Väktare sätts in efter misstänkta mordbränder


BROTTSLIGHET. Bostadsbolaget Mimer sätter in väktare i bostadsområdet Vallby i Västerås efter en misstänkt mordbrand, rapporterar P4 Västmanland

Under natten mot lördagen började det brinna på en altan till en lägenhet på markplan. För en vecka sedan drabbades kvinnorna i lägenheten av ett annat brandattentat, enligt polisen.

En av kvinnor som befann sig i lägenheten under natten till lördagen andades in rök och fördes till sjukhus för observation, skriver polisen på sin hemsida.
Ingen person har gripits efter de misstänkta mordbränderna.

-Pettersson säger inte mer än att Vallby är ett av många mångkulturella paradis som växt fram i vårt land…Läs om Vallby på bloggen… 


8 responses to “Väktare sätts in efter misstänkta mordbränder

 • centurion

  Hur naiv får man bli ? Kommer dom inte fram på Drottninggatan, tar dom väl för tusan någon annan gata !!! Funkar det inte med lastbil, så bombar dom väl på något annat sätt. Malmö universitet kommer att vara stängt på måndag, men öppnar igen från tisdag. Terroristers bomber fungerar givetvis alla veckans dagar !!! Terrorism måste bekämpas genom att angripa från roten. Den svenska modellen är mera en anpassning till angriparnas agenda. Tänk om— Gör rätt !!!

  Gilla

 • Oskar

  Nu sätter kommunerna ut cementlejon i centrum.
  Hur skall det sluta?
  Politikerna börjar inse att de tagit fan i båten.
  Men de vill inte erkänna.
  Blattarna kör på oss var fan som helst, där det inte finns cementlejon.
  Hade varit bättre med cementgrisar.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Nån som inte gillat uppvaktningen?

  Gilla

 • Oskar

  Det är dyrt med invandring från mena länder.

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Fattar ni inte ? Löfvén och hans hejdukar offrar landet och dess folk för sina drömmar, sitt storhetsvansinne. Djungels lag gäller nuförtiden, den starkaste av en underlägsen art vinner. De övriga som inte orkar leva är ”casualties”, ”collateral damage”. Vilka är ni, svenskar, vilka väljer ni att vara, ska ni ställa er på vinnarnas sida eller gör ni som ‘politikern’ Lage Hortlund: byta sidan både före och efter han söp sig under bordet – jag såg honom med egna ögon altför många gånger och satte punkt till korta ‘vänskapen’ redan 2009. Jag hade tappat allt förtroende för nyamoderater och för svenskar i allmänhet.
  Som hämnd, hotade hans yngsta dotter (hans båda döttrar är bara 50% svenska) att hennes araber skulle göra ett ”eldigt” besök till mitt brevinkast där jag bodde då, 600 km söder om Hortlax – Hortlunds by. Dottern och arabsambon brukade göra det i Malmö där de bodde. Hotelsen skickades via sms.
  De vet ingenting om mig, inte heller att jag lämnat Sverige sju är efter det. Jag skar all kontakt med nyamoderaterna. Var aldrig en av dem, utan jag var SD-medlem i Härjedalen, men inte nu längre – om jag inte kan delta i möten …
  (Jag kallade denne ‘politiker’ ofta för Lorthund. Gissa om han gillade öknamnet. I gengäld brukade han säga att jag skriver så litterärt, fast med gift i pennspetsen som August Strindberg).

  Jag skäms för en del jag gjort i livet och ångrar, men kärleken till mitt land och folk besegrade för gott nu. Jag försöker att inte inte längre befatta mig med Sveriges självvållade ”olyckor”. Men jag kan inte förmå mig till att kasta förbannelser på svenskarnas (själv)belåtenhet och frånvaro av patriotism. Svenskarna, däremot, har lätt att stöta bort – inte bara hederliga invandrare, inte – utan sina egna som vill dem gott, de stöter bort andra folks kultur som om det inte existerade. Det finns ett ord som definierar deras attityd, men jag uttalar det inte. Punkt !! Den kommentator som skulle med rätta avrätta rumänska statsministern, skulle inte tillämpa ett likadant straff på Sveriges potitiker ? Världns alla politiker är samma skrot och korn om de hittar rätt miljö och dumma folk att sprida sin böldpest till politik.
  Oh, vad jag skulle gilla att sopa golvet med vissa svenska toffelhjältar med näsan i vädret – milt sagt ! Se till att inte få stjärten i vädret i moskéerna ni själva byggt åt bödlarna.
  Jag har ju sagt att jag inte skonar någon, först och främst inte mina rumäner om de är dumma.

  Gilla

 • Jhonsson

  Löfven säger att ”Invandringen blir lönsam lite lngre fram”
  Vad han bygger detta påstående på, är det ingen som vet. Inte ens han själv. En del säger att antingen är han dum i huvudet eller så,är han lögnare. Jag för min del tror att han är både och

  Gilla

  • assad

   Tyngdpunkten ligger nog på dum i huvudet. En sådan ”diagnos” får inverkan på de mesta. Han förstår inte vad han säger, och därmed att han ljuger. Invandringen blir aldrig lönsam och den bidrar inte med något av värde över huvud taget, eftersom vi uteslutande importerat skräp, dvs. helt oanvändbara bubbar som bara förstör och bryter ned samhället.

   Så sant, för den som uppskattar flera pizzerior där bubbe får stora startbidrag och av våra skatter finansierad lön under flera år, och där den tjocka kärringen stannar hemma med tuban på huvudet med nio ungar som du och jag betalar för får visserligen ut något.
   Ett land med intelligent ledningen låter dem komma som kan bidra till landets utveckling (t.ex. bristkompetenser).
   De som kommer hit gör det för pengar och diverse förturer, vilket ger enorma negativa konsekvenser för hela svenska folket, arbetsmarknad, bostäder, ökad brottslighet och hela landets ekonomi.

   Alla vet det här. Ensamkommande bubbar är män (som senare importerar tjock kärring och en massa barn), negrer och araber som ljuger om sin ålder och som saknar utbildning. Fega kräk som borde slängas ut omedelbart, förslagsvis med en romersk kastmaskin.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: