Väl investerade skattepengar!


SKATTER. -Pettersson är inte så säker på att majoriteten av svenskar håller med socialdemokraten Veronica Palm om att nakna bögar och mensblod är konst.

Damen är som hon är, vi vet sedan tidigare att Palm (S) inte förstår sambandet mellan orsak och verkan.

Så länge vi inte har obegränsat med skattemedel så är det politikens uppgift att fördela pengar…

Vi har över 300.000 fattigpensionärer i landet, många hemlösa, folk som inte har pengar till mat, funktionshindrade som saknar assistans, stora brister i skolan och vården m.m. och så har vi socialdemokraten Veronica Palm på Twitter…


13 responses to “Väl investerade skattepengar!

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är ett väldokumenterat faktum att den propagandaprostituerade samhällsdestruktören och provokationsaktrisen Veronica Palm sätter en förvriden ära i att saluföra allsköns styggelser och därmed bekräfta sitt ideologiska och moraliska multihandikapp.

  Att det sedan uteslutande är individer som själva är behäftade av sagda intellektuellt funktionsnedsättande åkommor som förmår ansluta sig till fruntimret Palms urartade utspel, torde vara överflödigt att nämna.

  Klimakteriekotteriets pubertala aktivism med dess givna predisposition för sjukliga karaktärsegenskaper och svagsinne, tar varje tillfälle i akt att tävla inbördes om vem som lyckas agera på det mest förargelseväckande sättet och därmed vinna gehör och beröm inom de egna förtappade leden.

  Vilket kulturmarxistiskt emetikum kommer härnäst att dyka upp i det offentliga rummet, till var redig medborgares ursinne, under den falska beteckningen konstinstallation? Humana exkrementer?
  Dylika alster står för övrigt redan i rikliga mängder till beskådande lite varstans, som visitkort efter våra kulturberikande ”EU-migranter”…
  Andreas.

  Gilla

 • assad

  Skattepengarna bör investeras i vattenkanoner, gummikulor, elstängsel och billiga roddbåtar då det skulle ge optimal kostnadskontroll på såväl kort som läng sikt.

  Gilla

 • Ståfräs

  ZZåZZar är inte kloka

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag har förstått att många medlemmar i den självutnämnda (konst)eliten är,sexuellt snedvridna på ett eller annat sätt. Detta är ju inte första gången det gänget beter sig abnormt.

  Gilla

 • centurion

  Fler förslag på ¨stor¨ konst : Danne ”spyan” Eliasson. Veronica´s ”Blå skåp”, när det är som mest full-sketet. Tycker faktiskt att den perversa damen skulle börja göra lite nytta istället. T.ex. städa zigenar-toaletter. Då finge hon nog fler KONST-iga idéer.

  Gilla

 • Joy

  Väx upp! Folk har sedan urminnes tider vetat att kvinnor har mens. Hatet mot kvinnors utsöndringar finns knappt kvar bland svenskar. Visa smörjan för muslimer istället, förslagsvis i moskén, där behövs det.

  Gilla

  • Joy

   Veronica Palm var min kommentar riktad till. Hon som stöder muslimsk kvinnoförtryck genom att vira in sig med en trasa på skallen.

   Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Joy….PK folket har en AGENDA….- Då är SANNINGEN och FAKTA irrelevanta futtigheter som de inte ser!
   Dessa är en gigantisk stor grupp i Sverige som gör allt de kan för att förstöra det enda land vi har!

   Gilla

 • Carl ekström

  Fan vad sjukt.Typisk sosse ,

  Gilla

 • Krass sanning

  Hon tycker väl provokationen är värd pengarna?

  – Titta så vi kan sätta sprätt på era pengar!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Sossarna har blod på sina händer(mensblod?).Röst på sossarna är röst för totala sammanbrott. VAKNA VIKINGAR.Mvh Adolf

  Gilla

 • Trynbald

  Själv föredrar jag Lindexreklamen. Blir inte muselmanerna förnärmade av ovan beskrivna nedskräpning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: