Justitieministern (S) tycker att arbetet för att knäcka kriminaliteten i Malmö är en förebild för hela landet


BROTTSLIGHET. Justitieminister Morgan Johansson (S) tycker att arbetet för att knäcka kriminaliteten på Seved, Malmö är en förebild för hela landet.

I tisdags kom inrikes- och justitieminister Morgan Johansson till Malmö för att presentera regeringens nya brottsförebyggande program. Men först tog han en promenad genom Sofielund och Sevedsområdet för att höra hur tryggheten har ökat de senaste åren tack vare ett samarbete mellan polisen, fastighetsägarna, fotbollsklubben, kommunen, näringslivet och Sevedsborna själva.
–Titta! Det här är den berömda Rasmusgatan, som är känd över hela världen som en no go-zon. Och titta, här är lugnt och rent och prydligt, säger Hjalmar Falck, som är utvecklingsledare på Malmö stad.
Läs gärna Sydsvenskans reportage om när Morgan Johansson besöker en no-go-zon: ”Just den här förmiddagen är det extra lugnt på Sevedsplan. Kanske beror det på att Morgan Johansson eskorteras av två säpovakter och en hel polisbuss och att det står uniformerade poliser utposterade kring torget”.

Morgan Johansson i sin safe zone: ”Det finns inga no-go-zoner i Sverige”.

Morgan, Sverige är värst i Europa och Malmö är värst i Sverige och du är ansvarig och nöjd.

-Pettersson är imponerad av den lille ministern (S) som är så kort att alla viktiga frågor blåser över huvudet på honom även när han står på en pall.

Men det är lungt på Seved, en tisdag förmiddag, omringad av livvakter och poliser. Bra Morgan…

Läs gärna om Seved på bloggen, men det är inte många reportage från tisdags förmiddagar…

Ni vet väl att socialdemokraterna har haft makten i Malmö i över hundra år och fått precis som de vill.


17 responses to “Justitieministern (S) tycker att arbetet för att knäcka kriminaliteten i Malmö är en förebild för hela landet

 • Suzie

  Lille Mollgan ljuger och fabulerar och beter sig exakt som den socialist han är och som socialister i en socialistregim alltid gör.Frågan är vilka tror han att han kan lura med sina lögner /fortsätta att lura? Hela världen kan idag se Malmös stora fall med våldsam grov brottslighet vi aldrig tidigare haft i Sverige,västvärldens högsta antal våldtäkter/gruppvåldtäkter på svenska kvinnor utförda av importerade barbarer med satanisk kvinnosyn.Gamla svenskar blir rånade och misshandlade dagligen av brottsimporten,Malmö är brottsparadiset.Om sjuk-klöverligan tillåts fortsätta vanstyra Svea rike och fortsätta importen av grovt kriminella från världens värsta dysfunktionella länder där klaner och sharialagar styr så är snart hela Sverige som Malmö.För detta är vad sjuk-klöverligan jobbat ihärdigt på under flera decennier och kommer fortsätta göra hela Sverige till en enda stor no go zon om inte svenska folket stoppar dem.

  Gilla

 • Rolf

  Tung militär närvaro är det som behövs i Malmö. Det kallar jag en seriös satsning.

  Gilla

 • centurion

  Lelle Molgan . Driver du med oss, eller gör du dig dummare än du är, eller är det bara någon slags korkad, inavlad form av humor ? Din lilla visit saknar givetvis all form av relevans, jämfört med vanligt folks vardagsupplevelser. Piketpoliser, Säpo, Skyddsvästar, Jösses ! Gör dig själv en tjänst : Avgå, dumskalle !

  Gilla

 • Mary Agnes

  Al-Moe…

  Gilla

 • ossie

  Har han blivit ståuppkomiker ?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Ja Lilla molgan är som husbonden,han svamlar på men det görs ingenting.Skjutningar, knivdåd, inbrott, rån och diverse andra brott har blivit vardagsmat .Spyan har julledigt.Svenskar vakna ,kräv sossarnas omedelbara avgång ,vi kan inte ha det på det sättet.Mvh Adolf

  Gilla

  • larslindblog

   Det är oerhört utmanande och rent provocerande att polisresurser slösas bort på figurer som Morgan Johansson & dennes kumpaner. Om dom behöver bevakning får det ordnas av SSU , Tro och Solidaritet , Folksam , FONUS mm.

   Gilla

 • Mia

  När man läser Sydsvenskans reportage kommer det fram en hel del bra saker som man gör för att få ordning på Sevedsområdet.

  För övrigt tycker jag att en justitieministers längd helt saknar betydelse.

  Gilla

  • Gus

   Ja, om man gör som fan gör när han läser Bibeln .

   Gilla

  • gamgubben

   Mia, är det detta du anser vara bra saker?
   ”En städpatrull på tolv personer har anställts för att hålla gatorna rena. Medlemmar i fotbollsklubben Seveds FK går runt och trygghetsvandrar två kvällar i veckan. Sex kameror runt Sevedsplan håller koll på de kriminella och hindrar knarkhandeln ute på gatan.”

   Ska det satsas lika friskt på alla områden i vårt land eller gäller det bara på de arabiska områdena?
   Det är bebyggarna det hänger på, jag har själv levt i Baghdad så jag är väl medveten om vad deras kultur är o-kapabla till.

   Gilla

   • Mia

    Eftersom en del lägenheter har kackerlackor och icke fungerande el mm, så har man gjort sig av med 10 – 15 slumvärdar för att få området trivsammare.
    Man har också satt igång ett samarbete mellan polisen, fastighetsägarna, kommunen, näringslivet och Sevedsborna själva.
    Skärpta vapenlagar gör att man kan gripa och låsa in de med illegala vapen direkt.

    Man behöver ju inte alltid bara bidraga med gnäll men gärna komma med litet egna förslag någon gång.

    Gilla

  • Bosse

   Mia! Och dina inlägg saknar också betydelse. Vänstervridna.

   Gilla

  • Mimi N.N.

   Tvärtom, Morganellen längd är av största betydelsen. ‘Längden’ på hans hjärnan och bristen på logik oc insikt motsvarar proportionellt till hans längd.

   Gilla

 • Deus

  Ribban för S arbete mot brottslighet ligger som vanligt extremt lågt.

  Alltid försöka lösa symptomen och strunta i bakomliggande orsaker.
  Att Mamö lyfts fram som exempel är inte tillämpligt i någon positiv bemärkelse. De exempel man bör lyfta är det monumentala misslyckande som denna en gång välfungerade stad blivit.

  Att det kommer hit människor från andra världsdelar där våld och övergrepp tillhör vardagen och ofta är det enda sättet dessa människor löser sina problem på.
  Jag hoppas för demokratins skull att vi får ett regimskifte 2018 och att detta i sin tur leder till hårdare tag mot dem som inte accepterar eller bryr sig om svenska lagar eller dess kultur.

  Vill därför på årets sista dag uppmana alla tänkande människor till att jobba aktivt för en samhällsförändring, inte bara på sociala medier.

  Ett gott nytt år och en god fortsättning till er alla🎉

  Gilla

 • Gus

  Han fattar inte att han är en enda stor parodi på sig själv .

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå sossarnas ”Svenska modellen”…………

  ”Så blev Malmö en av Sveriges fattigaste städer”

  ”Malmö har på fyrtio år gått från välmående arbetarstad till en av landets fattigaste kommuner.

  Skyhög arbetslöshet. Stor invandring. Växande klyftor. Social oro. ”Staden är en tryckkokare”, säger professor Tapio Salonen.

  På många sätt är Malmös kris hela Sveriges – fast värre”.

  https://www.sydsvenskan.se/2016-06-26/sa-blev-malmo-fattigast-i-sverige

  Gilla

  • Suzie

   Ja den ”svenska modellen” för socialisterna som förstör vårt land är just Malmö och därför är lille Mollgan så nöjd och stolt över hur Malmö ser ut idag för där har socialismens ondska lyckats förstöra en hel stad att bli exakt det du beskriver i ditt inlägg,inte konstigt då att lille Mollgan ser Malmö som en socialistisk mönsterstad,helt i linje med den Sverigeomstörtande socialist/marxistiska agendan och politiken.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: