Kylslaget i Malaysia


Det är kallt och fuktigt,  västra delen av Malacca halvön har temporärt drabbats av den globala klimatuppvärmningsförändringen.

Malaysia upplever det kallaste vädret på mycket lång tid, med temperaturer som sjunkit ned till 21 ° C på nätterna. I de högre belägna delarna , Cameron Highlands har det varit ända ned till 15 ° C igår. Vanligtvis har man 30-31 grader på dagarna och 25 – 26 grader på nätterna så här års.

TheStar


4 responses to “Kylslaget i Malaysia

 • Greta

  Visst, allt blir kallare när man värmer det.
  Hur kan man ens prata om ”klimat” när definitionen för klimat är samma vädersystem under en längre tidsperiod, typ 30 år. Alla kan ju själva konstatera att vädret förändras från dag till dag. De som hittar på dessa fabler måste skratta livet ur sig när de ser hur alla sväljer lögnerna som sanningar.

  Gilla

 • Mm

  Kanske skall informera SMHI så de vet. De har ju mest talat om uppvärmningen som vi människor skapat och inte ett ord om solens påverkan och att istider funnits tidigare. Men prata på om uppvärmning så MP mupparna får in lite mer skatter på tokbeslut. Stänga Norrland då folk inte kan köra sina bilar längre medan tokvänstern tar t banan ut till sina trygga o fina förorter. Härliga Sverige

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: