslöja dessa !
   För de kan finnas närmare än vad ví vill tro !!!!!!!!!!!!!!

   Gilla

 • Lena

  Det här är vad svenska skattebetalare råkar ut för, att betala för sådant ………fy för f*n.

  Liked by 1 person

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Frågan är om det endast är kriminella.
  Svenska politiker kanske borde inse att
  de skapat ett hot som är både religiöst och politiskt.
  Att lägga ut handgranater som drabbar vem som helst är nog inte något som ger de kriminella ökade intäkter.

  Liked by 1 person

  • Realist

   Enligt alla POLITIKER så är det endast och bara SVENSKAR som är kriminella och vem ska bevisa dem om motsatsen ?????????????

   Gilla

 • Peter Kostin

  Men det är ju så här en majoritet av svenska väljare vill ha det. So what’s the fuss about. Omkring 90% av väljarna vill ha gängkrig, våldtäkter (både grupp och singel), rån, mord, misshandel osv osv. Så jag förstår inte varför vissa (ej SD väljare) gnäller. Har man fått löss i pälsen måste man göra något åt det. Men svensken är så indoktrinerad att han inte kan ta eget initiativ utan väntar på att staten ska fixa det. Vilken diktator som helst (röd, grön, brun eller blå) skulle vara själa glada om de hade ett folk som det svenska

  Liked by 1 person

  • SasjaL

   Om alla politiker står och ljuger samt bryter mot vallöftena redan dagen efter valet (jur. grovt bedrägeri & trolöshet mot huvudman), vem skall man då välja? Alternativet att inte rösta ger dom än större möjligheter att själva styra upp det hela.

   Media förhindrar också effektivt att det dyker upp alternativ till det befintliga. Se bara hur MED blir behandlade i media med total tystnad, trots att de för dagen verkar vara det bästa alternativet för svensk framtid. Kommer de ens att kunna få lägga ut sina valsedlar i vallokalerna? Som jag ser det, så kommer vi att behöva ett stort antal internationella valobservatörer i höst. Om de besuttna opponerar sig, så är det mer än uppenbart att de vill styra valet på egen hand …

   Någon aktiv på twitter här, som kan lägga ut en vädjan, bl.a. till D. Trump?

   Liked by 1 person

   • Kalasbetalaren

    Internationella valobservatörer? Det gäller att göra jobbet själv!

    Jag går alltid flera gånger till min vallokal under valdagen och kontrollerar att allt står rätt till! Vid stängningsdags övervakar jag alltid rösträkningen personligen, något som alla har rätt till enligt vallagen. Det här är en rättighet som vi alla måste utnyttja!

    ”11 kap. Preliminär rösträkning i vallokal

    1 § Omedelbart efter att röstmottagningen i vallokalen avslutats och samtliga valkuvert som skall läggas i valurnan lagts ner i den skall röstmottagarna ta ur kuverten och räkna rösterna.

    Rösträkningen är offentlig och skall genomföras utan avbrott. Resultatet av rösträkningen är preliminärt.”

    https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattning

    Liked by 1 person

   • SasjaL

    Allt för få personer orkar med det du gör. Var medveten om att vid senaste valet, så hade (sd) problem med att få lägga ut sina valsedlar i flertalet vallokaler. I den vallokal jag valde att förhandsrösta i, då jag skulle vara utomlands valdagen, så ville berörd funktionär lägga beslag på min röstsedel, trots min än så länge lagliga rätt att ändra min förhandsröst. Fick tillbaka den när jag påtalade lagbrottet och märkte samtidigt att vi hade publik. Funktionären blev naturligtvis sur.

    Vitsen med internationella valobservatörer är att politikerna här skall vara medvetna om att dom har ögonen på sig ute i världen och inte enbart av de svenskar med tankeverksamhet.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Ja, allt för många i Sverige gnäller och väntar på att någon annan ska göra jobbet!

    Internationella valobservatörer hade varit jättebra, men eftersom detta inte kommer att ske får man ta saken i egna händer!

    SD eller något annat parti för den delen skall inte ha några problem med att lägga ut valsedlar, detta skall tillses av personalen! Kommer du till en vallokal där inte SD:s valsedlar finns är valet ogiltigt och skall göras om!

    Vid tidigare val uppgav många att dom inte kunde rösta på SD, då valsedlar saknades. Om så är fallet, polisanmäl!

    Läs gärna vallagen, intressant!

    ”8 kap. Allmänna bestämmelser om röstmottagning

    Röstmottagning på röstmottagningsställen

    Utrustning

    1 § På ett röstmottagningsställe skall det finnas ett lämpligt antal avskilda platser (valskärmar) där väljarna kan rösta utan insyn.

    2 § I anslutning till ett röstmottagningsställe skall det ordnas en lämplig plats där valsedlar kan läggas ut. Om detta inte är möjligt får en sådan plats i stället ordnas inne i lokalen. På denna plats skall väljarna ha tillgång till
    1. valsedlar med enbart valbeteckning,
    2. valsedlar med parti- och valbeteckning

    a) för val till riksdagen samt landstings- och kommunfullmäktige för varje parti som vid något av de två senaste riksdagsvalen har fått mer än 1 procent av rösterna i hela landet,”

    Gilla

   • SasjaL

    Är fullt medveten om detta. För 12 eller 16 år sedan blev jag för första gången medveten om att det var främst [lokalt] partiaktiva som var engagerade valdagen. De två närvarande vid försöket att sno min röstsedel, hade en partinål respektive fäst på sina skjortor, olika och fula blommor, mer skriver jag inte.

    Om det saknas valsedlar, så blir det en enkel sak med bevisningen, då de flesta har mobiler med kamera. Plåta först och påpeka därefter. De närvarande skall trots all fylla på, om det börjar ta slut i någon hög.

    Kan dock inte släppa känslan att man kommer att försöka med något. Detta pga de anti-demokratiska idéer främst Regeringen spritt runt sig de senaste månaderna.

    Gilla

 • Ulla

  Undrar om framtidens historiker kommer att kalla nuvarande period i Sveriges historia för den ”babbeloniska fångenskapen”.

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Nu räcker det sosse-Morgan.

  Med självklarheter som alla människor har förstått sedan urminnes tider.

  Skärp dig och agera istället.

  Gilla

 • SasjaL

  Hr Johansson är ju i egenskap av justitieminister ytterst ansvarig för utvecklingen, sett utifrån hur det polisiära och juridiska systemet agerat, så han kan varken vara förvånad eller oförstående …

  Ursäkta mig, men det finns inga ansvariga på de två statliga daghemmen …

  Gilla

 • Magnus 2

  De var ett passande namn du fick till på Morgan Johansson. Organ Johansson är ett passande namn med tanke på hur han använder huvudet. Man tänker inte så logiskt när man använder fel huvud. De krävs ett tränat öga för att förstå hur politikerna tänker. Alla med den begåvning förstår vad deras agenda är och den går inte hand i hand med samhällskontraktet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Inkompetente justitieministern Morgan Johansson (S) vill ge amnesti till den som lämnar in handgranater.

  Från Jeanders bildblogg

  Rikspolischefen Dan Eliasson (S) har också stora problem på sitt ”jobb”:

  Gilla

 • per22

  Visst är det väl samma nödbromshandtag som SD hade i sin valfilm.
  Det borde dåvarande regeringen ha dragit i redan då. Då kanske inte Sverige hunnit bli så förstört av massinvandringen.

  Gilla

 • centurion

  Lille Molgan fabulerar fritt i ämnet ”Insiktsfull”. Det biter inte på oss som har tvingats gå den hårda vägen. Vi vet att det är valår och då brukar hönsen kackla fortare än de har förstånd till. Det som den ansvarige tror sig ha förstått, har 13 % av oss andra begripit hela tiden. Molgan ; du har två öron, men bara en käft, så lär dig att lyssna på dom som dessutom har blivit begåvade med en skaplig hjärna också. För tomma tunnor skramlar mest.

  Gilla

 • Jhonsson

  Lite sent av Morgan Johansson att först nu, efter massimport av just kriminella våldsverkare komma på, att det är risk att allmänheten kan drabbas av deras våld.
  Som vanligt med det som kommer från regeringen, för lite och för sent.

  Gilla

 • verklighetochsanning

  otillräckliga Johansson

  Gilla

 • ossie

  Och sådana har han och hans parti låtit ta in i detta land och gå fria och lösa. Sen att man har kränkt och frusit ut dem som har haft fräckheten att kritisera detta vansinne.

  Gilla

 • etnisksvensk

  ”Målgan” är en liten och totalt handlingsförlamad person.
  Om man inte klarar av sitt arbete så är det dags att ”tacka för sig” och överlämna till någon kompetent person i stället!

  Gilla

  • Tony

   ja men den kompetente hittar man inte bland sju klöverns
   politiker, och några andra får ju inte vara med!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: