Sverige är förstört!


INSÄNDARE. För 40 år sedan var Sverige ett land att vara stolt över, ett rikt och välskött land med en av den högsta levnadsstandarden i hela världen och ett föredöme för andra länder.

I dag är situationen tyvärr omvänd, nu vi istället ett varnande exempel, ett skräckexempel hur det går när man släpper massinvandringen fri och helt utan någon som helst kontroll. När feminister och andra fullkomliga dårar får härja fritt och fatta viktiga beslut.

Det som har tagit våra förfäder hundratals år att bygga har nu systematiskt rivits ner och förstörts av okunniga och rent korkade politiker och tjänstemän. Den ene värre än den andre!

Att bygga tar tid, att riva är enkelt, går fort och är i vårt fall oåterkalleligt.
Den påtvingade rasblandningen är katastrofal för vårt folk, den ger obotliga genetiska skador och oönskade defekter som kan ta hundratals år att reparera -om det över huvud taget går?

Den skandinaviska rasen är unik och har utvecklats under lång tid och förstörs nu i ett nafs!

Det snackas om att integrationen inte fungerar i Sverige! Tack och lov för det -om det nu är sant?

Flyktingar ska inte alls intrigeras, dom skall åka tillbaka till sina hemländer snarast möjligt och därför är en integration fullständigt onödig!

Våra skolbarn indoktrineras och hjärntvättas hänsynslöst, tusentals gamla människor svälter ihjäl p.g.a. brist på föda. Svenskar som säger sanningen om massinvandringen bestraffas genom polisanmälningar, summariska rättegångar och fängelse, eller i lindrigare fall genom förföljelse och trakasserier i media och på massor av andra sätt.

Bedrägerier, mord och gruppvåldtäkter är vardagsmat, stölder, inbrott och oprovocerade misshandel i hundratusentals, folk törs inte gå ut längre! Vi varnas för att gå ut ensamma, eller att ens besöka det ena eller andra området är förenat med livsfara.

Läget i Sverige är katastrofalt, här råder ren kaos!

Myndigheterna påstår ändå krampaktigt att Sverige aldrig varit tryggare!
Räck opp en hand Ni som känner Er trygga…

Sverige är förstört, totalt förstört på i stort sett alla sätt och skulle det ändå finnas något ursprunglig litet fragment kvar så är det garanterat på väg att förstöras!

Det forna Sverige är i dag en ruin och en skurkstat av samma dignitet som palestina eller liknande mörka regioner!

Nu kan man varken lita på media, politikerna eller myndigheterna längre, dom är alla våra fiender och vill oss enbart ont!

Vårt kära trygga och fina fosterland är för alltid förlorat!

Janne

Två svenskar – en byggde upp och en rev ned

En byggde upp och en rev ned

 


43 responses to “Sverige är förstört!

 • Sverige kommer inte att överleva.

  Svensken har alltid burit på en enorm skuld och skam över att vi inte har varit i krig på över 200 år. Nånting som har överförts i generationer.
  Konflikträdslan har gjort att Sverige inte har någon framtid som nation utan endast på papperet.

  Gilla

 • Bo Sjölin

  Är han på den svartvita bilden George soros son???!

  Gilla

 • Lena

  Hade via telefon idag ett intressant samtal med min dotter som själv är mamma, vi kom in på att tala om kostnader för den helt galna invandring som har skett, särskilt under senare tid.
  Jag sade ”tänk om alla de miljarder som strös ut varje år till ID-lösa lycksökare, hade getts till svenska kvinnor, så att de kunnat utan större ekonomiskt avbrott stannat hemma hos sina barn åtminstone tills de början skolan”.
  Min dotter sa, ” mamma de vill göra karriär och förverkliga sig själv, du drömmer”.
  Det finaste de har är ju barnen sa jag, ”de vill ha allt sade min dotter, barn, karriär, frihet, bra ekonomi och status”—-Så är det nog !
  Synd tycker jag för då blir det ”pannkaka” av allt.
  Dessutom är tydligen skilsmässor så vanligt att 60 % skiljer sig.

  Gilla

 • Lena

  Hur kan vi svenskar tillåta att skolan har förvandlats mer eller mindre till detta kaos och förfall ?
  Hur tänker vi eller tänker vi överhuvudtaget———–detta förfall har pågått i decennier och kommer att eskalera, så sorgligt för jag tror inte att vi kan stoppa /vända på trenden.
  https://samtiden.nu/2018/01/den-svenska-skolan-2-kriminella-och-klanledare-ar-redan-innanfor-vaggarna/

  Gilla

 • Sixten

  Bra skrivet och det stämmer till punkt och pricka.
  Sverige är inte ett land jag vill låta min avkomma växa upp i.
  Mitt blod är inte deras.

  Liked by 1 person

 • Hans Nilsson

  Jag instämmer till 100% Sverige är bortom all räddning.

  Liked by 1 person

 • Lasse

  Olof Palmes fel att B i l d t och senare R e i n f e l d t följd av Löfven öppnat dörrarna på vid gavel? Enfaldigt. Alla politiska partier skrev under att Sverige skulle bli mångkulturellt. Palme underströk flera gånger att det var en kontrollerad invandring han ville ha. Sorry, men detta är nyliberal politik i syfte att knäcka välfärdssystemet.

  Liked by 1 person

  • Janne

   Den som slänger första kolapapperet på marken är skyldig till all nedskräpning.
   Nåja, det kanske inte stämmer helt, men i alla fall till stora delar!
   Det var Olov Palme som tillsammans med bl.a. juden David Schwarz lade grunden till Sveriges undergång.
   Dom båda arbetade mycket enträget och målmedvetet för sin stora passion att förvandla Sverige till en mångkulturell smältdegel.
   1975 togs så det ödesdigra beslutet att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land!
   Palme var som bekant statsminister 1969–1976 och från 1982 fram till sin död 1986.
   Men naturligtvis är alla som är med och fattar liknande beslut också skyldiga till den misär och mångkulturella dekadans vi ser i dag.
   Utan Palme och Schwarz så vågar jag påstå att Sverige skulle sett mycket annorlunda ut -naturligtvis till det bättre!
   Janne

   Liked by 2 people

 • Carl ekström

  Tack Janne bra skrivet !

  Liked by 1 person

 • Truthfighter

  !!!!!

  KUNDE INTE HA SAGT DET BÄTTRE SJÄLV!!!

  HÅLLER FULLSTÄNDIGT OCH HELT MED I ALLT!!!

  HELT LYSANDE SANT BESKRIVET!!!

  TYVÄRR, TYVÄRR!!!

  En sak bara: Integrationen som det talas om, ÄR genomförd. Se bara på alla våldtagna och sexutnyttjade tjejer.

  För:…

  INTEGRATION = PENETRATION OCH VÅLDTÄKT AV DET URSPRUNGLIGA ÄKTFOLKET!!!

  Liked by 1 person

 • Lena

  Avgå Löfven !

  Programledaren är kunnig och ställer de rätta frågorna , mycket bra av henne !

  Gilla

 • Monica

  Vid Olof Palmes frånfälle 1986 fanns det muslimer från MENA-länderna i Sverige men det var en förhålllandevis liten grupp. Det fanns en moskée i Malmö min hemstad men muslimerna vid denna tid var i regel arbetskraftsinvandrare och få flyktingar. De var inga kravmaskiner vid denna tid och mycket få muslimkvinnor vid denna tid bar hijab.

  Där jag bor har vi varit förskonade från radikala muslimer. (Jag har ingenting emot sekulariserade muslimer) Men bostadsbolaget där jag hyr min bostad som har börjat närma sig allmännyttan har tagit emot radikaliserade muslimer. Jag är mycket rädd för framtiden. Både den annalkande och längre fram i tiden.

  Men jag vill inte flytta ifrån Sverige som jag har hört och sett att resursstarka svenskar har flyttat till andra länder. Jag vill inte flytta härifrån. Minns min barndoms besök hos släktingar på Sydsvenska höglandet i Småland samt Göinge-Hanötrakten som har en sagolik vacker natur under vår-sommar-höst med barrskog,björkträd- gärdesgårdar, faluröda och gula trähus. Det är sådana ljuvliga minnen som ingen PK-ist skall ta ifrån mig och andra.

  Liked by 1 person

  • ladulaas

   Hijab är en uniform. De invandrarkvinnor, som bär hijab, markerar därmed att de är soldater av ett erövrarfolk. De har inga som helst ambitioner att anpassa sig till vår kultur.

   Nu är de så många, så inom ett par generationer, även utan ytterligare invandring, så tar de över här. Svenska feministkvinnor föder nämligen mindre än 2 barn/kvinna, muslimska kvinnor föder 5-6 barn.

   Utan hemvändarprogram, så är vi körda. Inget riksdagsparti har något sådant program, inte heller SD.

   Gilla

   • Tomas

    Bäste Ladulås och ni andra !

    Förtydligande.
    Inget parti i Sveriges Riksdag har något sådant program, inte heller SD.

    Däremot finns ett riksdagsparti med sådant program i Valmyndighetens förteckning över godkända Riksdagspartier.
    http://www.val.se/det_svenska_valsystemet/partier/lista_registrerade_partibeteckningar/index.html
    Nordiska motståndsrörelsen 2015-07-09 Samtliga val.

    En del kritiserar partiet genom att påstå att de är våldsbejakande. Tja, kanske det. Min Pappa och mina jämnårigas Pappor var beredskapssoldater. Jag har gjort lumpen och varit krigsplacerad. Min ene son har gjort lumpen och är krigsplacerad. Våldsbejakande? Ja, vid behov.

    Jag tror att det partiet bäst motsvarar den samhällssyn som Skandinavien har haft ända sedan Vikingatiden. Den kultur som länge har givit oss välstånd.

    Vänligen
    Tomas.
    Dissident.

    Gilla

 • BjörnLarsson

  Det var ju de katastrofala misstagen som begicks för 70-40 år sedan som orsakade dagens samhällsundergång! Den totala penningkoncentrationen av samhällets alla tillgångar och inkomster till en handfull politiker i den politiskt korrekta eliten. Ett folk utarmat av världens allra högsta straffskatter mot arbete, företagande, sparande och konsumtion. Den 100-åriga rekordtillväxten med världsledande snilleindustri hade stoppats av konfiskatoriska skatter och socialistiska förbud mot välståndsskapande. Globalisering och internationalism har alltid varit alla socialisters högsta prioritet. Folket maktlöst och rättslöst, ett land utan författning eller maktdelning, en totalitär socialistisk DDR-demokrati. All makt över sånt som bostäder, skola, barnuppfostran, inkomster, sjukvård var centraliserad till socialisternas godtyckliga diktat. Var och en som tänkte efter fem minuter insåg mycket tydligt för 40 år sedan att det här samhället kommer att totalförstöras på ett eller annat sätt. Friedrich Hayek var till och med här och föreläste om det vid Nobelprisutdelningen.

  Gilla

 • Äcklig arab

  Hej, jag är sandneger.

  Jag är oärlig.

  Gilla

 • Lena

  Egoismen är gigantisk, ett barn har aldrig bett om att få komma till världen och om det föds så borde det ske på barnets villkor.
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/lang-ko-for-assisterad-befruktning
  Varför inte tänka på barnet !

  Gilla

  • Nostradamus_i_norr

   Egoismen är mycket riktigt orsaken och är ett av tecknen på Västerlandets pågående förfall.

   Sverige är det land i världen med andelsmässigt flest ensamhushåll http://fof.se/tidning/2014/10/artikel/ensamboendet-okar-i-hela-varlden-och-sverige-ligger-i-topp. Det är alls inget att förundra sig över eftersom egoismen har varit en av ledstjärnorna i skolan under mycket lång tid, i barnuppfostran, har drivits hårt av feministerna och är starkt kopplat till samhällets sekularisering.

   Egoismen bejakar i all huvudsak viljan hos det egna jaget och lämnar lite till övers för andras. Den medför bl a att individen inte skall ”tvingas” att bilda familj, d v s att leva i tvåkönade par och därmed behöva anpassa sig till en annan människa. Att ”skaffa” barn på det sätt som denna dam önskar är höjden av egoism och bekostas troligtvis i huvudsak av skattebetalarna. Hon har sannolikt inte ens tänkt tanken på att barn behöver både en far och en mor som fostrar, visar på de roller som en mor och en far har och som därmed ger en trygg uppväxt.

   Gilla

   • Lena

    Varför försöker inte svenska föräldrar att vara ett team, när det gäller att uppfostra sina barn ?
    Jag tycker mig istället märka en mycket osund kompetition mellan föräldrarna, jag förstår mig inte på hur svenskar agerar och reagerar !
    Visst barn behöver både en far och en mor, de förvägras det i många fall, det här kommer att sluta illa !

    Gilla

 • Adolf Nilsson

  Svenskar res er, protestera.Vi kan inte ha det så här.Skriv insändare, demonstrera.Sossarna måste själva märka att det börjar barka åt helsike. Byfånen till statsministern måste avgå snarast.Ha det så gott Adolf

  Gilla

 • Lena

  Överbefolkning kan det vara en fråga som skall diskuteras ?
  https://detgodasamhallet.com/2018/01/06/klimatlag-och-klimatkompensation-skall-stilla-klimatoron/
  Usch nej, vi inför fler och större bidrag, så folket blir glada.
  Nej, vi kör klimathotet för det kan lilla Sverige den ”stora humana stormakten”, inte göra ett dugg för att förändra !

  Gilla

 • Rayne Storme

  Rasblandning är oåterkalligt. Det går inte att göra ogjort. Om det så går miljoner år, en gång mulatt, alltid mulatt.

  Gilla

  • Gud

   Du har rätt. Se på Reinfärs, han är 1/32-dels ne*er (egentligen har han zigge och judeinblandning också, men för enkelhetens skull i exemplet här ”glömmer vi det”). Hans barn (om andra hälften är 100% vit) blir 1/64-dels, hans barnbarn 1/128 (om andra hälften är 100% vit), nästa led 1/256, 1/512-del, 1/1024-del osv osv. Så sant, de blir aldrig aldrig fria från ne*ger i sig. Tänk tanken om du hade en god gryta som ska serveras där någon tappar i massor av bajs innan servering och du vet om det.. De fiskar upp bajskorv efter bajskorv så att grytan för varje bajskorv som fiskas upp innehåller mindre och mindre bajs. När skulle du tycka att det var acceptabelt att äta grytan? När det är 2 bajskorvar kvar? När det är 1? När alla är uppfiskade och du vet att nu kan det bara vara små rester kvar av bajs i den? Efter att de filtrerat den så gott de kunnat och det ”bara” beräknas finnas 1/1000-del bajs kvar? 1/100.000-del? 1 miljondel?..

   Gilla

 • Bobo

  Att klaga gör ingen nytta. Det är försent när skiten är i byxan.

  Gilla

  • Billy Boy

   :Det här avsnittet (= avslutningen) av krönikan visar på några av orsakerna till varför det brakar käpprätt åt helvete för Sverige:

   Delcitat

   När moderaternas Fredrik Reinfeldt blev statsminister hade han en tydlig agenda för Sverige som hade varit i oligarkins säck innan den hamnade i Alliansens påse. Han hade, inbjuden av Wallenbergs, frotterat sig med Soros och flera av de övriga oligarkerna vid ett möte med deras Bilderberggrupp och bl.a. där fått sina instruktioner.

   Tanken var att Sveriges gränser skulle öppnas för fri migration. Detta skulle i sin tur leda till ett kraftigt överskott av arbetskraft som på sikt kommer att knäcka den svenska fackföreningsrörelsens makt. Tanken var även att rasera det välfärdssamhälle som socialdemokraterna byggt upp för att därmed underminera den mångåriga socialdemokratiska maktställningen i svensk politik. Efter att Reinfeldt levererat Sverige till oligarkin belönas han nu med feta arvoden för div påhittade tjänster, bl.a. uppdrag för deras Bank of America. Förra året hade han inkomster på 22 miljoner kr. I mina ögon inget annat är förtäckt korruption.

   Genom att måla upp de öppna gränserna som ett utslag av den goda humanitära stormakt som Bilderbergaren Carl Bildt döpt landet till och genom Reinfeldts tal om öppna hjärtan, skapades en politisk atmosfär där alla som ifrågasatte politiken kunde utmålas som fascister, nazister och andra hjärtlösa. Socialdemokratin svalde betet och stödde denna politik vars verkliga syfte var att underminera basen för deras egen långa maktställning i svensk politik. Rader av socialdemokratiska politiker dansar helt efter George Soros pipa, trots att han är deras farligaste fiende. Men de begriper inte bättre.

   Resultatet är att landet nu måste ta omhand hundratusentals migranter och flyktingar till fullständigt astronomiska kostnader. Hade dessa belopp satsats som hjälp i flyktingarnas närområden hade man i princip kunnat finansiera hela flyktingkrisen efter USA/NATO:s terrorkrig i Mellanöstern. De här kostnaderna är nu det som nödvändiggjort att rasera svenska folkets trygghet på ålderdomen genom en vansinnig höjning av pensionsåldern. Det kommer givetvis inte vara slut med de raserade pensionerna, utan vi kommer att få se den ena efter det andra av välfärdsstatens grundpelare bli raserade. Pensionsöverenskommelsen är bara början.

   Så, kära innevånare i det snart åter fattiga Sverige, förbered er på att klara er och era kära utan välfärd från samhällets sida. Every man for himself!

   Slut delcitat

   Hur kunde både Reinfeldt och nu också Löfven (fd ordf. för Metall-facket) tala sig varma för ”den svenska modellen” där starka fackföreningar ingår som en del … när de båda samtidigt accepterar Bilderbergsgruppens tanke att knäcka den svenska fackföreningsrörelsens makt. Tanken är även att rasera det välfärdssamhälle som socialdemokraterna byggt upp för att därmed underminera den mångåriga socialdemokratiska maktställningen i svensk politik.

   Då kan Löfven slappna av och nöjd njuta av samhällskollapsen han åstadkommit …

   I SVT Rapport 19:30 igår kom nyheten om att börsen i Sverige har gått betydligt sämre under 2017 än börserna i andra länder t ex de övriga Nordiska länderna, övriga Europa, USA och Asien.

   Inslaget kommer vid tidskod c:a 8:20 på länken nedan. (Snabbspola dit).

   https://www.svtplay.se/video/16494622/rapport/rapport-6-jan-19-30-1?start=auto&tab=2018

   Finansminister Magdalena Andersson (S) hävdar att Sveriges ekonomi är urstark och ”går som tåget”. Men de flesta andra länders och världsdelars ekonomier har ju gått ändå mycket bättre.

   P g a finansministerns beskattningspolitik så flydde Nordea-banken till Finland, Scania har blivit heltyskt, Volvo Car (personbilar) är kines-ägt, liksom Saab, Ericsson går dåligt och har flyttat stora delar av sin produktion till låglöneländer o s v, o s v.

   Allt detta ger naturligtvis stort bortfall av arbetstillfällen, stora bortfall av skatteintäkter p g a förlorade jobb, förlorade intäkter på bolagsbeskattning, förlorade intäkter beskattning av aktievinster, aktieutdelningar mm mm.

   Sveriges utgifter för invandringen är dessutom mångdubbelt högre per capita (= d v s i förhållande till vår folkmängd) än vad alla övriga länder har. Det kostar på enormt att bedriva rödgrön ”Humanitär stormaktspolitik”.

   Liked by 1 person

 • Magnus 2

  Befolkningen har blivit lurade i så många år eftersom varenda parti förutom SD har medvetet förråt sina väljare. Nu ser vi konsekvenserna av politikernas förakt mot den egna befolkningen. De finns en andledning till varför tjänstemanna ansvaret togs bort i regeringen. I Sverige pågår lågintensiva krig som kommer att bli värre för varje dag. De är på tiden att ta över våra områden och rösta på SD 2018.

  Gilla

  • Janne

   Helt rätt Magnus!
   När tjänstemannaansvaret tog bort så lades grunden till all den förstörelse vi ser i dag!
   Politiker och tjänstemän utan ansvar är fullständigt värdelösa och även farliga för landet och för oss.
   Om vi kunde återinföra ansvar för politiker och tjänstemän igen så skulle väldigt mycket ändras till det bättre.
   Då skulle vi i alla fall ha en trygg grund att bygga vidare på.
   Ha en trevlig helg.
   Janne

   Gilla

 • Argus

  ”Två svenskar – en byggde upp och en rev ned”

  Axel Oxenstierna var utan tvekan svensk, Palme var det inte. Palmes far var född i Finland och hans mor i Livland. Med andra ord var Palme andra generationens invandrare. Möjligen, möjligen, kan hans far haft delvis svenska anor.

  Gilla

  • Pettersson

   Släkten Palme kom till Sverige i början på 1600-talet. En del av dem hamnade så småningom i Baltikum och Finland som på den tiden tillhörde Sverige.Så nog tycker jag att Olof Palme d:y ska räknas som svensk, även om Palmes mamma kom från Livland (Ryssland) 1915 och var tysktalande.

   I släkten Palme finns många internationella inslag.

   Gilla

 • Rolf

  Som det är nu är man ju säkrare i Stadsdelen Bronx än i exempelvis Stockholm. Det är ju åt helvet***

  Gilla

 • centurion

  Dom som skulle rädda våra pensioner, måste nu själva räddas av våra egna pensionärer. 65-åringar som tvingas tillbaka till jobbet för att curla dessa halv-vuxna snorungar. Kalkylen med dessa s.k. vinst-maskiner sprack alltså dubbelt upp.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Genom massinförseln av migranter från socialt, religiöst och politiskt dysfunktionella och inkompatibla kulturer, har man i själva verket gjort såväl de egna invånarna som de importerade naturfolken en gigantiskt otjänst av historiska proportioner.

  Hade målet varit att den i samtliga avseenden bättre rustade och upplysta västvärlden gjort gemensam sak för att leda MENA-ländernas dokumenterat efterblivna folkgrupper mot en ljusare och sundare framtid med bättre levnadsvillkor, sjukvård, jämställdhetssträvanden, nativitetskontroll, utbildningsmöjligheter och rättssäkerhet för människorna, hade man kunnat åstadkomma enorma förbättringar på plats eller inom den egna kulturella existenssfären.

  Att demontera de europeiska nationernas grundläggande funktioner för att kunna tillhandahålla en kravlös tillvaro för de individer som är sämst lämpade för att hantera ett liv i frihet, vilket under normala omständigheter även inbegriper eget ansvarstagande, god vilja samt respekt för värdlandets lagstiftning och ursprungsbefolkning, kan inte leda till något annat än social turbulens, kaos, motsättningar och allsköns bedrägerier.

  Vilka subversiva signaler det abdikerade rättsväsendet sänder via de disproportionerliga domar som fälls, utgör en avgörande faktor i sammanhanget. Där inga påföljder befaras eskalerar brottsligheten och Advokatsamfundet, diverse nätverk et consortes gnuggar de giriga tassarna.

  Vad Sverige lyckats göra är att lägga hyende under lasten och uppmuntra alla slag av samhällsfientlig, kriminell och allmänfarlig verksamhet. Ett uselt resultat där statskonstnärerna i stället för att arbeta för människans förädling och förkovran, aktiverat hennes absolut värsta egenskaper.
  Andreas.

  Gilla

 • assad

  Janne is the man.

  Gilla

 • Greta

  En insiktsfull betraktelse av Janne!
  Man kan ändå lägga till att det är en välregisserad förintelse av dem som inte kunde stå ut med ett välmående Sverige.

  Gilla

 • Lasse

  Stämmer bra det där.
  När kaoset står vid dårarnas ytterdörr kanske dom vaknar men jag är tveksam ytterst tveksam.

  Gilla

 • MatteN

  Man behöver nog inte gå tillbaka 40 år, men idag går jag inte ut utan expanderbatongen lätt åtkomlig….

  Gilla

 • Gus

  Ja Pettersson, det är helkört rakt ner i skiten. Enda lilla flytvästen vi har, är så många röster det bara kan bli i september. Mer kan vi inte göra. Sveriges Regering är vilse i pannkakakan ..

  Gilla

  • Sverige kommer inte att överleva.

   Var beredd på att istället packa din väska för att lämna Sverige och sök asyl i något annat land.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: