Medias oärlighet är vida spridd, också i Schweiz


Bara ett av hundralats eller mer exempel dagligen (i den schweiziska dagspressen):

Igår valde man t.ex. att  i en artikel om Viktor Orban och hans uttalande «vi betraktar dem som islamska inkräktare» publicera denna bild:

Slovenia3

Den bilden väcker inte så stor oro (ett par suddiga figurer syns dock i bakgrunden) men dessa som verkligen speglar realiteten borde väcka mycket stor oro hos var och en:

Slovenia1

Slovenia2

Libya1

Libya2

Artikeln i sin helhet (på tyska):

https://www.blick.ch/news/ausland/ungarns-ministerpraesident-orban-ueber-fluechtlinge-wir-betrachten-sie-als-muslimische-invasoren-id7815580.html


3 responses to “Medias oärlighet är vida spridd, också i Schweiz

 • odalkvinnan

  Idag visade man i morgonnyheterna i Spanien ett inslag från Alperna. Det var afrikanska män som gick mellan Italien och Frankrike. De är olämpligt klädda, helt ovana vid snö men de traskar på. De vill inte stanna i Italien utan går över gränsen till Frankrike,helt galet! Frankrike har en stor tillströmning av afrikanska män och det är dålig koll på vilka som är där.

  Gilla

  • Anders S

   Sen vill de över till GB men britterna försöker mota i grinden, de har redan tidigare skapat ett helvete för sig och vill inte ha mer av samma mynt.

   Gilla

 • Anders S

  Trodde att Schweizarna var smartarna men inte heller de verkar ligga långt efter tyskar och svenskar (som är de kanske mest korkade).

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: