Är kvinnorna alternativet till det kriminella Islam?


ISLAM. Två personer dödades under protesterna i den iranska staden Dorud i går kväll, bekräftar de lokala myndigheterna i statlig tv. Irans regering går ut och varnar för att de omfattande protesterna runt om i landet kommer att slås tillbaka.

– De som skadar allmän egendom, stör ordningen och bryter mot lagen måste stå till svars för sitt beteende och betala priset, säger inrikesminister Abdolrahman Rahmani Fazli i stats-tv.

Iranska revolutionsgardet har i sin tur hotat med ”järnnäve” om protesterna fortsätter. Vågen av demonstrationer bedöms vara den största sedan 2009 och inleddes med demonstrationer mot ekonomiska svårigheter och höjda priser i landet men har i allt högre grad riktats direkt mot regimen.

Strax före midnatt stängdes internet i huvudstaden Teheran men kom senare tillbaka. Ryktesspridning, reserestriktioner och bristen på medienärvaro har gjort det mycket svårt att få uppgifter om protesterna bekräftade.

-Pettersson är kluven. Demonstranterna protesterar mot den islamska republiken och vill ha den utbytt. Det är bra, islam är en kriminell ideologi, men finns det något alternativ, minns Syrien…

Minns ni när vänstermuppar över hela världen organiserade #WorldHijabDay för kvinnornas rätt att gå klädda i tält. Pettersson väntar på att vänstern ska ordna en #TakeOffYourHijab i solidaritet med kvinnorna i iran och muslimska kvinnor över hela världen. Män vänstern verkar sympatisera mer med mullor och imamer än med kvinnor. 

Protesterna har pågått sedan i torsdags och alternativet till den islamska regeringen borde vara brudarna.


4 responses to “Är kvinnorna alternativet till det kriminella Islam?

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ett mycket belysande inslag som med tydlighet påvisar skillnaderna mellan vad som hos de flesta kan betraktas som normalt och det som tveklöst måste definieras som fanatiskt förtryck och regimens råbarkade repression.
  En sensationellt tragisk utveckling som hämmat allt av produktivitet, dynamisk tillväxt, kreativitet och funktionalitet, men som i alla avseenden gynnat den totalitära teokratins terror mot den egna befolkningen.

  Vi torde vänta förgäves efter den pseudofeministiska regeringens eller resten av det svenska fruntimmersregementets fördömande av dessa förhållanden, då ett sådant utspel varken demoniserar den vite mannen eller gynnar den grasserande globalismen som nu hotar en hel värld.

  Att sedan en nation som per automatik förnedrar och diskriminerar halva befolkningen och utestänger denna del från utbildning och arbetsliv och därmed dödar all den slumrande potential som står tillfinnandes, är dömd att stagnera i utvecklingen och dessutom verkar i motsatt och uttalat reaktionär riktning, är ingenting som intresserar de klösande vildkattor som i mångt och mycket har just det ”vita patriarkatet” att tacka för de möjligheter de välsignats med.
  Penisavunden är alltid viktigare att ventilera!
  Andreas.

  Gilla

 • Jultomte

  Kommer snart till sverige

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Inga matriarkat har överlevt i historien titta på Sverige vi ligger i ruiner inom kort framtid är detta land försatt i total kaos.Från ha varit ett fungerande samhälle till att kvinnor inte kan gå ut efter solens nergång pga feminism så är ej kvinnostyre något att rekommendera för kvinnorna själva om man inte till hör kulturbrakskits etablissemanget.

  Gilla

 • Gus

  Mao Tse Tung mördade sina politiska motståndare, många miljoner oskyldiga hängdes upp i lyktstolpar. Fazli är inne på samma linje ..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: