Jag har inget emot muslimer…


…så länge de håller sin tro privat eller bosätter sig i ett muslimskt land. När de börjar använda sin tro som ideologi och kommer med krav på oss och vårt land blir jag dock grinig. 

När kraven kommer på heltäckande kläder, täckta armar, särskild mat utan medicinska krav, särbehandling i skolan, bönetider på jobbet, minareter med böneutrop blir jag ännu grinigare.

Då får vi vänligt men bestämt, be dem flytta, med hänvisning till koranen och islam där det finns regler som säger att muslimerna ska anpassa sig när de är i främmande länder, det ingår i den muslimska lögnen Taqiyyah att de låtsas att inte känna till dessa regler…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

− Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Islamiska krav är ”önskemål” och inte nödvändigheter. Om deras krav inte uppfylls, innebär det ingen skada på deras religion. Läs HÄR och HÄR.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!


12 responses to “Jag har inget emot muslimer…

 • Bosse

  Problemet med det här landet är att du måste tycka om muslimer enligt detta vidriga uttryck ”värdegrund”.Det går bra att säga att jag tycker inte om spanjorer, portugiser, hinduer och buddister.Men du kan inte säga att du inte tycker om muslimer. Då går godhetstyckarna i taket och det blir ett jävla liv.

  Gilla

 • jockfall

  Jag hatar religioner av alla sorter. Bara ett sätt att kontrollera. Ingen skall kontrollera mig.

  Gilla

 • Nallen

  DET är inte muslimernas fel att dom får vad dom vill här i Sverige. Utan dom som är skyldiga till detta är inga mindre än våra politiker och så finns det ju också en del landsförrädare som hjälpt till att bereda vägen för muslimerna. Till exempel om politikerna hade haft någon ryggrad SÅ hade dom från första början gjort klart för muslimerna vilka regler som gäller i Sverige och sagt att OM man inte var intresserade av att följa dom så är det det bästa att man lämna Sverige direkt.
  MEN TYVÄRR SÅ FINNS DET INGA POLITIKER MED RYGGRAD HÄR I SVERIGE OCH DÄRFÖR SE DET UT SOM DET GÖR NU.

  Gilla

 • Billy Boy

  Grinigheten övergår i raseri när muslimerna kräver speciella tider för enbart muslimska kvinnor i offentliga kommunala badhus. Mansförbud alltså.

  Också när muslimglin tafsar och kränker flickor och kvinnor i badhusen och på festivaler runt om i Sverige.

  Raseriet övergår i ursinne när en bidragstagande ”vinstmaskin” och IS-krigare ringer och hotar Sverige och Svenska folket med krig.

  Hans budskap är bl a ”Vi ska erövra Sverige och hela Europa”. Om de svenska välfärdsbidragen han lyfter säger han: ”Vi äter från Allahs (Guds) pengar, inte deras (= svenskarnas)”

  O s v, o s v

  Gilla

 • Argus

  Så kom sagoboken till vettig användning även om jag själv anser att den inte ens duger till det.

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Att bli grinig räcker tyvärr inte, Pettersson, du vet det, alla vet det ….

  Gilla

 • ossie

  Har inget emot araber bara de håller sig i Arabien.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Detta borde många arbetsgivare ta del av när de kommer med krav på rum att be i och när de kräver speciella uniformsregler som strider mot kollektivavtalet. DARURA gäller, muslimen ska anpassa sig efter våra regler!
  Det går även bra för dem att äta griskött: DARURA GÄLLER….Och inte bryr de sig heller, hur ofta ser man inte en muslim på Mac Donalds äta hamburgare…
  Helt klart de ska anpassa sig efter oss, muslim betyder dessutom :SLAV!! Slavarna skall göra som de blir tillsagda!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: