Stäng

10 reaktioner på “En dumdristig ung man

 1. En ny grupp yngre som växer lavinartat i Europa är misslingar (blandning neger/vita).Boris Becker som en gång var en världsberömd tennislirare har djupt tycke för negresser,och har på det sättet satt några sådana barn till världen.
  Förrutom en rysk flicka som tyvärr begåvats med hans illröda hår.Annars en kopia som lär ha uppkommit genom ett Qvicki, i en städkammare i London !
  Nåväl nu Twittrade en AfD-medlem olyckliga ”halvneger”,kring Noha som han döpts till.Tysk korrekt press som tager varje tillfälle i akt,att påpeka sådana felsteg från någon ur AfD slog upp stora rubriker.
  Nu har denne unge man lyckligtvis inte ärvt sin faders förstånd, och förklarade öppet att detta inte bekommer honom,och att det ju förhåller sig som den Twittrande skrivit.
  Så här ser Noha ut i dag som vuxen jobbar som ”discjocky”,på en bild i BZ:
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/01/98326791_1514891882-e1515217431747-704×396.jpg

 2. Islam verkar vara en riktigt hatad plåga därnere, vilket den skulle kunna bli här också, inte undra på att den onda vänsterideologin favoriserar just islam….

  1. Varför ”därnere”? Refererar man till väst Europa med yttrycket ”däruppe”? Västländernas etnicitet, homogenitet och kultur är redan komprometterade, alltför nere. Demografiskt överlägsna muslimer slukar upp allt. Vi i öst är också i fara om inte folk i väst Europa rycker upp sig oc tar sitt ansvar.

 3. Hör vi något från tokarna, MP??, i svenska kyrkan. Inte mycket, heller inte när muslimerna slaktar kopterna i Egypten. Biskopar och annat onödigt har fullt sjå att lyfta löner och pladdra Allahua Akbar eller avskeda präster som fortfarande anser att korset är en viktig del i vår kyrka. Kalla Jesus för hen, dessa igudaktiga homofiler som satt sig i högsätena för vår kyrka. Gertner roterar säkert i sin grav över dessa avfällingar.

 4. Ishockey är orättvis.
  Väldigt uppmuntrande att se iranier göra upp med islam för att försöka gå vidare i historien, äntligen. Föreställ er ett Mellanöstern utan islam! Det skulle vara som ett andra Europa av kulturell variation och industriell förmåga, som det var fram till islam.

 5. Se Rapport igår om kvinnan från Iran som berättar att de förföljer kristna där….Det är belagt med dödsstraff att konvertera från islam till kristendomen enligt koranen/sharia.
  Islam är en farlig ideologi och enligt Geert Wilders mer antisemitisk än ”Mein kampf”. Att judarna förföljs i Malmö av muslimerna står att läsa om i koranen som uppmanar till mord och slakt på alla icke-muslimer.
  SOCIALDEMOKRATERNA har haft maten i Malmö i c:a 100 år och invigde nyligen nordens största salafist moske där!
  FRAMTIDSUTSIKTERNA är mörka!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: