Stäng

Invandringen skapar arbete

Videon nedan visar hur Fransk polis och brandkår får mer arbete på grund av invandringen.

Det är dock inte bara Polis och Brandkår som får mer arbete på grund av invandringen. Försvarsadvokater, häktespersonal, domstolarna, fängelserna samt förståss sjukvården som skall ta hand om alla skjutna, knivstuckna, misshandlade och våldtäktsoffer!

7 reaktioner på “Invandringen skapar arbete

 1. Det är i och för sig positivt att polis och brandkår får ökad sysselsättning.
  Men jag funderar, vore det inte lämpligt att komplettera kalkylen med lite mjuka variabler som upplevd säkerhet och arbetstillfredsställelse.

  En lämplig filmsnutt att visa för polisaspiranterna. Vi vill ju inte gagna oss av falsk marknadsföring, inte sant Pettersson!

 2. Den lycklige pappan ska snart skriva under äktenskapsavtalet om att gifta bort dottern till närmaste kusinen i blodlinje.

   1. Kommentaren är högst relevant även här. Inavel får påtagliga systemeffekter.

 3. Listan på yrkesgrupper som är direkt berörda av invandringens skadeverkningar på samhället är väldigt lång och kostsam för oss skötsamma Pursvenskar.

 4. Tyvärr en konsekvens av byråkraterna i Bryssel, EU öppnar gränserna på vid gavel och släpper in mellanösternfolk och folk från Afrika som ofta är tror på den våldsamma ideologin islam. Deras väg till framgång tror de går via kaos! Ingen efterfrågar dem på arbetsmarknaden och de driver omkring och begår grova brott. Filmen kunde lika gärna vara från Tyskland eller MALMÖ, GÖTEBORG, STOCKHOLM och det kan vi tacka 7klövern för och inte minst Stefan Löven som är en LÖGNARE och alltid i dessa sammanhang pratar om ”alla människors lika värde.” Det säger sig självt att en analfabet och asylinvandrare som begår brott och säljer knark INTE är lika mycket värd som en skötsam läkare/kirurg och skattebetalare….Alla människor däremot har en värdighet och rätt att leva men det är en annan diskussion.

 5. Dessutom alla, för oss okända, sjukdomar de för med sig,
  bl.a islam.
  Direkta smittorisken för sjukdomen, islam, är visserligen ganka låg i våra skikt, men sjukdomen drar med sig enorma samhälsproblem.

  Vi bör kunna utrota denna sjukdom från vårt land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: