Nakna bögar och mensblod är konst, lättklädda människor kränkande


REKLAM. -Pettersson undrar om politik är en sjukdom. Den styrande majoriteten i Stockholms stadshus med Socialdemokraterna och Miljöpartiet har varit drivande i att få till en regleringen som förbjuder sexistisk och rasistisk reklam i Stockholms stad, vi skrev tidigare om förbudet. 

– Man ska känna att man kan gå i det offentliga rummet utan att mötas av sexistisk eller rasistisk reklam, säger trafikborgarrådet Daniel Helldén, Miljöpartiet och fortsätter – Vi som stad har ett stort ansvar mot stockholmarna när det gäller den reklam vi hyr ut plats för. Vi måste se till att den inte är kränkande eller stötande på något vis. Man ska känna att man kan gå i det offentliga rummet utan att mötas av sexistisk eller rasistisk reklam…

Titta på bilderna nedan. Två kommer troligen att bli förbjudna för att de är reklam, fyra som sitter i Stockholms tunnelbana får vara kvar för det är konst.

Nu tror jag inte Stockholms stad styr direkt över tunnelbanan men jag är övertygad om att vissa politiker är sjuka i sin iver att bestämma vad människor ska tycka och tänka…

 

 

 


25 responses to “Nakna bögar och mensblod är konst, lättklädda människor kränkande

 • Väl investerade skattepengar! | Petterssons gör skillnad!

  […] SKATTER. -Pettersson är inte så säker på att majoriteten av svenskar håller med socialdemokraten Veronica Palm om att nakna bögar och mensblod är konst. […]

  Gilla

 • Billy Boy

  Ena stunden propagerar den styrande vänsterfalangen i Stockholm stad för mångfald för att i nästa ögonblick agera för enfald.

  Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) tycker att man ska känna att man kan gå i det offentliga rummet utan att mötas av sexistisk eller rasistisk reklam.

  Men hämningslös sexism live ute på gatorna under Stockholm Pride varje år som t. o. m. är delfinansierad medkommunala skattemedel … det har trafikborgarrådet och hans kollegor tydligen inga som helst invändningar emot.

  Gilla

 • ingemar

  Naturligtvis är det helt sinnessjukt, människan har mycket lätt för att drabbas av beteenden som liknar de vid masspsykoser. Och det här samt flera andra fenomen i samhället tyder på det. Grundorsaken är delvis gruppbeteenden som liknar fiskstimmets rörelser, dvs man gör som de andra nästan oavsett konsekvenserna. Men människan har en högre intelligens med egen tankeförmåga som tyvärr bara en viss procent kan använda oavsett nivå.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Hur kommer det nu att bli i anatomiska skrifter?

  Som inom islam där verkligheten inte får avbildas?

  Vad blir nästa steg? Att täcka över människor som klär sig i bikini?

  Gilla

 • Stani

  O.T i Sverige där ska vi ALLA tvings betala för statens propaganda megafoner; I Danmark vill dom SÄNKA licensen; http://www.dr.dk/nyheder/indland/mindre-licens-vil-ramme-hele-tv-branchen

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Hur ska det har ga for all muslimer

  Gilla

 • Jhonsson

  Idiotin bland politiker, makthavare och den självutnämnda eliten sprider sig allt snabbare.
  Och som inte detta skulle bara nog, störtar vårt land ner för branten mot att bli bananrepublik.

  Gilla

 • Jhonsson

  Idioti

  Gilla

 • SvenskMan77

  Hycklare är och förblir alltid hycklare. Särskilt förekommande i sthlm…

  Gilla

 • Greta

  Det bästa vore att man istället förbjöd politiker!

  Gilla

 • Lena

  Den kommunistiska konst som jag har sett var alltid grov, grym och kolossalt ful. Fanns inget vackert, inte färgerna,linjerna och aldrig budskapet !

  Gilla

 • Boris

  Londons muslimske borgmästare förbjöd så kallad sexistisk reklam i fjol 2016, så Stockholm skall vara likadan. Hur många muslimer sitter som kommunalråd i Stockholm? det är övervägande i Borgarrådet av miljöpartister , vänstern och Fi.
  är det början till att vi skall anpassa oss till burka och hijab och sån skit
  http://blogg.stenudd.se/2008/06/slja-ver-kvinnofrtrycket.html

  Gilla

 • Peter Kostin

  Man säger ju att de största nötterna finns i USA, men det finns en och annan även här i Sverige

  Gilla

 • Kent

  Erik Hörstadius skrev att att på allt fler avdelningar i mentalsjukhuset Sverige tar de intagna över och styr.

  Gillad av 2 personer

 • Rikard

  Hej.

  Gissa vilket partis valaffischer detta egentligen avser.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gilla

 • Janne

  Förfallet och dekadensen i Sverige är nu i det närmaste total!
  Ett gigantiskt sinnessjukhus!
  Janne

  Gillad av 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Mina vänner,
  vi ges allt oftare anledning att påminna oss själva om att det inte existerar någon logik i helvetet eller dess svenska förgårdar, och det frånstötande inferno av allehanda inkonsekvenser och spektakulärt logikstridiga fenomen vi nu erfar, kommer med all säkerhet att eskalera och ta sig allt vidrigare uttryck, tills dess att ett effektivt motstånd uppbådas och kan påbörja arbetet med det långa och friktionsfyllda återtåget mot ett normalt samhällsklimat där sunt förnuft, vuxet omdöme och vanlig förbannad anständighet får råda.

  Var rättskaffens medborgare torde som undertecknad vara djupt äcklad av den i samtliga avseenden repulsiva och prostituerade radikalfeminismen, vilken medelst febril tvångsmässighet söker krossa det vita patriarkatets supremati och därför ställt sina skabrösa tjänster till globalismens förfogande.

  Begreppet Entartete Kunst existerar och upplever de facto sin verkliga glansperiod i dessa degenererade tider, då obsceniteten upphöjts till regulativt ideal och där psykotiska kluddmakerskor åtnjuter status som tongivande konstnärer, oaktat det faktum de skyldiga till ovan exemplifierade alster tveklöst hör hemma inom den slutna psykiatriska vården.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

  • Stenbock

   Så är det Andreas…. Den konst som idag hänges till beskådande på musèer och salonger, ligger steget under den nämnda entartade, som Adolf och gänget,hade klokskapen att förbjuda.Titta på de bilder som tydligen ”pryder” Sthlm T-bana och Absurdistan framstår i all sin glans !

   Gillad av 2 personer

 • Leif

  Sjukt.. riktigt sjukt.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Genom en sådan ”lokal lag” kan de rödgröna kommunisterna styra vem och vilka som tillåtes affischera. Allt efter deras egen uppfattning om vad som är ”sexistiskt” eller själva målet, ”rasistiskt” utformat ! Det blir en svår valkampanj ´hösten 2018.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: