Moderat riksdagsledamot: Varför stoppar ingen åldersbedrägerierna


INVANDRING. Möt Muhammed Husseini, den ”17-åriga” afghanska medborgare som greps vid Medborgarplatsen när han knivhögg en polis i nacken. Jag har nu läst hela förundersökningsprotokollet.

Hussaini Muhammad 17 år, ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan har två småsystrar i Iran som är 21 och 23 år.

Han har tillfälligt uppehållstillstånd, och har varit bosatt i Iran innan han december 2015 migrerade till Sverige, då uppgav han sig vara 16 år. I samtliga anteckningar vuxenvärlden har om honom tycker de alla att han verkar och ser ut att vara mycket äldre än sin uppgivna ålder. Ändå stoppar ingen charaden.

Via sin kurator framkommer även till socialtjänst, god man och HVB-hem att han egentligen är 25 år – samtliga larmar Migrationsverket. Han beskriver i detalj att han både jobbat inom textilindustrin och som specialistsvetsare inom höghuskonstruktioner i Iran med personalansvar.

Trots detta får han fortsätta dalta runt på barn och ungdomspsykiatrin, man tar honom till barnakuten när han vägrar äta mat och han ej sköter sin personliga hygien.

BUP lyckats kontakta hans familj i Iran där de pratar med hans lillasyster som är 23 år gammal. Hans andra lillasyster är 21. De bekräftar att han är det äldsta barnet. Tid är relativt som Einstein sa, så vi inväntar nobelpriset i fysik till killen som uppenbart uppfunnit en tidsmaskin.

Han erkänner själv att han är mycket äldre än 17 – han säger sig vara 25 – och att han vill återvända till sin familj i Iran – trots att han sökt asyl för skydd mot läget i Afghanistan.

Trots detta får han uppehållstillstånd i Sverige av Migrationsverket och plockar ut ett främlingspass – socialtjänsten bokar honom nästan omgående en hemresebiljett med öppen återresa. Efter några månader i Iran återvänder han.

När han kommer tillbaka från Iran dyker han upp hos migrationsverkets reception i Basiji-uniform, en shiaextrem paramilitär milis underställd Sepah, den islamska revolutionens väktares armé. Kort och gott är det prästerskapets egna privata armé på 125 000 man.

Inne hos Migrationsverket repeterar han återigen att han inte är 17 år utan är 25 år gammal. Ändå lyfter ingen ett finger för att flytta åldersbedragaren från HVB-hemmet.

När han börjar skolan till hösten lyckas han på första veckan både hamna i slagsmål och hota ett par elever.

Både God man, HVB-boende och HVB-vårdare berättar i förhör att han flertal gånger var på demonstrationen. Husseini vittnar själv att han varit på demonstrationen vid 8-10 dagar.

Efter att han huggit polisen i nacken på sittdemonstrationen på Medborgarplatsen sprang SVT till asyl- och vänsteraktivisten Fatemeh Khavari och helt utan kritiska frågor lät henne förneka all form av koppling mellan knivmannen och demonstrationen.

I förundersökningningen kan vi läsa att en av Husseinis vänner sagt Khavari kontaktat honom och sagt att hon ska ordna advokat åt honom. Det är kanske därför hans försvarsadvokat egentligen är expert på migrationsjuridik och ej brottsmål.

Ibland får jag frågan varför jag utrycker mig så provokativt om åldersfusket – detta är orsaken. Om åldersfusket ej vore så tabubelagt av de ”anständiga” hade denna individ inte varit på fri fot i Sverige och kunna attackera poliser och misshandlat elever.

Bästa sättet att bryta ett tabu är att attackera det rakt på. Charaden måste få ett slut.

Ovanstående är från Hanif Balis Facebook.

Den moderate riksdagsledamoten undrar varför ingen stoppar bedrägerierna.

-Pettersson undrar varför herr Bali tillhör ett parti som varit med att skapa problemen och inte gör ett dugg åt dem?


20 responses to “Moderat riksdagsledamot: Varför stoppar ingen åldersbedrägerierna

 • egon

  Efersom vi har en borgelig majoritet(SD+aliansen ) kan moderaterna slänga ut löven vilken dag som helst, men bara om de vill. Men reinfeldt säger nej.

  Gilla

 • Bosse

  Jag förstår inte heller varför Hanif Bali är medlem i M. På deras landsmöte
  så ställer sig Bali upp i talarstolen och säger att nu är det slut men hyckleriet.Då hade M goda visioner. Men nu ser man att det var bara tomma ord. Nu planerar man för en invandring på 50.000 per år.Man vill inte sparka Dan Eliasson eller regeringen. Varför kritiserar inte Bali Ulf Kristersson för hans senaste uttalanden om samarbete med SD o.o.v.
  Är han rädd för att få sparken eller kan man inte lita på hans ord heller?
  Moderaterna är något av det falskaste partier som finns .Fullt i klass med sossarna.

  Gilla

 • Gösta larsson

  Islam är islam, demokrati är demokrati, aldrig,aldrig mötas de!

  Gilla

 • Suzie

  Subversion !

  ”This amazing interview was done back in 1985 with a former KGB agent who was trained in subversion techniques. He explains the 4 basic steps to socially engineering entire generations into thinking and behaving the way those in power want them to. It’s shocking because our nation has been transformed in the exact same way, and followed the exact same steps.”

  zeMZGGQ0ERk

  Gilla

  • Suzie

   Blev fel.Här är länken till videon med Juri Bezmenov

   Gilla

   • Lena

    Suzie :
    Det var 1985 som du skriver och vad har hänt, vi befinner oss i fritt förfall !

    Färskt exempel är nu Venezuela, vilken tragik.

    Gilla

 • Jhonsson

  Därför att det är,Dan Eliasson, som är rikspolischef

  Gilla

  • Matte

   Statsministern är Stefan Löfven.
   Han är ytterst ansvarig och tillsätter vem som
   skall vara rikspolischef.

   Gilla

 • Hans Nilsson

  När det kommer en av Vladimir Putins kaliber som intar den politiska arenan kan vi hoppas på en förändring. Det måste vara en med nypor av stål för att få Sverige på rätt köl igen. Feminister, henar och kastrerade män har inte fungerat och kommer heller ALDRIG att fungera.

  Gilla

 • age

  ”Alla människors lika värde”!

  Vem vill sätta ett värde på en så’n där individ?
  Med vem har han lika värde?
  Varför skulle han ha ett lika värde som någon annan?
  Hur ska hans värde mätas?

  Är det möjligen så att uttrycket är ett ickeuttryck?
  Är det möjligen så att uttrycket är helt värdelöst?
  Är det möjligen så att uttrycket är ”skitsnack?

  Jag hävdar: Alla har olika värde, men ej mätbart!
  D.v.s. Människors ”värde” kan inte jämföras!

  Har jag rätt?

  Har detta med värde människovärde möjligen sitt ursprung i hjärnspöken
  och fantasier = tro/religion?

  Använd verkligheten som referens!

  Gilla

 • ruben

  Hur är det möjligt? Sysslar migrationsverket och rättsväsendet med dagislekar? Skäms dom inte? Eller snarare skall de straffas för lek med skattepengar och allmänhetens säkerhet. Varför var han inte redan straffad och utvisad, när hans lögner redan från början gick att bevisa? Jag tror knappt det är sant. Vad är det för myndigheter? Varför gör Sverige hela tiden sig förtjänt av öknamnet Absurdistan?

  Gilla

 • Mm

  Dax att åter införa tjänstemanna ansvaret. Några på Migrationsverket måste betala för att de försummar sitt jobb.

  Gilla

  • maar

   Många handläggare på Migverket är kusiner till ensamkommande män – de försummar inte sitt jobb – de hjälper släkten (hört av en som jobbar på Migverket).

   Gilla

 • nosferatu

  Ett antal huvuden borde rulla och då menar jag inte bokstavligen.

  Gilla

 • Adolf Hitman

  Höjden av dårskap, är när alla vet att åldern är en det är en förbannad lögn, men likaså fortsätter låtsas som om inget har hänt.

  I alla andra sammanhang skulle detta med enkelhet klassas som brottsligt, om man som som myndighetsperson inte agerar resolut, inför en uppenbar lögn.

  Men icke. I Sverige delar vi istället ut medaljer till fårskallar och lögnare. Ju större lögn desto finare medalj och vänster och miljö patrasket stormtrivs med att få sin dystopiska bild realiserad.

  Nu får det banne mig vara nog!!!

  Gilla

 • Jag

  Tyvärr så har vi ingen s k regering, vi har en sjuklöver som ”ordinerat” Svenska Folket massinvällning av kriminella analfabeter, de som i MSM kallas ”pensionsräddarna”.
  Dock är det vi, det Svenska Folket/De Riktiga Skattebetalarna, som har fått på oss att arbeta till 75 år:
  – för att finansiera denna kriminalitet som följer,
  – den otrygghet som följer, både för män och kvinnor, oavsett stad/by/ort
  Vi skall fortsätta finansiera skolans, vårdens och omsorgens fall.
  Våra riktiga Pensionärer, som arbetat för att bygga upp den Svenska välfärden, får stå tillbaka och medfinansiera eländet
  – Sjukvården har inte tid att vårda/sköta om det Svenska folket för att invällarna har prioritet på vården och omskötseln
  – Svenskar dör inom vården för att det omprioriteras resurser till kriminiella som vi massimporterar pga ”traumatiska upplevelser” osv osv
  – Försäkringskassan ”jagar sk*ten” ur arbetande sjukskrivna att de skall återgå till arbetet oavsett sjukdom (cancer i långtgående stadium, utslitna leder osv)
  Listan kan göras ofantligt låååååång! På orättvisor
  Massimporten med All Inclusive Sverige fortgår dagligen och vi ser resultaten dag ut och dag in. Priset är eländigt högt för Svenska Folket
  Vi arbetar för vad????? Vi betalar ofantlig hög skatt för vad???
  Vi är medfinansiärer till att ”skapa det nya Sverige” för denna masskriminalitet.
  Ut Ur EU, byt ut vår s k regering omgående!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå att byta parti……………..

  ttps://nyheteridag.se/miljopartist-i-norrkoping-gar-over-till-sverigedemokraterna-de-andra-politiska-partierna-maste-skarpa-till-sig/

  Gilla

 • Eva

  Det är invandrarverket, social-kärringarna och skatteverket som stiftar lagarna i Sverige inte Regeringen, den bara käbblar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: