Vad hade hänt om araberna varit kristna


HISTORIA. Jag vet att det finns kristna araber, men de är förhållandevis få mot en gång då hela Levanten och Nordafrika var kristna områden och glöm inte att dagens Istanbul en gång hette Konstantinopel och var kristet i mer än 1.000 år. 

Vi har tidigare, år 2012, publicerat nedanstående på bloggen där general Patton skriver ”Vill du se ett folks bildning och hjärta – titta på hur de behandlar sina djur”

Ur boken ”Mitt krig” av pansargeneral George S. Patton.

Vill du se ett folks bildning och hjärta – titta på hur de behandlar sina djur

Anteckningar angående araber, sidorna 50 och 57

Casablanca 9 juni 1943

En annan likhet mellan araber och mexikanare är den totala känslolöshet med vilken båda behandlar djur.

Varken en arab eller mexikanare skulle komma på tanken att lyfta av bördorna från ett packdjur under en längre rast. Skulle djuret ha fått djupa skavsår skulle en arab inte ens gnida det med isterflott, vilket är mexikanarens universalbotemedel. Han skulle bara låta det blöda och hoppas på Allah. Att djuret är skadat är inte skäl nog att låta det vila.

Alla djur är skygga och många är blinda som ett resultat av den muntra sedvänjan att slå dem på huvudet med en käpp.

Sättet att kastrera får och boskap på är obeskrivligt grymt. Jag tror att skälet till att hästar och åsnor inte är kastrerade är deras anatomi som förbjuder användandet av den arabiska metoden.

Man kan inte låta bli att ställa frågan: Hur hade det sett ut om araberna hade varit kristna? Det förefaller mig som om Muhammeds fatalistiska budskap och den oerhörda förnedringen av kvinnor är de främsta skälen till arabernas brist på utveckling. Araben är likadan som han var omkring år 700 medan vi har fortsatt att utvecklas. Häri finns, tror jag, anledningen till en och annan vältalig predikan om kristendomens fördelar.

-Pettersson tackar för från pansargeneralens minnen från 2:a världskriget. Det är bara att inse att det inte är araberna som är det stora problemen utan islam och det är dags att de imperialistiska muslimerna lämnar tillbaka allt de stulit, de bort börja med Mecka och Media och sedan det som ligger mellan Gibraltar och Filippinerna…

…jag är en fridens man men tänker ibland att vi sluppit mycket problem om någon slagit ihjäl Muhammed medan han fortfarande gjorde i blöjorna.

Kristendomens utbredning innan islam började härja


7 responses to “Vad hade hänt om araberna varit kristna

 • Peter

  Reblogga detta på Eskatologi.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag skall vara lite grov.Egentligen skiter jag i vad är de som händer runt medelhavet.Har varit där många gånger ,har alltid kunnat åka hem till trygga Sverige,men nu har Mellanöstern flyttat till oss ,vad skall vi ta vägen nu.Jag bara intresserad av Sverige att det blir trygg och bra igen.Vakna medsvenskar. MVH ADOLF

  Liked by 1 person

 • TSwedenNow

  nähh ingen skillnad då arabers DNA uppsättning skiljer sig markant ifrån de vita, för att inte nämna den färgade noggern vars DNA är långt ifrån europeens 🙂 oavsett de är kristna,agnostiker eller what så är de kaosbabbar allihop 🙂

  Liked by 1 person

  • Joy

   Precis! Tänkte komplettera med det, kristna i Mellanöstern är inte desamma som i väst. Yeziderna som jagades och mördades av IS, stenar sina kvinnor om de gör något, som att ha en man som inte imamen eller släkten bestämt. Det är mycket blandreligion med kristendom, judendom och hednareligion.

   Liked by 1 person

   • Joy

    Den kristna ledaren eller männen i byn, på samma sätt som en imam och byrådet kan agera, ska det ju vara. Imamer finns mig veterligt bara inom islam. Sorry!

    Gilla

  • Mia

   TSwedenNow
   Arten människa är mycket lika i sin genuppsättning oavsett vilket land de bor i. Den lilla skillnad som finns kan vara större mellan två svenskar än mellan en svensk och en afrikan.

   Gilla

 • Joy

  De är ättlingar till de vilda aggressiva och blodsdyrkande nomader som härjat runt i östra Asien sedan tidernas begynnelse. Noll tolerans och människokärlek.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: