Hedersförtrycket ökar i förorterna

INVANDRING. Hedersförtrycket har trappats upp i Sverige, framför allt i de segregerade förorterna. Det menar organisationerna Glöm aldrig Pela och Fadime och Origo, som är ett resurscentrum mot hedersförtryck i Stockholm, skriver TT.

– I vissa områden är förtrycket påtagligt. Ju fler landsmän i ett område, desto starkare påtryckningar är det att man lever enligt hedersnormerna och desto fler vakande ögon, säger Dilek Baladiz, enhetschef på Origo.

Hur många som lever under hedersförtryck i Sverige är det ingen som vet. Enligt forskning från Stockholms universitet kan var tredje flicka med två utlandsfödda föräldrar vara drabbad. Mörkertalet tros vara stort.

Sara Mohammad på Glöm aldrig Pela och Fadime framhåller vikten av att brott med hedersförtecken ger kännbara straff. – Syftet måste vara en avskräckande effekt, att potentiella förövare tvingas tänka över konsekvenserna och ser att man inte kan begå dessa brott i lugn och ro. I nästa steg kan vi gå vidare och försöka förändra värderingar, säger Sara Mohammad.

-Pettersson undrar vem som är förvånad? Flyttar man Mellanöstern till Sverige och uppmuntrar Mellanöstern att behålla sin ”fina” mångkultur så får man Mellanöstern i Sverige. Det borde även världens första feministiska regering fatta…

Det är dessutom 15 år sedan Sahlin, Schyman med flera förnekade att det fanns något som hette ”hedersvåld” i förorterna.

Åsa Romson, Gudrun Schyman och Veronica Palm demonstrerar FÖR slöja.

14 thoughts on “Hedersförtrycket ökar i förorterna

  1. Världens första feministiska regering är FÖR kvinnoförtryck. Någon heder att försvara har jag aldrig hört, sett eller upplevt. Därmed borde regeringen ta sitt pick, och framförallt invandrarpack och flytta till länder där förståelsen för medeltida barbari är fullkomlig.

  2. Tänk om de biter sig själva i svansen? När dessa nyheter sprider sig i hemländerna kommer Sveriges värde som asylland att sjunka bland kvinnor.
    När alla de fega latoxarna som flydde hit från krig och anhöriga i Mena-länderna fått uppehållstillstånd och ska köpa sig en ny fru.

  3. När nu så mycket elände publicerat,finns det all anledning att visa en bild på vad som väntar oss som EU-land nästa fem år…..minst.
    https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/01/afp_we1hc_1515752756-768×432.jpg
    Dessa tre tyska ”politiker” påstås nu ha enats om en ny regering.Hårda tider väntar,inte bara Tyskland utan hela Europa.Bl.a lär de ha enats om att importera c:a 250-280.000 nya beduiner årligen.Multiplicera detta tal med antal EU-länder,och ni ser att undergången är nära !

    • Till dem av er som aldrig tidigare sett denna trio i Tyskland folkvalda,
      är den närmast flintskallige djävulens sändebud på jorden,och representerar Socialister av alla kulörer.
      Kvinnan i mitten (med dubbelhaka) är f.d. DDR-kommunisternas ungdomsledarinna i FDJ,och nu de ”borgerligas hopp” och nya befolkningens skyddsängel.
      Den ljushårige i bakgrunden är Bayerns företrädare i CSU.En man som styr ett av få område på jorden,där uren går motsols !!!
      Betänk samtidigt att dessa tre är största förespråkare för ett förenat Europa,med Tyskland som ensam bestämmande…..Något som vare sig Wilhelm II,eller Adolf lyckats med.

      • Efter mötet i Paris idag mellan Macron och Kurtz, visades det kanske en annan väg.
        Storbrittanien och Theresa M är på väg bort, fältet ligger fritt för de ”yngre” förmågerna i Europa.
        Ungern kommer att ha stöd av Österrike. Det blir att rita om den politiska kartan , ännu en gång !
        Om Tyskland ska hänga med så krävs något annat än de pajasarna på bilden !

    • Shariapolis vandrar i tyska och brittiska städer och i UK sedan lång tid tillbaka.
      Vad hände med ”soldiers of Odin”, inte sett eller hört något på länge.
      Om det inte är vänster så försvinner det med rasande hastighet……varför vill västvärlden sin egen undergång ????
      Makten samarbetar med marxismen, lär de sig aldrig…………

      Just nu så jublar de tillsammans med makten i Venezuela, eller ?

  4. Utvecklingen går som förväntat i förorterna så tyvärr så är de här ingen nyhet utan mer ett förväntat resultat. MSM medierna lyfter alltid upp 10 sakfrågor som är viktiga för väljarna. Nu äger bara SD 1 sakfråga. Men de som inte medierna begriper är att löser SD sin sakfråga som kommer de övriga 9 att lösas med automatik. Sveriges styrande är för rädda för att göra något åt den negativa utvecklingen.

KommenteraAvbryt svar